22

123

преди 8 години

Просто някой "близък" до МВР е имал едни МНОГО скъпи 120 камери за продаване :D То е ясно и на децата вече.

21

до Мастър

преди 8 години

Не сте ме разбрали. Нека да се степенува корупцията по това, кое нанася най-големи щети на България, морално и икономически. Т.н. управници без значение от коя партия са и кога са управлявлявали, с корупцията и грабежа нанесоха непоправими щети на България. Борисов разврати и последната надежда за справедливост, купи протестите и си осигури до живот да властва над нас и слугува на САЩ. Ето защо България морално е пустиня.

20

алоооо

преди 8 години

Излишни разходи, без да се върши работа и винаги остава въпроса а кой ще контролира тия дето гледат камерите ? Или да сложим по една камепа и на тях :)А щом ще борим корупцията защо да не сложат по една камера на ревера на всички съдии, прокурори, депутати и всеки с малко повече власт в тази държава ? По-голям ефект ще има да сложат по една камера на депутатите и да ги пуснат онлайн като в биг брадър

19

алоооо

преди 8 години

Че управниците ни са *** и не мислят е ясно, ама не мога да разбера защо и тук няма един трезвомислещ. Някой задал ли си е въпроса как ще се преглеждат тия записи и възможно ли е това на практика ? Ако една камера записва едно 12 часово дежурство то трябва някой който да седи, гледа и прослушва звука от камерата през тези 12 часа ако искаме ефективен контрол. А в една кола няма само една камера. Или сега да вземем да назначим за всеки полицай с камера още един да гледа камерата ?

18

Анонимен

преди 8 години

*** е българина без работа.Аре изчезвам да бачкам а вие си показвайте мускулите и умовете тук.

17

партиен член

преди 8 години

Щели да премахнат синия талон.Незнам дали такъв талон има в другите държави.Това според мен е добре.А на тези дето защитават катаджиите нека ми обяснът какъв е тоя полицай дето пропуска велосипедисти на магистралата. 5 човека с колела минават покрай трима катаджии на Църна маца , никой не ги спря.Това е всеки ден.Ако обаче си без колан или си забравил фаровете няма минаване.Сигурно има и добри катаджии но повечето са такива единствено заради рушветите.

16

44100

преди 8 години

веднага оставки на министри и замчетата им , всеки да си носи отговорността, хората в другите държави за слухове си подават оставката а ние тука си правим квото искаме , аве се пиша по другите коментари българина е ултра *** а вие не ми вярвате и се цупите

15

Анонимен

преди 8 години

Като чуя думата "ушев" и си представям зад монитора че стои футболен фен(ултрас)пияно като куче,цялото в символи на отбора си и заредено с бомбички,факли,камъни и маска.И точно тези хора да говорят за правила.някак си не им отива.

14

Джедай Мастър

преди 8 години

До Анонимен "Чакайте, катаджиите ли са проблема на държавата?"По твоята логика никой не е проблем за държавата. Катаджиите ли са проблем, че взели някой лев; Цецо ли е най-големият престъпник - някакви си не-та написал, а има убийци по улицата; Боко не е най-лошият - Той ни прави магистрали, а Станишев - не; Станишев - поне не крадял като Рапона; акушерка пребива новородени -ок, не е откраднала здравната каса; линейка вози мебели - няма грижа - лекарите не печелят достатъчно и т.н.

13

Анонимен

преди 8 години

След като полицията за вас не е полиция, а "ченгета", то вие журналистите, не сте журналисти, а *** ***.

12

Анонимен

преди 8 години

Кво може да измисли герберската кратуна,освен да снима и подслушва.То полицейщината им е в кръвта.Толкова им са некомпетентни съветниците или просто всичко се прави с умисъл.Повече дим и пушек,за да не се вижда кви ги вършим в действителност.

11

Анонимен

преди 8 години

Що не сложат камери пред входовете на заведенията,бензиностанциите,заводите и другите места от където се крадат милиони.Явно на никой не му отърва.Най им е лесно да си изберат трохичките да показват а с другата ръка да си пълнят сметките в чужбина без скруполи,камери ,записи и квот се сещате.

10

Анонимен

преди 8 години

Хиляди записи на кражби,престъпления,убийства и тн. се показват само от телевизията,хората се нервят и толкоз.Нищо не е годно за съда.И защо тогава ще даваме пари да записваме някой с ялови записи,които ще излязат повече пари от парите за пенсии за година.

9

Анонимен

преди 8 години

ha ha ha smqh po balgarski zashto nqma osaden politik i chinovnik za korupciq?apropo kakvo stana s djepchiite ot varnensko ?

8

Анонимен

преди 8 години

Боко трябва да си сложи камера на главата.

7

абсурдан

преди 8 години

Да видим сега коя фирмичка ще се нагуши с вноса и продажбата на камерите,компютрите и всички консумативи.И както се прави обикновено,ще ги накичат със скъпа техника с възможно нсй скъпите консумативи и няма да могат да ползват нищо от тези записи,понеже не променят закона.А не променят закона,понеже и политиците могат да бъдат снимани и тези записи тогава да са годни за доказателства срещу тях.Сега вдигат шум преди изборите и си осигуряват финансирането на кампаниите от фирмите тайничко.

6

Анонимен

преди 8 години

Чакайте, катаджиите ли са проблема на държавата? Взимат, ако им.падне по някой лев. Колко милиарда открадна само Рапона, а преди него Костов, Станишев, Царчето, министри и зам.министри, кметове, шефове но агенции и т.н. Всеки един.бил депутат става милионер без 1час в безнеса. За тях нищо!!! Нека се започне от горе и слиза надолу. А Здравна каса, лекарствата, горивота, тока-зелената енергия, АЕЦ и какво ли не. Нещастен и крадлив ГЕРБ отвлича вниманието.

5

греда

преди 8 години

"Видеоустройствата в 120 патрула на КАТ бяха поставени още през януари. Записите обаче не се преглеждали от служителите, които трябвало да ги контролират, призна зам. вътрешният министър Филип Гунев".Да си подава тогава Оставката Незабавно.Стига сме плащали Полицейския произвол.

4

Идеалист

преди 8 години

Всичко е закономерно и предварително обмислени корупциони сделки. Ще последва демократична и прозрачна обществена поръчка за новите мини-камери, коато ще се спечели от някоя герберска фирма, рагистрирана преди 2 седмици за 5 лева!

3

Анонимен

преди 8 години

кой ще седне да ти гледа нек'ви записи. Те са се втурнали да забогатяват. Парите им скачат в ръцете, а вие, да борят разни кУрупции и тем подобни ала-бала. Ша видите к'ви нови чеСни бизнесмени шА сА пръкнат след некое време.