75

Спонги

преди 8 години

По противно нещо от чалгата едва ли може да бъде създадено. Интересното е, че тази *иганска музика се слуша от всякаква *** и тези примитивни същества се радват на плоските шеги на Трифонов. Няма да се оправи държавата, докато има хора за един стадион, които искат да слушат това нещо.

74

Анонимен

преди 8 години

азис е събирал повече! даже мара отварачката е по стойностна от дългия!

73

Анонимен

преди 8 години

изключително злобен, арогантен, нагъл, завистлив, ръсещ дебелашки шеги, свръхдосаден със своята хипермегаломания! злопаметен като невестулка! някога може и да е бил фактор, но сега е като цирей на челото! изпитва ужас при мисълта, че ще изпадне в забвение и се чуди какво да измисли, само и само да е в центъра на вниманието!

72

Анонимен

преди 8 години

Факта че има 150 коментара е достатъчен. Тоя бил такъв, ония бил онакъв. Като не ви пука за някой защо го коментирате ? Когато нещо не ми е интересно прочитам заглавието и до там дори не си правя труда да пиша коментари.ПС: Доста познати които слушат рок и метал ходиха на концерта.

71

Атанас Илиев

преди 8 години

До АнонименОзначава,че вие не отивате да слушате онова нещо на което не мога да, че е музика.

70

Атанас Илиев

преди 8 години

До АнонименА това нещо за което говорите е Л*айна. Как това нещо може да има стойност.

69

Анонимен

преди 8 години

до 132И на теб ли да повтарям, бе?Слави Трифонов 2010: Никога не съм твърдял, че мога да пея, а че пея искрено от сърце!Толкова за теб!Хората това отдавна са го разбрали, ***!

68

Анонимен

преди 8 години

Създай нещо,продай го на 70 000 човека и тогава обсъждай Слави.

67

Анонимен

преди 8 години

Слави си е уникален. Има някаква харизма в него който никой друг няма. не случайно събира толкова хора по концерти където няма да видиш празно място. Той обединява хората чрез посланието на излъването и поведението си ако щете!

66

Атанас Илиев

преди 8 години

До АнонименКакъв факт този всъщност не може да пее, а вие му се радвате и си давате парите на една *** проста мутра. Кой е *** в случая ?

65

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Слави много вдигна...летвата.Скоро такъв шоумен няма да има в България;както и такъв...премиер,като Боко.(платена...обява)

64

Анонимен

преди 8 години

Цял ден противниците на чалгата не могат да приемат факта, че Дългия е направил велик концерт и е счупил всички рекорди по посещаемост в историята на България. И аз не съм чалгар, бе! Само отичтам факта!Nice,a?

63

Анонимен

преди 8 години

Като заваля дъжда стана наистина емоционално. Сякаш си беше Хорър! Велико.Имах чувството, че Трифонов е поръчал дъжда.

62

Анонимен

преди 8 години

Метъли, доказа ли ви снощи Дългия, че харизмата която притежава е много по-силна от на вашите рокаджийски и метълски групи? Доказа го! 10 000 души повече събра на Васил Левски от МеталикаАйде у лево!

61

Анонимен

преди 8 години

до 122 Тя Крисия щото е една от хилядите деца затова стана номер 1 на детската Еврозвизия викаш? Затова е номер едно в Европа? ***!

60

Атанас Илиев

преди 8 години

Тъпата проста мутра трифонов си мисли,че е певец мога да кажа само едно нещо и това е смях и позор. Нарочно написах буквата т с малка буква.

59

ver

преди 8 години

Аман вече от Славчо, славчовата задруга, и всякакви там *** около него. Един чалгаджия, който харесва рока /може би/ и е просто бизнесмен. А и защо постоянно експлоатират това дете Крисия, която ако бяхме в друга държава просто щеше да е една от хилядите такива талантиливи деца. Хора събудете се и не бъдете Слави-зомбита.

58

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Слави,някои го направиха голям...герой,че събрал 70 хил. на...чалготека.Дано тези бройки се...отзоват да защитават държавата ни,ако се наложи от...саможертва,но едва ли;токът винаги тече,през най...малкото съпротивление.

57

Анонимен

преди 8 години

do 117Хлапето Крисия ли трябвало да си играе с кукли? Странно защо вече е милионерка може би на 11 години, а ти за цял живот не може да изкараш и половината от мангизите й- щото си играела на кукли? По твоята логика да не беше ходила на Евровизия и да печели второ място, защото да не й се накърни детското мозъче викаш? Ти си инфантилния шебек, не Крисия! Заради такива *** като теб около теб познатите ти деградират заедно с теб, а не целят да се развиват.

56

Анонимен

преди 8 години

До Кон Дйоти па си *** смешника,кво коментираш другите...гледай си теб...кисни си там в панелката на студено и се чуди кой с какво ти е крив...