31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 67"Вервай", както казваше "Царо"! Някога ти казах/написах/, че съм "по-чувствителен и от девойка"!По-зле, се оказа от всички девойки. Даже, по и от половината/по-вечето/ гейове.Кръста го допълват всичките. Но последната/през лятото/ преля чашата! Наистина не виждам, защо да живея. Но, едно нещо ме спира, и ти се досещаш/сама го акцентира веднъж/!

30

Жена

преди 8 години

аре сега пак ще напише някой, че съм мъж.... щот знам какво иска една жена, ама като има мирни, благи, удобни женици, които превръщат мъжете в ...тяхподобни женомъжльовци - така ще е. Блага жена да си намерел? хахаххаха, страхливциииииииииииииииииииииииии!

29

Жена

преди 8 години

Мъж дето е горял и може да гори, не се превръща в мъжки ***, само и само да се увери, че става за връзка, семейство и сериозни отношения!Има един *** лаф дето се носи из нета, че МЪЖЪТ дава сам оценка на себе си като избира жената до него! Е, избери си мила и блага, тиха тишунка, шмурцана дамаджана недоплетена, да те гледа като покорно котенце и да ти мяука като за ...умряло! Е?ахва в мъжете! Това ми бие на онези дето търчат към Баба Меркел! Или си ВОЙН или си СТРАХЛИВЕЦ на социални помощи!

28

Жена

преди 8 години

до 51Ко? Да си намерел мила и блага?Имам идеален каталог за...табуретки. Да ти го пратя? Намери си мила и блага и *** от скука, копе?е! хахахаха, миличките и благите са за лузъри с притъпени мъжки качества, да са им там под ръка, като им се доправи секс, да им мълчат, да им гукат, да им се правят на много нежни! ЦЯЛ живот, ще те милее и благее и накрая КАТО ПУКВАШ ще вденеш, че се е преструвала! Ама нищо де...намери си мила и блага! хахахаха

27

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен56Тоест, да си сложа "розови очила"?

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен55-Горките те-вечно употребявани!...А вечно, им правят реверанси, иначе.-Глави винаги им се секат. Ей така, за кеф дори!-Боят се води по друг начин и с други средства.-Обноски-каквото и да правиш никога, няма да е достатъчно. Вечно ще си виновен!-Предимство-никога нямат насищане, благодарност и лоялност...-И, да емоционално, душевно и хормонално, съм зависим от "тази раса". Това е моята трагедия! Това е "моят кръст"!

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен53Първо трябва да се замъкна, до ш**ното море! Като, загубя "губя само мене си"! Няма на кой лошо, да направя.

24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен45/еда жена достатъчна!/-Да!

23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен51Не, някоя а "Некои"! Т.е./всичките/! Не искам, да мразя! Сами ме подтикват. Мила и блага жена-временна лъжовна химера! Всички са еднакви.

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен37Малко им е на жените! Много, по-вече заслужават да бъдат употребявни. Докато, "не си изплатят и последният кодрант"!

21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 36: Братко, така тормозя/губя/, само себе си! Същественото, накрая ще се случи в морето. Подобно на един мой претец. Какъвто, и подход да сменяш. "Тях", гадините един и същи атрибут, душевно "ги е правил"!

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 34Разговорите оправяли-ХА-ХА-ХА!

19

...

преди 8 години

Е тва с изневярата никога не съм го разбирал! Имам приятели и приятелки дето оженили/омъжили се и *кат всичко странично! Ми що се женихте тогава бре! Ми като си си ку.вар или к.ва ми стой си сам и се плющи с които/която си искаш бре! Ак овече си се омъжила/оженил ми казваш му довиждане и пак си се плющи бре! Ба си гуйната са тия дето изневеряват! *** той-тя не ме задоволява вече! *** той-тя не ме разбира вече! *** той-тя не ме поглежда вече! Бре гйуното си е гуйно винаги ще цопне в дупката!

18

65

преди 8 години

Не се гаси ,туй що не гасне!няма спасение от тоя мерак

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 31-Това е като?...Страхотно описание, отличен 6! Аз, системно се намирам, в това положение. И, вече не вярвам на никоя, женска ГАД! Наистина на никоя, гледам всяка с подозрение/презрение/. Но, това не оправя нищо!

16

Анонимен

преди 8 години

Минко, според мен е мазен ай-ти специалист, кой знае и на какво ниво - може би на администратор в интерент зала, който в случаите, когато му стане си прави по една ч*кия. Масово въпросните ай-тита са доста нечистоплътни мърлячи, които само секс им е в главата може би поради прекомерното висене в порно сойтовете. Тук не визирам всички има и хора, които са много напред и това е похвално, но в случая според нивото на написания коментар е ясно за какъв човек става въпрос.

15

PG

преди 8 години

Tos Minko e sidneyto, sto pro. Edno i sashto se varti

14

Анонимен

преди 8 години

Бай ти Минко на 47 или 74 ?Защо го няма на политически теми . Я колко проблеми има из Европа !Явно е психясал от дълго време !

13

Анонимен

преди 8 години

"НЕМА"как! да се предоврати.

12

Анонимен

преди 8 години

39-47-74-?(93)