25

RM

преди 8 години

...НЕ Е НУЖНО НАКАЗАНИЕ ЗА ТАЗИ ... ДАЙТЕ Я НА МАЙКИТЕ - ЖИВА ЩЕ Я ОБЕЗКОСТЯТ !!!

24

Анонимен

преди 8 години

Трябва добре да я охраняват, защото някой "депресиран" баща може да раздаде правосъдие!

23

Анонимен

преди 8 години

До АК-47ТЕЗИ СА СИ ТАКИВА ХОРА.ЕГОИСТИ НЕ ЛЕ ТЯХНОТО БОЙ.НИЩО И НЯМА АДВОКАТА ЛЪЖЕ ЗА ВСИЧКО.МАЙКИТЕ ДА СЕ ВДИГНАТ НА ПРОТЕСТ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПРОТИВ СЪДЕБНА СИСТЕМА.ТАКИВА КАТО НЕЯ СА ЗА БЪРЗА ПРОЦЕДУРА. ,НО СИ ПЛАЩАТ И НЯМА ДА И НАПРАВЯТ НИЩО.ТЕ СА ЕДНИ ОТ ПЪРВИТЕ ЧАСТНИЦИ В ГР.САМОКОВ.

22

Анонимен

преди 8 години

Стига с тази акушерка вече!Какви по-големи престъпници на свобода,някой търси ли ги?

21

Анонимен

преди 8 години

Нали все гледаме към Запада? Какви са наказанията за такова престъпление в една Франция, в САЩ? Или точно тук ще действаме както си знаем, без да се влияем, със самочувствието на големи светила в областта на правосъдието?

20

до 16

преди 8 години

Софи, Софи..много си куха..ти даже не можеш да разбереш какво пиша....

19

Иван Петров

преди 8 години

До кога ще търпим да ни унищожават бре хора ...? Не е ли време да се спре с геноцида на българина ...? Съд ли е политици ли са не може да продължава все така . Все трябва да има поне 5 човека в тая държава на които малко им пука освен за джоба им и за това как да оцелеем . Жалка картина за съжаление .

18

Анонимен

преди 8 години

Кво стана със съдебната ни система? Нали щяха да я оправят уж?

17

Анонимен

преди 8 години

Кой е този специалист, който твърди, че Ковачева не можело да извърши ново нарушение? Та тя го е вършела многократно, кой знае и колко преди откритите записи! Това е патология, а не преумора. Колко ненаказани убийци са спрели да убиват? А тя е убийца! Къде са психолози, психиатри? Не може да удряш с такава сила нежната бебешка главица и да мислиш, че няма опасност за живота на детето. Къде е обществото, къде е Агенцията за закрила на детето, къде са родителите на малки деца!

16

_

преди 8 години

"Нищо че" се пише без запетая пред "че", както "въпреки че", "само че" и т.н.

15

АК-47

преди 8 години

"По-рано днес стана ясно, че тя страда от депресия...." А бебето, бебчето дето съсипа, и кой знае колко още новородени дечица. Те как се чувстват, тя не се ли пита?

14

Анонимен

преди 8 години

Какво още е нужно на българския съд, та да остави това чудовище в затвора? Толкова сигнали от ЕС, толкова наказания за държавата и нищо не е в състояние да принуди съдебната ни система да заработи нормално. Какво става? Подкупни ли са съдиите, на всички нива ли, съвест ли нямат, какво? Толкова е ясно, че тази жена е садист, най-малкото наказание е в лечебно заведение до живот! Имала депресия, а депресията на родителите с бити по главата деца в родилното отделение?

13

Софи

преди 8 години

До лично мнениеДай да не я затварят по твоята логика... Даже са й спасили живота ми се струва..

12

Поме

преди 8 години

Поне влияе на интелегентноста за цял живот за тва и 80 процента от бг са прости. *** народ слаба държава. Казано е !!! Жалко за другите 20 прпцента че страдат заради простолюдието.

11

Анонимен

преди 8 години

VECE TRIABVASHE DA E V ZATVORA,A ZAEDNO S NEYA I ADVOKATITE I.KAK MOGE DA ZASHTITAVASH PRESTAPNIZA,KOIATO BIE BEBETA.?

10

Майка

преди 8 години

Ясно е, че не може да извърши повторно престъплението! Убиецът на Вероника във Велико Търново с всичките си присъди е било ясно, че може да извърши отново престъплението, а не акушерката! Аз виждам една преуморена и изтощена жена, която не е трябвало да работи с ревящи бебета... но не си е сменила професията навреме! Виновна е, но трябва да съдят и работодателите и !!!

9

лично мнение

преди 8 години

Не трябва да има такива хора--да бият деца...Но....не тябва да има и прекомерно наказание иначе то се обезсмисля. Примери от древността---В древен Египет и най-малкото нарушение на света светих на фараона е светотаство и се наказва със смърт.....но няма гроб неограбен.... Личното ми мнение , че тази биячка нарочно се преекспонира--- за да си мислят простите хора , че все пак в БГ има наказание за престъпниците.........а някой да е чул за наказан депутат, партагеносе, мафиот, наркопласьор...

8

Анонимен

преди 8 години

Всеки е бил дете-всеки стартира кажи речи на равно с другите родени деца-бебешкия мозък е толко крехък че едно леко разтрисане влияе на интелигентноста за цял живот!Децата бити от това животно -няма да могат да се адаптират лесно-те са увредени за цял живот!И вие решавате да я пуснете?!?!?!?!Това е недопостимо и ще се повтаря щом не е адекватно наказанието..

7

Анонимен

преди 8 години

Ее това е България все пак,моля ви се,нещо друго ли очаквахте.....

6

Ехидно....

преди 8 години

Акушерката биячка под домашен арест! Нищо, че бие!.............Братя Галеви на свобода..нищо че са убивали.....