7

yokozuna

преди 8 години

За мнозина може да е кич, но е единствената сград бв Бг с подобна архитектурура , плод на многогддишен труд със собствени средства, не еврофондове. Когато някой в България се извиси много високо винаги се номират завистници и комплексари които дао го критикуват. С каво е по лош от съвременното надгарждане на разрушените ни средновековни крепости или легендите за Перперикон или Татул не основани на ни един писмен източник.

6

Анонимен

преди 8 години

Установих, че с годините интелектуалните българи намаляват за сметка на чалгарите, любителите на кича и халтурата! В спор да кичозния замък от 10 човека, 7 го харесват!Това за какво ви говори!?

5

Анонимен

преди 8 години

Който иска да види истински средновековен замък да посети такъв в Англия или Австрия, това тук е просто модерна сграда.

4

истината

преди 8 години

Това,което повечето хора не знаят:построен е с труда на много хора от околните села почти без да им се плаща.Не с доброволен труд, не!Просто мутрата ги е използвал и когато трябвало да плати,ги изритвал.Много хора са изгорели така.Защо сградата е с половин покрив? Борчето решило да прекара така и една чужда фирма и хората възмутени го зарязали.Как е напълнен рова с вода?Много просто:режеш тръбата на главния водопровод на селото и пълниш, после селото плаща.А сега дайте 10 лева на изверга!

3

Анонимен

преди 8 години

Единственото интересно и вълнуващо там бяха пауните според мен, всичко друго бе наистина помпозно-кичозно, че и 10 лв. вход вземат без билет , талон и т.н. и т.н.

2

ДС

преди 8 години

Добре казано.

1

случаен

преди 8 години

В чалгаджииска държава всичко е възможно !!!