81

Анонимен

преди 8 години

Сауд,арабия,моссад и нато -даноскоро да се молите някой вас да ви спасява от тях,,, но светьт ще бьде безразличен,,, това ще стане,,

80

Анонимен

преди 8 години

Не бил евреин, само дето изпълнява техни поръчки

79

До Ghost

преди 8 години

Такива не се заблуждават, не се лъжи! Съвсем са наясно, но не им пука за истина, доводи и т.н. Повечето от тях са бивши и сегашни доносници, били са партийци, много от тях и демонстративно са се пребоядисали. Сега пред очите им се извършва най-голямото престъпление което е виждал европейският континент, те го разбират и окото не им мигва. Просто не ги бутай за да не миришат и толкова!

78

Анонимен

преди 8 години

Kerkeneza deto misli sys zadnika si akyl vzel da dava

77

Ха

преди 8 години

имамът явно не знае, че Германия си изнася фабриките (индустрията намалява с наколко % годишно) та даже има излишък от работници и бая безработни от край време. Неговите хора ще последват съдбата на турците - дюнерджии - и "завладяване" няма да има. Няма значение колко деца имаш, а каква власт в обществото! Българите имат 1, ромите 5, и кво, кой командва парада в България...?

76

Анонимен

преди 8 години

TVOITE SCHTATI ZATOVA SA MRYSNA KOCHINA ODISEICHO PRETYPI

75

Анонимен

преди 8 години

Поставих си на будилника на телефона рингтон от песента в чест на Путин "ПТН ХЛО" от благодарност за бежанската вълна която натресе на Европа. Денят ми протича в приповдигнато настроение.

74

ПОТЪРСЕТЕ:

преди 8 години

Saudi Arabia Has 100,000 Air Conditioned Tents That Can House 3 Million People Sitting Empty Yet Has Taken Zero RefugeesВижте тези въздушни снимки, за да разберете на какво се казва ГИГАНТСКИ палатков лагер, високотехнологичен, но ...ПРАЗЕН! В него няма и един "бежанец". намира се в Саудитска Арабия.

73

Ghost

преди 8 години

Аве Одисей...до сега те мислех за тотално заблуден но накрая осъзнавам че си болен.1.бежанци са жени,деца,старци,болни и сакати НЕ здравеняци с ланци,смартфони и маски на лицата.2.бежанците бягащи от война не се държат войнствено,не рушат държавата която ги храни и подслонява.3.бежанците се стремят да пазят реда и законите от еленментарно уважение към страната спасила ги от войната.Нито едно от изброените не се наблюдава в момента!

72

Shark

преди 8 години

До Одисей 1. Ама всички спазват законите и не смеят полицаите в очите да погледнат, камо ли да посягат. И да ти припомня, че в "демократичните" ти Щати има смъртно наказание!!! Ама това не ви е удобно и го подминавате, нали.

71

Бранник

преди 8 години

Тоя имам ще го дам на караканача ми да го ползва извесно време за ***, докато Господ е на небето и ние на земята исляма ще дуе кавалаБог с нами!

70

Анонимен

преди 8 години

SCHTE ZAVLADEETE EVROPA AMA V NQKOI DRUG JIVOT PYRVOSIGNALNI GOVEDA MASLINSKI

69

Одисей 1

преди 8 години

99 А в Щатите знаеш ли колко народи раси и религии има

68

Одисей 1

преди 8 години

98 Бае е вие сте по зле и от онези шумкарие , вие сте последният писък на комунзима , последният му дъх преди окончателната кончина на скапаната идея .Апропо ти защо си против евреите бе , та те създадоха комунизма ,а Иисус на практика е първият комунар .Какво е това раздвоение на личността ти

67

Одисей 1

преди 8 години

Населението на ЕС само е над 500 млн като общо в съюза мюсулманите са под 5% или 25 млн , за да станат 10-15% или 50-75 млн то би трябвало да дойдат 25-50 млн бежанци , тогава бихме стигнали Русия по процент мюсулмани Как по точно си ги представяте тези 25-50 млн , стига глупости Това е математика за първи клас , но явно някой и него не са завършили

66

Shark

преди 8 години

До Одисей 1. А ти подготвен ли си, защото *** ценности, за които милееш толкова, много скоро ще отидат на бунището, на следващите избори европарламента ще е пълен с националистически партии, оттам сещаш ли се.... някой тук спомена за бухенвалд.... а .. м. Тогава ще видиш ти за какви ценности става въпрос и как скимтят любимите ти муслита.

65

Одисей 1

преди 8 години

93 И тя е , коя , кажи мозък безподобен , какво се мъти в болната ти тиква

64

Анонимен

преди 8 години

ако помните В Нчалото фашизма-дуче- където срещнат *** бой и в почивката 2пъти бой-след това тази гад хитлер -го принуди да мачка всичко наред-така трябва да сепостъпи и сега-арабин -бой и пак бой те разбират само от това

63

Одисей 1

преди 8 години

Въпрос с повишена труднст за копринкаджиите : Защо руснаците строят база в непосредствена близост до умерените опозиционери и онези кадри от сражение с тях ли беше или с ислямистите на . Срещу кого са всъщност богатирите на Путин и защо точно сега след като се размърдаха из Сирия се увеличиха бежанците

62

joro

преди 8 години

усещам че конслагерите и крематориумите в бухенвалт,ще заработят пак но този път ще се напълнят с араби,и мюсулмани не с евреи !!