15

Меркел ще я бесят

преди 8 години

На национално равнище "лидер" в този тип престъпления е провинция Саксония - люлката на "Пегида", където са извършени 15 палежа на сгради, планирани за настаняване на търсещи убежище. Федералната криминална полиция обаче не разглежда отделно случаите, в които палежите са предизвикани от расистки подбуди. Властите говорят за "самостоятелна" радикализация на отделни хора, а не за организирана мрежа. Въпреки това следователите не са изцяло наясно дали зад атаките срещу чужденци не стои организирана структура.

14

Късно е Чадо

преди 8 години

Огън от сърцевината на обществото: броят на умишлените палежи срещу центрове за бежанци в Германия е нараснал драматично през последните месеци, пише баварският ежедневник Die Sueddeustche Zeitung, цитиран от "Фокус". Изследване, проведено от представители на три германски вестника, показва, че най-малко 61 пожара са предизвикани на ксенофобски фон, като 37 от тях са регистрирани от средата на юли месец досега.

13

знайко

преди 8 години

Професоре всеки човек на тази планета иска да види БОГ,не упреквай тези хорица че посоката им е правилна!!!А какво ще стане и как ще се aразвият събитията...не е в твойте математически способности.

12

Анонимен

преди 8 години

До заряНАТО- то ще си пази важните и богати рептили. Не нас. Ние за кой ли път гледаме с надежда към Русия, която до вчера хаехме злобно.

11

vesko02

преди 8 години

Смешно и нелепо е нацията с най тежките и нерешени проблеми да бълва рецепти за излизане от създалата се ситуация.

10

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

Професор Константинов поне не може да бъде обвиняван в комунизъм.Щом той го казва, значи нещата са отишли твърде далеч.Европа отива по дяволите !

9

Анонимен

преди 8 години

Съвсем малко трябва, за да падне първият убит мигрант или първият убит полицай и тогава какво ще стане?!, отсече той."Просто е, вземам си брадвата и излизам на разходка.

8

до 8

преди 8 години

До Анонимен 8Десетката още преди няколко дни уцели един аноним като теб, който твърдеше, че усилията да се спре този мигрантски поток са напразни и напомнят ловенето на вода с рибарски мрежи, след като язовирната стена се е скъсала. А хваления от теб мутрофен е на барабана задната пръчка. Днес това вече и децата го разбраха.

7

Анонимен

преди 8 години

"Бежанската криза скоро ще вземе жертва и какво ще стане?!"И какво ще стане като "вземе жертва" бе ***???Втората световна война е взела десетки милиони жертви и КАКВО??НИЩО!!!Докато бг медиите дават трибуна на такива ненормалници като тоя оправия НЯМА!

6

Анонимен

преди 8 години

Бежанската вълна бе инспирирана от психолизите на ЦРУ, които създадоха и Ислямска държава. Много точен ход, не може да им се отрече. Ход по-страшен и от 10 радиации наистина.Това е краят на лакеите от Европа и пълното господство на САЩ в света.Единствената надежда на нормалните и честни хора, които не са третополови и с промити *** мозъци се казва РУСИЯ.

5

Анонимен

преди 8 години

За да разберете кой стои зад бежанската вълна, прииждаща в Европа, напишете в тубата - BOOM! George Soros W2EU Group Is Giving Handbooks to Fake Refugee Invaders

4

Анонимен

преди 8 години

Пак пуснаха по медиите селския глашатай на гробарската партия. Защо ли.Какво ли цели с тази изяв ПиАрката на Мафията - БЪЧВАрова ?

3

Паметлив

преди 8 години

Миналата година М.Константинов обяви 30% вероятност от ядрена война САЩ-Русия(как го е изчислявал-той си знае).Мислех че доста е занижил прогнозата-50 на 50 ми изглеждаше по-вероятно.Обаче сега се оказва,че Европа ще издуха супата и без такава война,а Русия и САЩ ще оцелеят!Мюсулманското нашествие се оказа по-страшно от радиацията-след него нищо европейско няма да оцелее....

2

Анонимен

преди 8 години

Много точно. Проф. Константинов винаги уцелва в десетката.

1

Анонимен

преди 8 години

Отново активирах мутренския лакй. Сигурно идват избори.