18

Хората

преди 8 години

Историята се пише и пренаписва от победителите , но от негово величество народа зависят обективните процеси и реалните резултати. Няма по голям учител от живота и няма по велика наука от мъдростта която натрупва .Да пишат каква си искат история.Удивителен е начина по които народа реагира , като зарязва тази страна , като и обръща гръб , без дори да воюва за нея. Хората , хората са мера и мяра за всичко и за това което е било , и за това което ще стане.

17

rrrr

преди 8 години

Мартине,Мартине! Що за недоносче си на новото време? Кажи и ти един път нещо смислено! Защо да не изучават децата за Азис,ранното творчество на Слави и др.

16

Шаран_БГ

преди 8 години

Точно такива "политиц;и" като Мартин Димитров, които се *** в прехода и вместо промяна ,направиха ПОДМЯНАы искат да замажат очите на хората/ на простите хорица от народа/ ,че и на техните деца. ЗА 26 ГОДИНИ "ДЕМОКРАЦИЯ" КАКВО НАПРАВИХТЕ ПО-ДОБРО ОТ 1988 ГОДИНА , г-н М. Димитров ? Да ! Имаше лоши неща, но хората живееха по-леко!! Имаха работа, създаваха семейства, раждаха деца, строяха си домове, имаха безплатно образование, здравеопазване дори........ безплатни тоалетни !

15

Анонимен

преди 8 години

На Бг.все някой му е виновен,или комунисти,или капиталисти ,или турци,или руснаци,или Америка,или природата и затова бате ви Бойко каза че сме лош материал.На всичко от горе и бежанците бягат от нас.

14

Спонги

преди 8 години

Защо се страхувате от истината "другаре". Защо криете Историята. В Германия един до друг са музеите и мемориалите за терорът от Нацизма и Социализма. Истината! Децата трябва да я знаят.

13

Анонимен

преди 8 години

Всеки ден ОКОЛО 160 млади хора напускат България.

12

Анонимен

преди 8 години

Мутрите се облекаха в костюми и сега ще творят новата история на България.

11

Анонимен

преди 8 години

Каква икономика е имала България 89 г.,че не мога да се сетя.***!

10

всяка година

преди 8 години

Всяка година в България се раждат 62 000, 40 000 емигрират и 120 000 умират. Гарантирано от ЕТ "Герб-Буда"!

9

честито

преди 8 години

Честито! През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! Кого ще съдят за това? Комунизма или капитализма?

8

кога?

преди 8 години

А кога пожарникарят ще бъде съден за безбройните жертви на престъпния си режим - от емигриралите, от умрелите, от останалите без работа, от полуделите, от оскотелите, от убитите, от самозапалилите се и от другите самоубили се?

7

Анонимен

преди 8 години

po-dobre da se izucava istoriata na vis i sik,otkolkoto da gledame segashnata vakhanlia na gerb.

6

до 9

преди 8 години

Това за 120-те хиляди избити звучи малко като Шехерезада.Иначе 2-та млн българи емигрираха след падането на комунизма - при така наречените демократи.

5

Чекист

преди 8 години

До 4Ще е добре да повториш първите си 7 години...

4

Анонимен

преди 8 години

А за разтривача на татовите уши, мутрата, която стана Премиер, няма ли да има поне един урок.Да са наясно децета от малки, кои просперират в България.

3

2

преди 8 години

да домусчиев е един голям майтап ще се бори със себе си

2

Анонимен

преди 8 години

В момента България се управлява от бившите групировки като добре облечени безнесмени да не изброявам като започна от телеохранителя та стигна до думуса модерния ляв.

1

4

преди 8 години

че те повечето са комунисти- нахални, алчни и зли , знаят се много добре, какво ще им изучаваш на другарите, побъркани ченгета без морал и съвест, продажници за по 1 рубла