14

правы сектор

преди 8 години

Елтън-Путин обмяна на опит..ха..ха

13

Анонимен

преди 8 години

Да не го е ударил климактериума че плещи такива глупости великият сър? Впрочем има ли при гейовете климатктериум?

12

Анонимен

преди 8 години

Иска да го вземат в руската армия !

11

Анонимен

преди 8 години

Тоя па, що не си гледа собствения ***, май много насериозно се е взел, Путин ще тръгне да изслушва некъв си певач мо мноооога важната тема за гейовете.

10

Блокиран в Дневник

преди 8 години

В Русия, както навсякъде по света всеки има право да си завира члена където намери за добре.Просто Путин не иска това да го пише в учебниците и да не занимават децата с глупости.Така че Елтън да си пее песничките и да не се напъва интелектуално.

9

Анонимен

преди 8 години

Елтън, пич, да те питам за смазката, защо без смазка не става работата при вас, а трябва да си купувате смазката. Нали уж било нормално, *** при хетеросексуалните не е нужно да купуваш смазка. Елтън, пич, що не искаш среща с Господ Бог, да му обясниш, че е направил грашно хората, криво е направил хората, и че при хомосексъалните не е помислил за смазка и ви се налага да си купувате лубриканти.

8

Анонимен

преди 8 години

И какво точно ще му обяснява? Как ви е "трудно",,,язьк, талант и глупостта май сьщо вьрвят рька за рька,,, на фона на толкова страдащи хора по света просто е смешно да се обсьжда изтрещяли от противоприроден начин на живот,,,

7

Анонимен

преди 8 години

Дреме му на корнишона за гейовете, той разделя и владее...

6

tih velikan 681

преди 8 години

Путин знае,че ако се съгласи на такава среща ще падне в чоите на обществото си,особено сред мутрите в Русия наречени олигарси.Просто изключено!Бог е създал човека като мъж и жена и такива раждат деца,а не гейзери!!

5

цирк

преди 8 години

Правата на гейовете същите както на всички останали. Но те искат по големи права от другите, да правят демонстративни паради, да нарушават законите на природата, да сключват бракове от един и същи пол. Е това вече е много. Бог е създал мъжа и жената да създават себеподобни.

4

Анонимен

преди 8 години

Ех как точно си се определил Джони в очите на Путин! Да, пълен *** си!

3

ха

преди 8 години

Щял да обсъжда ПРАВАТА ИМ!?Кви права е,***?Ми утре като хукнат педофилите,след тях любителите на коне,кучета и кози,на дърти баби и ел.стълбове,и вся остальная ***,тогава кво праим,а!?Всички имат равни права,така е при демокрацията!Щом посягаш за повече права,значи взимаш от някой друг!*** сбъркан!

2

Анонимен

преди 8 години

Явно са му паднали акциите на Елтънчо, та се пробва да ги дигне за сметка на чужда популярност и авторитет. Чувам, че Путин питал и разпитвал за него, търпения нямал да му отворят очите за проблемите и терзанията на гейовете, като основополагащ проблем на европейското и планетарно бъдеще на човечеството.

1

Алов

преди 8 години

Че то по тези въпроси и Плевнята е компетентен.Не виждам защо Елтън Джон трябва да му расказва.Плевнята поне е държавен глава или поне за такъв го имат.