50

ученичка

преди 8 години

Говорете си колкото и искате, с това ще си останете. Чичко спонсор,пардон голямата и истинска любов ще ми купи ново палтенце и ботушки за тази зима.Че сегашните са от миналата година и са демоде.

49

Реалист

преди 8 години

Какво е "даскал"?Може да означава, различни неща. Може да означава уважително отношение към някой учител - Даскал Ботйов например, но сега по-честото използване е презрителното отношение към учителите, както е и в заглавието на тази статия. Това разбира се говори зле не само за автора, но и за тези, които плащат на този автор да пише подобни простотии.

48

Анонимен

преди 8 години

Този дето е написал заглавието си има само банкова сметка където му превеждат парички за това което трябва да надраска.А учител е нямал,то си му личи

47

анонимен

преди 8 години

Да жалко за България, били сме и в Европа- там такова нещо няма, поне имат възпитание и уважение към обществото а тука са като ***, даже по между си не мотат да водят нормален диалог! Нямам думи - елементарно възпитание нямат, нямат уважение към самите себе си. Това не е демокрация. Жалко и тъжно вече.

46

Анонимен

преди 8 години

До някойПрестанете да търсите под вола теле (Значи масово се говори за "даскали"). Даскал от Уикипедия, свободната енциклопедия - Даскал може да се отнася до: Архаизъм, означаващ учител... Димитър Стоянов, наричан Даскал Димитри, е български просветен деец, учител и книжовник от епохата на Възраждането. Костадин Мутафчиев, известен като Даскал Господин, е български учител и духовник, деец на Българското възраждане в Източна Македония. Ако Вие преподавателите не желате да сте просветници кажете

45

Анонимен

преди 8 години

" Дълбоките деколтета трън в очите на даскалите "Аз имах Учители, но явно този, който е написал заглавието не ги е имал.

44

Анонимен

преди 8 години

Тя е малка,но вече знае.......как да прави като вятъра за някой китайски ***.Не се оплаквам,просто се възхищавам,колко е лесно и евтино вече да удариш нещо малко.

43

Обективен

преди 8 години

Униформата в България се свързва само се негативни неща и би трябвало да се накажат тези, които въвеждат униформи или елементи на униформи, както е в случая. Конституцията и законите на България не дават право на учителите да определят как да са облечени учениците, под какъв строй да маршируват и точно кои песни да пеят, докато маршируват с униформите си.

42

sostin

преди 8 години

Тъжно е, децата ни , дъщерите ни са тръгнали така стремглаво по наклонената плоскост,че повече няма на къде. Глупавички са , мислят че на 14-15 вече са наясно с живота, мислят че като вече са се опраскали и са хванали бога за рога, гледат една от друга , като стада са, глупави наивни стада. Жалка история, на 16-17 вече са видели всичко,поне така си мислят де, а на 18 вече им е писнал живота и са отегчени, нама цели , няма амбици само поредния чичко който да им купи нещо........

41

Aeon

преди 8 години

Сирийците идват с по няколко хиляди долара в джоба. Познайте какво ще правят с дъщерите ви.

40

Анонимен

преди 8 години

Да няма само доктори и инженери да изнасяме,нека малко и *** им дадем на Европата,все пак кат ще държим монопола на всичко нека е на всичко.

39

Анонимен

преди 8 години

Даскалите са много *** значи, това даскалите са най-тъпите хора.

38

Анонимен

преди 8 години

Кво лошо има в тва момичетата да си показват задниците и гърдите и коремите.То за това кат ги подкарат батковците още от седми клас та не спирт да ги помпат до кът се оженят.

37

Анонимен

преди 8 години

Проблемът с деколтетата е, че не им е мястото в училище. Униформи трябва да има. Училището е за учене, а ученето без ред и дисциплина не е никакво учене, а отбиване на номера. Всичко има значение. Мнения от сорта "какво общо имат униформите с ученето" са малко несериозни, а работата в случая си от сериозните. В момента и без това е пълно с неграмотни млади хора, но пък с претенции, така че още такива не ни трябват. Родител съм, имам ученик вкъщи и виждам за какво става дума.

36

до някой

преди 8 години

ех сигурен бях, че ще кажеш, че си имаш работа. Отивай да си я вършиш и спри да се излагаш колко пари взимаш поредния депресиран бачкатор :)

35

Анонимен

преди 8 години

Миналата седмица видях група ученички, приличаха на *** - супер къси гащенца, оскъдни потници и поведение на магистраки чакащи някой да им скочи, направо се ужасих, това ли са младите момичета. Не съм за униформите, но трябва да се ходи в приличен вид, все пак това е училище, да не говорим, че за жалост в семействата им това не се възпитава и от там тръгва всичко.

34

afrosafari

преди 8 години

Brei, ste stava s uniformi kato v africa li we :)

33

Анонимен

преди 8 години

По какъв начин е свързана униформата с доброто учене?

32

Гений

преди 8 години

Някой, по-долу беше писал момичетата да ходят по п... Най-добре и момчетата да ходят по х... и веднага ще се разбира дали харесват дадена п... ( момиче ). Момичето вижда, че дадено момче я харесва, ако и тя го харесва, направо го хваща за х... и готово, няма любовни драми после.Кой измисли тия дрехи !?

31

Анонимен

преди 8 години

Униформи му е майката! Не може на училище да ходят като фолк-"певици", да не изпълзвам другата дума, че ще ме изтрият!Дори не е толкова трудно да се измисли как да изглежда, една риза бяла или светло синя с емблемата на училището и това е. Ако някоя се появи с пола тип колан - да си се връща дома или на пилона!