99

Анонимен

преди 8 години

*** you bitch from "Amnesty International"

98

Анонимен

преди 8 години

Едно си баба знае, едно си бае!!! Ти му заявяваш най категорично, че няма да приемаш, осигуряваш и издържаш навлеци, те ти говорят, че трябва да им осигуриш удобен транспорт и пътища за по лесно придвижване! Няма начин тази диктувана от краварите наглост да не избие в граждански конфликти, падане на правителства и безредици. Май точно това искат зад океана? Една обезличена и смазана Европа, изцяло под тяхното управление, дърпайки конците на Германия?!

97

анонимен

преди 8 години

закарайте ги в люксембург монако андора щвейцария да видим колко либералнае европа а за саудитка арабия и катар да не говорим празни приказки не ни сеслушат помогнете на русия да се справи с последствията в сирия и ирак

96

Анонимен

преди 8 години

Да, има НПО-та, които защитава чивешките права, но Амнести вече не са сред тях. В Амнести се напълни с персони мразещи всичко развито и нормално, обвиняващи само тези, които нищо не могат да им направят. Да сте чули Амнести да са така настойчиви за освобождаване на невинни затворени в Турция, за прекратяване на уличните екзекуции в Саудитска Арабия? Не .. защото отдавна са засмукали дарения от мюсюлмански страни. Така, че никакъв респект към тези.

95

Меркел

преди 8 години

предаде Германия, иска да предаде и Европа, под натиска на САЩ.Само днес 40000 пристигат в Мюнхен. Това е още началото... Но Меркел е глуха и сляпа. Защо САЩ не приемат тази ***. САЩ изградиха висока хай-тех ограда по границата с Мексико, а критизират Европа. Целта им е да дестабилизират Европа.

94

111

преди 8 години

АМНЕСТИТО ВЕДНАГА ДА ГИ ЗАКАРА В ДРУГИ ДЪРЖАВИ,КЪДЕТО ЩЕ СИ ГЛЕДКАТ КАТО ЦАРЧЕТА!

93

Кви са тия?

преди 8 години

Таквиз преситени са били кърджалиите. Презадоволени от разграбването на села и градчета, те настоявали нещастното население да им угажда със засукани манджи, кафе и тютюн и накрая си искали диш хакъ, сиреч данък, че са си трили зъбите. Но Раковски разказва как се намерил един смел българин с неголяма дружина, причаква кърджалийската банда в теснина, хваща ги и им изважда един по един всички зъби, след което ги пуска с думите, че няма вече какво да трият. И край с разбойничеството им.

92

Снежната кралица

преди 8 години

Кое е по-важно: да укрепим сигурността на националните граници или осигурим курортни условия на менте-бежанците ? Амнести интернешънъл да не са правят на Дана интернешънъл !

91

Снежната кралица

преди 8 години

До 144: Добре казано !

90

Кви са тия?

преди 8 години

Напористите млади, здрави, прави, яки, добре гледани мъже от документалните филмчета не изглеждат търпели лишения. Те са взискателни, капризни на дрехи, храна и условия, имат пари в брой и скъпи джаджи. Отнасят се с пренебрежение към благодетелите си, хвърлят храна и вода. Твърде странно за бежанци, страдали от война, хаос, разруха и недоимък.Навеждат на мисълта, че са членове на паравоенни формирования и банди, които са грабили и безчинствали и имат достатъчно плячка, агресивност и арогантност

89

Знаеща и виждаща

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯ Щях да излизам , но се сетих да питам нещо. Модерната Турция (имам мнение само за Истанбул) разрешава в Истанбул да има гей-квартал , а кара наборниците да носят дискове със запис на акт , за да доказват , че са обратни и да ги освободят от военна служба. Толкова модерна , че надмина и Европа.

88

Знаеща и виждаща

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯ Хайде да не си говорим за Турция. Имало много църкви и подобни глупости . Има я и българската Свети Стефан , но какво от това? Бях там точно на Великден преди 4 години . Като заби камбаната , скорострелно се появиха правоверните с автомобили и мотори и с камъни потрошиха каквото можаха. За каква толерантност говорим? Ще ида да взема въздух , че ми призлява от платени писачи по форумите.

87

Пук-пук

преди 8 години

До Анонимен 140 относно, че на всички им пукало за АмнестиИ на мен ми пука: пук!

86

Анонимен

преди 8 години

До AeonНе съм привърженик на стрелбата, видях по телевизията, как цивилизацията разстреля Кадафи като улично куче у нас. Но понеже считаш, че САЩ имат опит за работа с други етноси , защо, като най-богата, обявяваща се за световен лидер държава, не платят 10-20 лайнера за по 10 000 души да натоварят тъй наричащите се "бежанци", да им направят луксозен круиз и благородно да ги приемат в държавата си. Че то май, с редки изключения, все за чужда сметка минават. И когато воюват.

85

Така ли?

преди 8 години

Заключенията на Амнестито са музика за ушите ми.

84

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 130То и в БГ (както и в чужбина) могат да ти се случат тези неща, но всичко това на едно място - много бонбонено и като холивудски "барби" сценарий звучи...

83

Знаеща и виждаща

преди 8 години

До Анонимен 128 Видях как в българския ресторант Варна в Истанбул (квартал Лалели) турците лапаха свинско като невидели. А в село Полонезкьой ,което се намира на 25 км от центъра на Истанбул , в събота и неделя не може да се намери стая в хотел. От 1970 година там е разрешено отглеждането на *** и продажбата на свинско месо. Отвсякъде прииждат правоверни да си хапнат свинско. Свинско в центъра на Истанбул? За какво говорим?

82

Анонимен

преди 8 години

Ако "Амнести" не се кротнат и не си опичат акъла, то няма да пропускаме и германци когато започнат панически да бягат от собствената си държава заради камиларите дето си завъдиха. За всяка *** статия насочена срещу българските интереси - по една държава в черния ни списък.

81

Ангел

преди 8 години

Търсете добрата новина,амнести:-))))Чашата е наполовина пълна:бежанците не искат в България.И Българите не ги искат!Пълно единодушие!Разбирателство!От вас се иска да им платите билетите за Германия:-))))Хихихи- носете си отговорносттс,де.От такива като тях ви идват тлъстите заплати:-)))

80

Знаеща

преди 8 години

До Петърчо Съгласна, но няма как да стане . Все пак живеем в България и доста хора трябва да се налапат по веригата. Орбан построи 175 км има-няма за 2 месеца . Ние сме на 48 км и започнахме през 2013 . Нещо неясно?