8

Анонимен

преди 8 години

Интересно кой купува органите ??? Помнете ли Косово ???

7

?

преди 8 години

ИД търгува с човешки органи, убива и изнасилва, унищожава паметници на културата и предизвиква ново преселение на народите, което убива Европа, НО когато Путин разпореди на войските си да смажат ИД, великите хуманисти и демократи от САЩ ревнаха и се противопоставят. Кой е добрият и кой лошият? Я да помислим малко? Кой е истински съюзник на Европа и кой е враг?

6

Анонимен

преди 8 години

Всичко е бизнес интереси а това САЩ го знаят най добре.

5

онз

преди 8 години

у пакистан комерсиалните трансплантации са държавна политика , не плашете гаргите. а идил ако продават черен дроб на тънко е добре да се запасим , че идват три много тежки рождени дни и оригиналния може да напраи "Забастовка", както биха казали колегите рашняци

4

адвокат на Юлия

преди 8 години

Бившият адвокат на Юлия Тимошенко, Сергей Власенко, търгува с човешки органи, взети от още живи участници в сраженията. В търговията участват още бившият директор на СБУ Валентин Наливайченко, командирът на фашисткия отряд "Донбасс" Семьон Семенченко и украинската лекарка с германски паспорт Олга Вибер! Част от заработените пари се използват за финансиране на бандюгите от "Правый сектор". Наливайченко е агент на Цру от преди 10 години. Цру е най-голямата терористична организация в света.

3

Коко

преди 8 години

И органите със самолетче към Израел или братска Америка

2

500 милиона долара

преди 8 години

Цру инвестира 500 милиона долара в умерената сирийска опозиция. Състояща се от 60 (с думи шестдесет) човека. Които вече са се разбягали. С оръжието, разбира се. И къде са отишли? При дижадистите, разбира се. Въпросът е, кой е откраднал 500-те милиона долара?

1

zeus

преди 8 години

Нищо ново под Слънцето, същото се случи и след началото на конфликта в Украйна, за година цените на органите паднаха 2-3 пъти, а украинските войници ги погребват в безименни гробове като биологичен ***. Няма начин ЦРУ да не печели от цялата работа.