46

Бай Ганьо джентълмен

преди 8 години

В Турция имат сурови закони които се прилагат веднага щом стъпиш закона.В българия законите са за кокошкари.Мачкаш малко детенце на тротоара и хоп условна присъда.Обираш банка 200 лв глоба.Крадеш кола пак условна присъда.За това още много ще завиждате на останалите държави по света.

45

До 55

преди 8 години

До АборигенБългария пък е още в каменната ера.Разбити пътища,мръсотия,разхвърлени *** и строителни материали,селата опустели,намусени хора,мизерия,чалга и т.н.В Бг-то и гарги не кацат вече.Народа емигрира и останахте една шепа старци и много роми.

44

До 48

преди 8 години

За това ли всички бели европейци налитат към Турция като мухи без глави.Почиват,оставят милиони в Турция и се прибират.Европейците гледат към българите като диваци и ***.Турците в Европа са над 5 млн.Колкото българите в българия.Топите се,и то много качествено.

43

Анонимен

преди 8 години

Хайде да им пратим Юнкер и Паси да им обяснят на кюрдите, как живеем в свят без граници, а хора и капитали се придвижват свободно? Пък те тепърва държава искат, когато тече процес на ликвидиране на държавите и държавността в полза на единният световен капитал с едно условие - команден център Уол Стрийт?

42

Абориген

преди 8 години

До 100%TURKК'во да ти гледам на фотото? Че половината туркини ходят зачохлени като нинджи ли? Май забравихте, че драпате да влизате в ЕС. Ердоган ще ви върне поне 200 години назад, а вече е и започнал да го прави. В 21-ви век сме! Ама според вашето летоброене, все още сте в 15-ти...

41

SS

преди 8 години

дреме ми на оная работа за туркия - да си правят каквито си щат войни - граждански, селски, между-селски, между-районни, и пр.

40

Анонимен

преди 8 години

80% от населението на турция до 16 години са кюрди. турция е бъдещата държава на кюрдите.

39

Валентин

преди 8 години

"Демирташ: В Турция може да избухне гражданска война"А дано ама надали...

38

100%TURK

преди 8 години

Blagodarenie na terorisa demirtas , turskiya narod , za poreden pat se sploti. V tsyala strana se vee znameto na velika TURTSiYA. DOLU TERORA. DOLU pkk. Gledayte na fototo. 80 miliona sa taka ot dva dena.

37

ха ха ха ха ха

преди 8 години

Турците,Гърците или Европейците не ги мислете!!Всички ще се оправят само българия ще е на дъното.Природата продължава да прави експеримент с българите като ги удря с криза,мизерия,корупция,безработица,мутри и чалга.На това се казва удар под кръстта.Иде зима купувайте дърва и въглища защото ще ревете пак като Сибирска мечка.Да складирате и компоти,боб,сланина и ракия.

36

Анонимен

преди 8 години

Единствения вариант за мир е Турция да се оттегли от югоизточна Турция и даде независимост на кюрдите. Да разменят населението и точка.

35

Анонимен

преди 8 години

Странно, но където има ислям има и проблеми. Без изключение!

34

1

преди 8 години

Самите турци са разединени отностно политиката не Ердоган. От доста време насам Турция навлиза в икономическа и политическа криза. Последния напън на Ердоган да стане султан тече в момента. Ако не се получи наистина ще има гражданска война. След големият възход ще има и голям трасък. За съжаление за това ще платят невинни хора. Най - лошото е, че когато гори къщата на съседа, може да се запали и нашата. Бог да пази България, че политиците май не могат.

33

Анонимен

преди 8 години

Турция е бъдещата държава на кюрдите.

32

Ангел

преди 8 години

Плюйте си в пазвата да не става.Защото освен турци/кюрди, ще се почнат и камалисти/ислямисти и ще стане такава манджа с грозде че не ми се мисли.Не че ми е жал за тях,но тогава бежанската вълна ще е цунами.А почнат ли да се трепят никой не може да забрани на изселниците да се връщат в България.А да си донесат сметките и да почнат да ги разчистват и у нас е една крачка.

31

До 60

преди 8 години

Все едно говориш за България. Чалганистан,Пуйкистан или ***.Дивашка територия която е била над 7 века под робство.

30

Анонимен

преди 8 години

Пуйкистан е една дивашка територия без закони, населена с *** и космати диваци.

29

Анонимен

преди 8 години

da se vrashtat v Irak ili Siria shto se barkat v Politikata na Turcia

28

1453

преди 8 години

Турците са единни!Те не протестират срещу 50 лв и парче пица като някои хора.За това кюрдите ще ядат дървото.

27

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Турция е...изкуствено създадена държава,заграбила територии и народи.През столетията е търпяла непрекъснат...разпад.Двадесет милиона кюрди е невъзможно да бъдат...турцизирани;все пак тази държава няма финансовите възможности на Щатите да асимилира на икономическа основа.