15

Анонимен

преди 8 години

Нахален и глупав е призивът на лицемерна Европа за "солидарност с бежанците". Може, и трябва, и е човешко да се помага на бежанците - на истинските обаче, до момента, когато могат да се върнат в своята Родина.Попова винаги има трезво, българолюбиво поведение. Права е, никой не трябва да ни натрапва свои решения в наш ущръб. А Европа непрекъснато прави това. И успя да ни унищожи, под екзалтирани възгласи на нашите лидери.А сега иска да осигури спокойствието и благоденствието си за наша сметка.

14

Анонимен

преди 8 години

До патриотПатриоте, Мира може да ходи така облечена само на териториите които се контролират от международната коалиция. Нека Мира се опита така да ходи на териториите на талибаните да видим тогава какво ще и се случи.

13

Анонимен

преди 8 години

До Санкции, НЕ ЧЕ ХАРЕСВАМ ББ, но защо него трябва да го санкционират за ниските пенсии. Защо не санкционираха всички комунистически правителства управлявали България през последните 25 години.

12

гхг

преди 8 години

Щом те ще ни налагат ние не щем да сме част от ЕС и ако управляващите ни го налагат на предстоящите избори гласувайте за нито един от всичките.

11

Анонимен

преди 8 години

Госпожо вицепрезидент, а как лично вие се борите срещу руския диктат над България? Ето захвърлиха ни демонстративно венеца на деня на независимостта, а от ваша страна ни вопъл ни стон.

10

Мачкай

преди 8 години

Мачкай Путин

9

boc

преди 8 години

Браво Г-жо!Това е национално-отговорна позиция, а не като на Плевнелиев и на Началника му Борисов.

8

Анонимен

преди 8 години

Маргарита Попова:Никакъв диктат от Брюксел, желетелен е единствено диктат от Москва и аз като стар русофил се боря именно за това. Да живее Русия!Госпожо вицепрезидент, на 22.09.15 руският консул ви се изплю във русофилските физиономии, захвърли президентския венец който по протокол трябва да стои най-високо и сложи венеца на РФ на негово място. Каква беше вашата реакция на този акт на крайно неуважение към независимостта на България? Никаква, мълчите като риба.

7

абе

преди 8 години

Тая я бях забравил че съществува... Що не взмее малко да се скрие пак та наистина д ая забравим...

6

Анонимен

преди 8 години

Ако бяхте толкова "хуманни" и към бългаския народ, към вашия собствен народ!!! Или поне на половина толкова хуманни..... Ех, рай щеше да бъде тук.....

5

Запетайка

преди 8 години

До "диктуване"...Вашингтон има интерес Европа да се ислямизира и гейойзира, защото така ще стане още по-покорна и по-управляема...Точно така, УСА иска ЕС да е слаб, за да може по-лесно РФ и ислямският свят да превземат Европа. Нали така *** !Смех, голем смех са това опорни точки !

4

Реалист

преди 8 години

Г-жо Вицепрезидентът, Вие сляпа ли сте или г....ава ...?Не виждате ли, че това е 110 % инвазия на исляма в Европа!!!! Вземете пример от Унгария !!!Каква Хуманност Ви гони ... тзи след година 2 или по-рано ще почнат да колят ....помнете ми думата ... съвсем скоро в Европа ще стане страшно !!! Дано да не съм лош пророк !

3

Санкции

преди 8 години

Защо не санкционират Тиквата и другите за размера на пенсиите. Това е нарушение на правата на човека, защото без лекарства хората диеректно умират. От ниски пенсии или заплати в България са умрели повече, отколкото в Сирия са избити. А сега трябва да се дават пари за Гърция, за бежанците в България и ОТДЕЛНО за бежанците в Сирия и около Сирия.

2

Анонимен

преди 8 години

Умна жена, нищо повече от Браво! не ми идва в главата

1

Диктуване

преди 8 години

диктувам е латинска дума, от нея произлиза думата диктатор.Това обаче не означава, че в Брюксел са диктатори. Диктаторите са във Вашингтон, в Брюксле са преводачите на заповедите, а останалите са колелцата на машинката.Вашингтон има интерес Европа да се ислямизира и гейойзира, защото така ще стане още по-покорна и по-управляема.