31

Скоро

преди 8 години

Скоро ще има нова бежанска вълна, този път от изток. Ще се казва преселението на майдана подкрепено от фашисти-снайперисти.

30

Укрофашагите

преди 8 години

Укрофашагите с подкрепата на снайперисти и шоколадови мозъци пречат на развитието на Украйна, като обслужват властелините от Вашингтон.

29

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

На връщане от ООН - *** ще се отбие до Хага да разгледа бъдещата си квартира... - килията на Милошевич...

28

анонимен

преди 8 години

този милионер окраде парите които уж краварите давали за възхода на украйнаще има да ровят по кофите ама всеки от главата си пати а посланикът им в българияе такъв *** като вземе да бръщолеви по тв само простотии

27

Аз Малдив

преди 8 години

Украинските свински очички пак не са разбрали темата и си карат по тяхната. Едно си баба знае - едно си бае - Дайте още!

26

Do 47

преди 8 години

,,18:30 ще има пресконференция на НАСА за важно научно откритие на Марс."Този път от Холивуд ли ще предават директно или от Невада?

25

МОНЕВ

преди 8 години

До до 44: ТОЧНО ТАКА ,ПРЕДАТЕЛЯ НА ДВАДЕСЕТИ ВЕК Е ВИНОВЕН ЗА РАЗРУХАТА НА РУСИЯ ,БЪЛГАРИЯ И МНОГО ДРУГИ БИВШИ СОЦ.СТРАНИ !НЕ СЛУЧАЙНО Е НАЙ ОХРАНЯВАНИЯ ЧОВЕК В МОМЕНТА-ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ПРЕЗИДЕНТИ НА САЩ !

24

МОНЕВ

преди 8 години

ТОЯ ФАШАГА Е ВЗЕЛ НАЙ МНОГО МИЛИОНИ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ЗАКОННИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА УКРАЙНА -ЗА ТЕЗИ,ДЕТО ГОВОРИ ПУТИН И ГИ ИМА ИЗРЕДЕНИ НА СПИСЪК !

23

НН

преди 8 години

ИМА УКР ПРИКАЗКА СНАХА ВИНОВНА ЗА ВСИЧКО НО НЕЯ НЯМА НО ИМА РОКЛЯ НА СНАХА ТАКА И НА ТОЙ ВИНОВНА МУ РУСИЯ А ТОЙ МНОГО ХУБОВ

22

Анонимен

преди 8 години

Не стига ,че е потрошил Украйна, а и обвинява съседна Русия във всичко. Нахално.

21

Анонимен

преди 8 години

Тоя бандит, който се подвизава във власта повече от 15 години, обслужвал всякакви президенти, тоест подмазвал се даже на "омразния" Янукович; занимавал се с рекет, изнудване, унищожаване на конкурентите си по най-мръсен мафиотски начин сега е станал от *** на вътрешни сега на външни сили. И той ще ми говори за "демокрация"! Боже, колко ми напомня на мили родни картинки! Тоя малко му е Хага, тоя май неговите си *** направо ще си го линчуват. И той го усеща, имаче щеше да е по-умерен!

20

Анонимен

преди 8 години

Ако Русия е агресорът, защо Порошенко има голям бизнес в Русия? Защо Украйна има търговски отношения с агресор? Защо повече от 4 милиона украинците избягли в Русия? Защо днес няма война в Крим?

19

до Одисей 1 Платения

преди 8 години

32 не са антобългарски точно напротив разясняеам ви какво може да произлезе от незачитането на международните договори както направи ПутинВие сте тези които поставяте под угроза мирът..След Сев.Кипър и Косово,едните анексирани и другите отцепени след военни агресии на страни все членки на НАТО,може да очакакваме:Мексико да си поиска Тексас,Испания да поиска ФлоридаИталия да поиска да анексира почти цяла ЕвропаГърция Близкия Изток и Индия.Когато си елементарен,всичко е просто.

18

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

*** кога ще се извини за сваления малайзийски самолет...

17

Анонимен

преди 8 години

Odi sei ne e 4len na DPS. Odi sei e c_ionist.

16

Василев

преди 8 години

Селяни, в глобалните конфликти и войни няма добри и лоши, има защита на геостратегически интереси и ще победи, този който си изиграе картите по умно!А вие селяни нямате карти и не сте на масата за игра!!!Селяни, днес дъждовни ли да ги пиша или да ходя да работа???Агент Дари Харпър!ЦРУ!!!

15

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

казват че руснака много пие.зададох въпрос колко литра самагон правите.20литра четри човека ми отговориха 25л повечето 20л.колко литра ракия варят наще българи по 200л и 400 или 500л вино.аз.им казах че сърбите и българите пият много повече от руснака поляците са на първо място по пиене на алкохол.пиша по просто да да разберат българските ***.че като чета коментарите българина е много *** счупи си чинията нарочно .за да иде при сащ да ги хранят вместо руснака.които купуваше дори и *** н

14

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Когато има конфликт между две или повече държави и една от участничките е Русия... - не е нужно да се разследва кой е виновника...

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 29В украйна има фашисткия преврат организиран от САЩ!

12

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Вярно е, че тази реч изобщо не отговаряше на темата на срещата... - но отговаряше на ИСТИНАТА...