121

Селския бек

преди 8 години

От предишния пост забравих да напиша,че е от Селския бек-Аз.

120

Анонимен

преди 8 години

Хора или човечета спрете!По коментарите ви личи,кой какъв е!Жената на човека който ме удари ми се извини но не и той,защо ли.Около 65г. с очила и чисто нов Насан-джип.Аз съм в лява лента,а той в средна.Предна лява джанта му е ужулена,като реши да мине в моето платно и ме удря в задната част.За всички умници за домашно.Байганьовщини не ми се четат повече.Моля ви не ми се става известен,няма лоша Реклама.Айде останете си със здраве!

119

ЕМИЛ

преди 8 години

ЕЙ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ *** СМОТАН КАК НЕ СЕ ПОТРОШИ ДА СЕ УКРОТИШ МАЛКО "МИ КАТО НЕМОЖЕШ ДА КАРАШ -КУПИ СИ КОЛЕЛО "

118

До образцовия селяк

преди 8 години

Това което пожелаваш да ти се връща!!! Какъвто и да е човекът не заслужава такива реплики. Сигурно си бил там и знаеш какво е станало???? ***. Ае поздрави на жена ти и детето(ако е твое)

117

Пънкара

преди 8 години

То от такива репортери(некадърни), търсещи само сензацията от новината, хората се влачат по съдилища с години. То се вижда много ясно на снимката че човекът с беемвето изобщо не е виновен и всеки нормален шофьор каращ редовно автомобил ще види тези неща веднага. Първо гледайте и после коментирайте, че сте смешни. Очернихте момчето за нищо!!! Ама БЪЛГАРСКИЯ МАНТАЛИТЕТ е такъв-първо храниш и мразиш и после гледаш. А онтносно "медията" публикувала "новината" - не Ви прави чест да изопачавате!

116

образцов гражданин

преди 8 години

сега мъж ли си!? другия път искам да не те съберат

115

влади

преди 8 години

Да го мята то кошник на вторични и пеша че полезно за здравето

114

на тъпанара майка му

преди 8 години

***!!!

113

Анонимен

преди 8 години

крайно време е тия с беемветата да започнат да плащат щетите, нанесени от тях по инфраструктурата. тия мантинели струват повече от колата. като я гледам струва не повече от 4-5000 лв

112

до селскиО бекОн

преди 8 години

До Селския бекАко си ти, оно ти го моеш и без жокер и старец т'ва , нема са плашиш, дръгио пАт па некоа баба мое ти попречи. Ако не си ти, на снмкака он си го знае човеко.

111

Анонимен

преди 8 години

До сега не съм имала произшествия с намесено ВМБ. Но съм наблюдавала Опели, Шкоди, Фордове, Дачии и тям подобни други разни кошници и таралясници, чиито шофьори са избрали калпава кола, която нито могат да овладеят, нито познават добре, а се мъчат да шофират с нея, като грешките плаща обикновено съседния. Майсторското шофиране и доброто автомобилно инжинерство са повод за гордост. Това, че има тийнейджъри, които подражават и не знаят къде е мястото за това, не е повод да се лепят етикет наред.

110

:)

преди 8 години

Не мога да повярвам, че коментар като 115, цитирам "анцуга здрав ли е", написан напълно неграмотно и напълно неадекватно на цялата ситуация, е харесан от 29 души, това е абсурда, а не на човека БМВ-то.

109

ШОФЬОР

преди 8 години

защо изтрихте коментарите ???

108

:)

преди 8 години

Не мога да повярвам колко е комплексиран бългърският потребител. Зная, че е трудно оцеляването ви в България, но моля ви спрете със злобата, радвайте се, че човекът е жив и здрав, защото много невинни улицата ги уби и престанете да гледате кой каква кола кара, кой какъв живот живее, защото по тази начин вашият няма да стане по-добър. Сигурна съм, че ако колата не беше БМВ коментарите щяха да са много по-положителни и състрадателни, а това е лицемерно...Ламарината не е по-ценна от човешкия живот.

107

РГ

преди 8 години

Явно BMW е колата на простаците е нас. Жалко за Вългария!

106

Georgi Uzunov

преди 8 години

До Беко Точно на такива като теб не им цепя басма като се опитват да ме засичат и после си изяждат ташаците от яд, че не им е минал номера! Аман от комплексари с S класи!

105

не-малоумник

преди 8 години

Значи от ръбовете които коментират тука и псуват наляво надясно без да имат реална представа за кво изобщо говорят, ми се драйфа кръв.Ако погледнете снимка драги тъпоглавци, ще забележите че ламарините от лявата страна на колата ( страната която е противоположна на страната ударила оградата ) са смачкани, което говори че пича не си е дрифтил по малинов в най-големия час пик щото е фън, а че е ударен от страни и завлечен в оградата. Следите от гумите са обратни на тези от вероятен дрифт също.

104

Селския бек

преди 8 години

Безаварийно шофиране на всички.Днес за пореден път се убедих за манталитета ни.По какви критерии се дават характеристики.Стана ми неудобно и от това,че съм спортно облечен.Извинявам се прави сте.Аз бай *** няма да ставам.Дано не съм обидил някой!

103

Данъкоплатец

преди 8 години

Хайде сега да ги плати...

102

Селския бек

преди 8 години

Аз съм,само в твоя коментар има мисъл.Защо ли???За което ти благодаря!