16

11

преди 8 години

Това следва да се чете от последното изречение нагоре, а може и повече да не се чете. Може ли да ми каже т.н. Министър на не знам какво, защо бяха около народното събрание полицаите и жандармерията? Или да питам будните, ранобудните, словоблудните, на които се плащаше? Границата му под натиск, той пак Орешарски му е в главата!

15

ауслендър

преди 8 години

Никъде не са успяли да ги спрат, защо си мислите , че точно Въоражените сили на РБ ще успеят...! Онея идват от фронта, нашите от кръчмите...! Само опълчение могат да се справят с тях!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Живота у нас ме е научил, започне ли някой да ми казва, "Няма страшно" или "Спокойно", изобщо не съм спокоен и знам, че ме лъжат.

13

7

преди 8 години

значи 100 да влязат било прилично???? 100 по 1100 лева на човек месечно - 110 хиляди да ги изхранваме. А наште пенсионери да ***. *** ни управляват!

12

Анонимен

преди 8 години

Щом Батко им се навежда да си таковат него. За тези наглеци само дряновици и криваци. Те ще разбият Западна Европа, а после ще искат и нас. Пускането им у нас е равносилно на национално предателство!!! Този който им разреши да бъде съд като предател!

11

Анонимен

преди 8 години

С последното изречение министърът иска да каже, че при евентуални протести срещу правителството на Баце, по заповед на властта жандармерията и полицията ще бъдат пратени да бият протестиращите, вместо да бият бежанците.

10

ПО "БАБО, МЕРКЕ

преди 8 години

А, БРЕ БОЙКО ГДЕ ТАКА? НА ДЖАМИЯ, МЕСТАН АГА!СТАРАТА ЛЮБОВ, СТАРИТЕ ОБВЪРЗАНОСТИ И ПРЕСТЪПЕН БИЗНЕСВРЪЗКИ, НЕ СЕ ЗАБРАВЯТ. НИКОЙ ЛИ НЕ СИ ЗАДАВА ВЪПРОСА НА КАКВО СЕ КРЕПИ КРЕПКАТА "ДРУЖБА" НА БАТ БОЙКО И ЕРДОГАН - САМО ИМ СРАВНЕТЕ БИОГРАФИИТЕ И ЕДНОВРЕМЕННИЯ ИМ "ВЪЗХОД". ОЩЕ МНОГО ПЪТИ И МНОГО ДЪЛГО ЩЕ МУ БЛАГОДАРИ.

9

Анонимен

преди 8 години

Значи да почваме да ги бием, понеже в България от години сме на етап самоотбрана.

8

Батман

преди 8 години

Да ги бият, нищо им няма!!!!!!! Само като ги гледам по клиповете какви са НАХАЛНИ ми идва незнам какво да направя. Пък топ глупоста, че щели и да протесторат хахахах абе ей тия в тяхната държава дали ще протестират, ге ги обесят веднага!!!!!!!!!!!

7

АТАКИСТ

преди 8 години

Фрау, още ли искаш мюсюлмански *** в държавата ти? Я си помисли пак!То бива навеждане пред , но това твоето на нищо не прилича, ***!

6

МРАВКА

преди 8 години

НЕЗАБАВНО МЕДАЛ ЗА ХРАБРОСТ НА ТОЯ "МИНИСТЪР" ( САМО ЧЕ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО)

5

Анонимен

преди 8 години

Всички мъже от Сирия над 16 години подлежат на задължителна казарма, военен данък и мобилизация и трябва да се бият за Асад с ислямска държава. Щом бягат, значи са дезертьори и нямат никакви права на бежанци нито техните семейства.

4

Анонимен

преди 8 години

Шпигел смята, че СПЩ силно се опасяват от предстоящата реч на Путин пред Генералната Асамблея на ООН.

3

Анонимен

преди 8 години

Бежанец който не иска да бъде бит да мине през "Митничарско село" !

2

Спартак

преди 8 години

Министърът е ***. Сетила се Пена стара за... да се побара.

1

Некъф там

преди 8 години

Бой по манерките, един шут отзад и да се връщат в кочинките си. България не ги иска!