42

111

преди 8 години

До Питаща По ТВ СКАТ показаха от протестите в Полша, също и "спънатия" от унгарската репортерка сирийски"бежанец" - същият, който Испания прие с отворени обятия, направи го футболен треньор и му подари луксозен апартамент, а той се оказа член на терористична организация избивала кюрди в Северна Сирия

41

Пфу

преди 8 години

До Анонимен--65;Защо не вземат пушките и да се бият за свободата си. Да си уредят живота. Те искат всичко на готово. Е не става така.

40

Пфу

преди 8 години

До Анонимен--62;Абе нали *** бяхте най--големите ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИ? Все прегърнати се рисувахте; БЕЛИ . ЧЕРНИ и ЖЪЛТИ . Големи ДЕМАГОЗИ сте.

39

Анонимен

преди 8 години

Като са икономически мигранти ,защо идват с о 40-50000евро в джоба?Значи не са бедни!Ако бягат от войната,защо не останат в Турция и околните държави,докато свърши конфликта?Изводът какъв е?!Идват,защото някой ги праща и за това доволно им плаща!Целта е - тотална ислямизация на Европа.Градовете - държави,като Люксембург,Андора и Монако,могат да изчезнат от картата за един ден,ако тази бежанска вълна ги залее,защото новодошлите ще бъдат повече от коренните жители в тези страни.

38

Питаща

преди 8 години

Чули си сте някой и някъде в България да организира протестни шествия срещу ислямските нашественици, наричани от толерастите "бежанци"? То нашите жалки комформистки медии няма да го кажат на хората и да има такива протести! Народите на Унгария, Чехия, Полша, Словакия и бившото ГДР са на протести по улиците на градовете си всеки ден!

37

Истината

преди 8 години

Пак лъжете, алоооо Днеса! 100% от етническите българи нещат "бежанците". Не само две трети! Поправете си статистиката.

36

Alisa

преди 8 години

За да влязат в Европа тези т.н."бежанци" са готови на всичко, жертвуват и децата си- държат ги пред себе си като щит когато нахлуват, дори ги хвърляха през оградта на границата с Унгария, изоставят ги по пътя, арабки заплашваха да убият децата си, ако не ги пуснат да минат.. Не искам и да си помисля какво биха постъпили с нашите деца..

35

Alisa

преди 8 години

Духовната мощ на българите е голяма-устояла е 500 години на исляма. Ще устои и сега, и няма да позволи на продажни политици да унищожат българите и България.

34

Анонимен

преди 8 години

Твоята глава може и да я откъснат,но моята така лесно няма да я дам.Най-големите мишоци са ония ,които се връзват на ужасяващи новини за световни катаклизми.Спокойно,най големият ти враг е в твоето легло.

33

Да ама не

преди 8 години

До Да помислим !Пресичат нагло и незаконно държавните граници и искат граждански права в ЕС, искат да ползват наготово уреден бит и социални придобивки. Мосюлмани са почти всички и живота им изцяло е подчинен на религията им,а законите на шериата са коренно различни от европейските и християнските ценности. Според пророка Мохамед мюсюлмани могат да се управляват само от истински мюсюлмани.Да си любител на детска плът за тях си е закон - пълнолетие за момиче от 9г., за момче от12г.

32

Анонимен

преди 8 години

Преди 1989 година България има повече танкове от Турция и Гърция взети заедно, както и балистични ракети. В случай на война, до 48 часа прегазваме Истанбул. Тогава сме държава, имаме армия и граница. Сега сме едни беззащитни мишки и е въпрос на време да ни откъснат главата. Сами преценете кой е приятел на България-Русия или САЩ, едните ни искат силни и независими, другите слаби, изчезващи, с купени, назначени от тях управници.

31

Анонимен

преди 8 години

Не искам с моите данъци да хрантутя бежанци".А ти въобще знаеш ли кого хрантутиш с твоите данъци.Кой ти дава отчет..То вярно,че бежанците са виновни за ниските пенсии,за мизерното съществуване на голяма част от българите.А останалата част избягалите от България са хрантутници на гражданите от европейските държави.Вярно ,как не се досетих.Каква далновидност,какво дълбоко проникновение.

30

ЕЛЕКТОРАТСКИ

преди 8 години

НИКОЙ НЕ ОТЧИТА, ЧЕ ТОВА Е САМО ПЪРВАТА ВЪЛНА! КОГАТО ТЕЗИ МИГРАНТИ СЕ УСТАНОВЯТ, ЩЕ ПОВИКАТ ПРИ СЕБЕ СИ ОГРОМНИТЕ СИ ФАМИЛИИ! СЛЕДОВАТЕЛНО СЕГАШНИЯ БРОЙ НА МИГРАНТИТЕ В ПЕРСПЕКТИВА УМНОЖЕТЕ ПОНЕ ПО 10!

29

Анонимен

преди 8 години

Имигрантите са опасност за всичките българи, но само две трети го осъзнават.

28

PEPO

преди 8 години

Ние не знаем нищо за тизи хора. Те са основно мързеливи и се роят, като ***. Ще срутят и малкото останало от хилавата ни държавица. Разбирам да са от съседна държава, но те не са идват от съвсем далечни такива. Ние не ги искаме тук,да ходят някъде другаде.!!!!!!!

27

Гневен българин

преди 8 години

Днешните,къде я открихте тези снимки?Кой знае колко ви е коствало да намерите такава с няколко деца и жени,а не само с онези брадати,които всъщност са 99 % от нахлуващите.Жалки сте,днес.

26

салих

преди 8 години

Не разчитайше на това ,че бежанците не искат да останат в България!ЕС е определил квоти. Силните европейски страни , щом си запълнят квотите ще престанат да приемат и тогава ние като гореща точка ще трябва да приютяваме тази част от бежанците , която надхвърля квотата на силните държави/ Германия , Франция и др./ Да ни е честито!

25

Да помислим !

преди 8 години

От какво бягат толкова много хора ? Бягат от икономическата разруха на тези региони, от изключителното социално неравенство, от липсата на правов ред, от шокиращата разлика между бедни и богати, от липсата на образование и перспектива пред младите, от религиозния фанатизъм. Т.е.бягат от липсата на това, което наричаме западна демокрация. Затова бягат към Европа, не към Русия или Саудитска Арабия или ОАЕ. Има го и "синдрома на скакалеца"- тръгва един , увлича двама, те - още четирима и т.н. Има я и горещата покана на мама Меркел. Въпросът е, обаче, какви ще бъдат последствията от този бежан

24

без страх

преди 8 години

Не ме е страх от бежанците. Страх ме е от пълната липса на компетентност на управляващите. Липсата им на способност да решават проблеми. Вместо това се занимават с показно рязане на ленти, с предсказания и с гнили оправдания.

23

Анал

преди 8 години

1373 г. на папа Григорий Х до архиепископа на Гран папата пише: Безбожните неверници, наречени турци, тези най-жестоки врагове на Христовото име и негови неукротими преследвачи,завладяха и свирепо разориха обширни области на ромейското и българското царство и кралството на Рашка, както и други страни на люде изповядващи Христовото име, ако и бидейки схизматици.Техните обитатели бяха или жестоко изстребени, или отведени в жалка робия, или по някакъв друг начин поставени под ярема на робството"