22

доц. д-р чоко боков

преди 8 години

всичколозите, сметнете си ползата от членството, но калкулирайте и унищожените аграрен, промишлен, ВПК, образователен, енергиен и социален сектори, граничния контрол и външната независимост и ще сте близо до основната идея.

21

коко

преди 8 години

ББ е кмет/премиер 8.5 от последните 10 години. през по-голямата част от мандатите си всъщност е бил на страната на боключената мафия. сега се изтушанил так и разтяга нечленоразделни лакардии. вижте цялата му реч, там говори за пречките пред проекта, пак със станишев се занимава, някакви благодарности към кристалина, човекът е луд, тотално луд. от думите му излиза, че трябва да сме му благодарни, че така е изхарчил парите ни. ***.

20

доц. д-р чоко боков

преди 8 години

така че тази ножица от над 30 пункта ще се покрие от данъкоплатците предвид приключване на сертификацията.за незапознатите:структурна подкрепа от ЕС, максимално 4% от БВП на екстраполирана основавноска на държава-членка, 1.04%до сега, усвояване със сертификация и средства от дирекция бюджет на ЕК, преведени по сметките на БНБ, 70%финансови корекции и администриране на нередности, глоби и санкции от неспазване на договора за присъединяване, отделно.

19

Анонимен

преди 8 години

Прочетох как са си удряли кръстачки Бойче и Йорданка, но не разбрах кога започва работа завода?

18

доц. д-р боко боков

преди 8 години

пита се в задачата успешното финализиране на проекта дали беше в платформата на тиквата като кмет или премиер за сефте. така или иначе забавата в проектните дейности е налице, но пък предизборно сега е удачният момент мутрата проста и неграмотна да заяви отново какво лично той е построил и финансирал. моля да имате предвид, че по оперативна програма околна среда договореният ресурс е 103%, а сертифицираният е 70%

17

Анонимен

преди 8 години

Още колко ли чудеса на фандъци ще се случат преди изборите....?!?

16

Анонимен

преди 8 години

Браво на Борисов - успя за 10 г. да построи един завод!

15

Анонимен

преди 8 години

Главата пак ли няма по-важна работа от рязането на лентички?

14

Анонимен

преди 8 години

...Кристалина Георгиева и след това уточни, че присъства на церемонията от името на Жан-Клод Юнкер, който не успял да дойде, но много искал да присъства... Защо толкова тихо минава посещението на стрина Кристалина този път-защо не ни агитира и тя да приемаме нелегални емигранти ,които да ни оправят демографията?ГЕРБаджии, какво става ?

13

рота

преди 8 години

Кирчо, ако ми обясниш как в пещ за пироден газ се горят отпадъци, ще ти издадем диплом за висше образование в 3 екземпляра?

12

Анонимен

преди 8 години

Всичко се открива преди избори. Случайно де...

11

До 9 Кирил

преди 8 години

ТЕЦ София или ТЕЦ София Изток?

10

Анонимен

преди 8 години

Какво включва този трети етап, че ще струва още 270 млн. лева? Какво откриват в момента?

9

до 15

преди 8 години

Не зная за събота, но Бойко Борисов докато беше кмет го открива поне 3 пъти, а после и Юрданка - 2 пъти. Това е общо 6-то откриване. Може да им и още, непосредствено преди Изборите.

8

Анонимен

преди 8 години

Тоз завод не го ли откриха в събота ? Бойко Борисов толкоз е изпаднал завалийката, че върти една и съща пропаганда през ден, белким некой се излъже да глсува за ГЕРБ.

7

Истината

преди 8 години

Заводът трябваше да се построи още преди 2000-та година, но кметът Мафиянски не можа да се справи и затова подаде оставка и на изборите през 2005-та година Бойко Борисов стана кмет на София с първа задача да се построи този завод. Сега 10 години след като Борисов стана кмет, този завод може би ще проработи. С такова темпо нали ви е ясно докъде ще стигнем?!

6

Анонимен

преди 8 години

Ха ха - нямам думи ...

5

чичо Гошо

преди 8 години

Браво на бат Бойко!Само се съмнявам дали мощностите на завода ще стигнат за *** в тази държава.

4

zeus

преди 8 години

За 10 години колко пари се усвоиха покрай този завод от ГЕРБ, най-накрая успяха да заделят и нещо да го построят :)

3

Момо

преди 8 години

Голям завод, голямо нещо...Що народ си отгледа децата с този фамозен завод, направо не е истина.Добре, че се намери някой да го завърши, че кой знае още колко поколения щяха да се отгледат с комисионните от него и първите му копки.