35

Анонимен

преди 8 години

При тази евтина рубла ще му се изприщи оралния отвор, докато събере за Варадеро. С еврото ще му трябва по-малко време. Все пак още едно гърло има за хранене вече, а и Деничка трябва да отмори от родилните мъки на екзотично местенце.

34

Анонимен

преди 8 години

Какво очаквате от Волен, след като рублата поевтиня и не го блазни вече. Много ясно, че ще мине на евро.

33

Цецо

преди 8 години

Бостан ?!?

32

До автора

преди 8 години

С риск да ми се обидите, но има мъничка разлика между ВСС и ВВС."Приетите текстове предвиждат разделяне на ВВС на две колегии - съдийска и прокурорска,..."

31

В

преди 8 години

Сидеров видя, че това с "якото настъпване " на Путин в България няма да се състои и пак се преорентира. До година очаквайте "Да освободим Альоша от наряд 2". Човекът става много отмъстител като го изпердашат по приходите.

30

Жибор

преди 8 години

Сидеров е толкова националист,колкото поп Кръстю е патриот!

29

Ред арми

преди 8 години

Поредното осребряване на гласа на Сидеров...Големият националист се наведе на ДПС и Цветанов

28

Анонимен

преди 8 години

А бе къде се пОкриха Правоверните от Атака,аааа отидоха на Джамията да гледат как правят сюнет на Волен-младши,ай честито Правоверни Волене...

27

НИЕ

преди 8 години

Несъм от бранша на юристите,но скоро англичаните честваха 500 или 700 години на MAGHA HAPTA,в която не са променили нито една дума!?А нашата Конституция я превърнаха в халваджийски тефтер.И с какво ще помогне "промяната" за ограничаване на престъпността?Наивен въпрос-ами да сложим нашите хора на ключови позиции!?И проституцията,безработицата,демографията ,бедността и тях ли ще ликвидира!?

26

:))

преди 8 години

Резултатът ще е отново : Хубава работа *** българска! :))

25

Исти

преди 8 години

ДПС не е турска партия,а руска- конците й се дърпат не от Анкара,а от Москва. Турците го знаят добре,затова никога не дават пълното си доверие на и да било Депесар. Нейното създаване бе поръчано от Москва и БСП като примерни марионетки побързаха да изпълняват. Това обаче не пречи на гузните им съвести и те най-безочливо обвиняват ГЕРБ,че се били продали на ДПС. На същото онова ДПС,което самите комунисти създадоха,понеже неговото съществуване в този му вид е твърде важно за Москва.

24

бивш-ром

преди 8 години

На Волен_младши е обещано безплатен сюнет лично на баща му дърт Волен от Дуган Ага,ай честито обрязана първа мъжка рожба Правоверни Волене...

23

Реформатор

преди 8 години

Какво ревете бе?! Нали искахте реформи?! Ами ето ви реформа, мрънкалници!

22

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Младите бащи трябва да излизат в бащинство че видите ли кво става!!

21

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Тема на матурите 2035 година:"ГЕРБ и Бойко Борисов... - строители на съвременна България"...

20

дони

преди 8 години

Абе хора знаете ли за какво става ВЪПРОС! !! КОНСТИТУЦИЯТА от отдавна трябваше да се промени,.Това е за добро. ТУК Е ИТЕРЕСНО? ЧЕ НА ТОЗИ *** СИДЕРОВ ДПС МУ ДРЪПНА КОНЦИТЕ! ЗА ДА СЕ ЗНАЕ КОЙ Е ШЕФЪТ! ! !

19

do 5

преди 8 години

Какво браво? Ти прочете ли статията? За промените са достатъчни и гласовете на ГЕРБ. 1 глас е бил необходим за бързата процедура. Иначе щяла да бъде бавната. АБВ са дали 1, а АТАКА 4-ри. Все тая, дали АТАКА е гласувала ЗА или не. АБВ е осигурил гласа. Вземи се скрий под масата заедно с Болен Лидеров.

18

Анонимен

преди 8 години

Указ 56

17

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Оставете таварисшч Микав на мира... - долу ръцете от него... - той е продължител на святото дело на дрОгаря Станишев... - да довърши най-после Столетницата - да не мъчи...

16

Анонимен

преди 8 години

Недвусмилен цитат от Баце Бойко;"По-добре да го вдигаш, отколкото да ти пада."