68

Пфу

преди 8 години

Германците да се усещат навреме

67

Анонимен

преди 8 години

На абордаж в Германия!!!

66

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 74На кого му пука за Меркел, турците са убили и германците помагали на кюрдите,а после германците 20 дена не можаха да си приберат и покойниците,Турция им забрани да ги вкарват в Турция и ги мъкнаха чак в Багдат на летището, а те са се вмирисали ,излагацията е пълна

65

Анонимен

преди 8 години

Турците да не се залъгват, не Меркел е определила бъдещите граници на Кюрдистан. И тази държава ще я има. Няма начин, иначе района ще продължи да е миниран. То не са милион, не са два кюрдите! Мисля, че са около 30 общо. И без да получат компенсации с други територии!

64

българин

преди 8 години

да се въстановят границите на българия др. БОРИСОВ.на всеки 50 преминали по- един каналджия с лиценс и данък, ако не станем по богати от арабите,япония и китай,направете пустош от нашите земи.

63

Suisse

преди 8 години

Тази долна лицемерна лелка, пьрво разтрьби на всеослушание, как няма да врьща сирийски бежанци, после ги покани, та да рискуват и умират по лодки и сьздават проблеми, от кьдето минат. Сега взе да затваря границите. Махнете я и в Хага на сьд за смьрта на всяко дете, така че всеки политик да почне да носи отговорност за простотиите си.

62

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 Америка е основана върху костите на 60-100 индианци.. грабеж и убийства , робство

61

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1, много бъркате с нуждата от световен полицай, защото точно той и в тази си роля, пледизвика всичко това. Хората са различни и с различни разбирания, и налагането на вашето мнение само би влоишило ситуацията или поне в повечето случаи. Все още не съм чул някой да е вечен, така, че рано или късно и поредния диктатор ще умре, въпроса е колко ще навреди на света като цяло, а не на една страна. При силен Свят, би било малко, а при слаб, кякто е сега, вредите могат да са огромни.

60

Анонимен

преди 8 години

Как ще ги проверите като всички са без документи и не са сирийци.Моля да не отговаряте на Оди-сей Иво Инджев.Той е бесен защото се проваля в платените си коментарии ще му спрат субсидията

59

Одисей 1

преди 8 години

65 Днес Иван Костов го каза в пряк текст . Европа / Обединена де / може да е най-голямата иккономика на земята , но е политическо и военно джуде ,аз добавям това е така защото Запада се беше вглъбил в своя социализъм , а изтокът си лекуваше раните от своя социализъм

58

Одисей 1

преди 8 години

Какво ще се получи, обаче, ако всички, които искат да живеят гот тръгнат към Германия. Дали ще се получи като с Америка преди двеста години с нейната свобода, равенство, предприемчивост, производителност и успешност. Чакайте бе, ама нали американците бях лоши, нали бяха експлоататори, потисници, империалисти и нравствено пропаднали. Докато преселници не са. Как тогава да им се получи като в Америка. А ?

57

Одисей 1

преди 8 години

До 66Защо искат в Германия, а не в България, Македония, Турция, Франция и Унгария все мирни държави, нали бягат от войната. И човек започва да се досеща за техните ценности искат да живеят гот и затова се натискат за Германия. Нищо лошо, това желание е съвсем човешко и разбираемо, всички люде са такива. Да живееш гот - това дори не само човешко благо това е благо за всички млекопитаещи, гръбначни, безгръбначни, ракообразни и мешести.

56

Одисей 1

преди 8 години

Или под натиска на разни дълбокоумци да си оттеглиш войската от Ирак, както направи Обама, без въобще да е довел докрай започнатото.Човечеството има спешна нужда световен полицай, пък наречете го и жандарм, пък наречете го и ченге това е положението.И ако Америка поради някакви причини политически свян, съобразяване с общественото мнение, изборни нагласи, ново затваряне в себе си /изолационизъм/, или каквото и да било друго се откаже от призванието си на световен жандарм

55

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1, бихте ли казали тия бежанци през колко държави, в които можеха да останат, минаха? В Германия и България няма бежанци, не и реални.П.п. Аз съм от Русе и имам приятели евреи, арменци и т.н., не съм против бежанците, а съм против грешните политики на Европа.

54

Одисей 1

преди 8 години

Докато мъдрите се намъдруват главорезите режат глави и освен всичко друго унищожават безценни исторически паметници. Светът се нуждае от генерал Шварцкопф, не от поредното обсъждане на поредните комисари в поредната комисия. И този път Пустинната Буря трябва да бъде доведена докрай, не да се подгони Саддам и да се зареже гонитбата по средата като преди щот сме възпитани, а те сами ще разберат, че Саддам е лош и да го свалят. Не, сами няма да разберат, а и да разберат няма да го свалят.

53

Одисей 1

преди 8 години

И ето че стигаме до основното и най-важното. Трябва да бъде унищожена първопричината за сегашните злощастия и преселническите вълни така наречената Ислямска Държава и всяко друго подобно образувание. Колкото се може по-скоро. Стига мрънканици, изказване на безпокойства и съжаления, призиви да се вземат мерки / стига с тия мерки бе, война с ИД, какви други мерки пуйчите /, стига бездействие а ла Кристалина Георгиева и ООН, стига празни приказки и полуучебни бомбардировки отдалеч.

52

Одисей 1

преди 8 години

Трето : Толкоз. Европа може да приеме определен брой преселници нека бъде определено колко и колкото-толкова, повече да не се допускат това не ти е автобус 204 през тошовските времена, та да се разтяга според броя на пътниците./Бежанците, истинските бежанци, са друго нещо, те бива да бъдат приютявани/. Европейските граници, там където трябва, където са най-уязвими да се защитят със стени и ограждания, така както САЩ издигна стени по границите с Мексико.

51

Одисей 1

преди 8 години

Второ : На получилите убежище бежанци и стопански преселници ясно и недвусмислено трябва да се каже и да се втълпи, че са длъжни да спазват законите на страните, които са ги приели. И не само да се каже, но и да се направи. Нулева търпимост към всякакви шериатски, верски и племенни отклонения от закона. Нулева търпимост към обособени и затворени общества с противозаконни адети и обичаи / женитба или годеж с непълнолетни, насилствени бракове, забрана на жените да учат и да работят

50

Одисей 1

преди 8 години

Какво бива и трябва да се направи.Първо : Бива и трябва да се направи ясно и строго разграничение между наистина нуждаещите се от помощ бежанци и стопанските преселници /икономически емигранти/. С права и задължения съответстващи на разграничението.

49

Анонимен

преди 8 години

До до 55Имаше една реч на Премиера на Руша дето и викаш, в която заяви, че те няма да промянят традици, вярвания и начин на живот на страната си заради мюсулманите и че те са пришалци в тая страна и трябва да се съобразяват не само със закона но и страдициите и.