78

Въпрос

преди 8 години

Добре, но как ще се постъпи със служители, които са работили по 10-15 години на улицата, в арестите или на пожарите, през това време са учили задочно за сметка на свободното си време и полагащите им се отпуски, за да се развиват, явявали са се на конкурси и когато могат да са най-полезни на службите със знанията и уменията си, ще бъдат принудени да напускат? Това е свръх малоумство! А може и да не е случайно.

77

до 105

преди 8 години

Много сте далече, на светлинни години от тази заплата 1500.

76

ник

преди 8 години

Вчера ме спряха без причина.

75

Чети повече, палячо

преди 8 години

Това изказване е доказателство за некадърност и некомпетентност. Некадърност, защото не може да напълни хазната, а некомпетентност, защото не познава законите. Всички постъпващи на служба след 01.04. на чиновнически длъжности в силовите министерства са държавни служители по закона за държавния служител. Като се засягат придобити вече права, ще има хиляди дела, за които ще плаща пак българския народ, а не това смешно човече - подобие дянково.

74

умно решение-дали???

преди 8 години

Много грешен ход предизборно.Основната маса население гласуващи са именно държавните служители и ромите.Ромите ги знаем,но държавните служители гласуват според интереса,заплати,привилегии.Тези които се радват на тази новина са електорат на управляващите,които каквото и да направят ще получат тези гласове.Но..Герб да си направи една проста сметка колко гласове ще загуби от тези служители.Не е тайна,че полицията гласува за тази партия.Какво ли ще стане при едни парламентарни избори?

73

Мая

преди 8 години

Същите мерки да се приложат и към магистратите.

72

Анонимен

преди 8 години

И САМИТЕ ПОЛИЦАИ И ВОЕННИ САМО КРАДАТ И УБИВАТ, А РОЗОВИТЕ МЕРЦЕДЕСИ КЪДЕ СА

71

Ffff

преди 8 години

Alooo ti si ministar na finansiite ti si tam da mislish za pari...ujasno aroganten chovek

70

Чантаджия

преди 8 години

Не ме интересува, аз не работя в тези министерства. Бачкам в частна фирма за държавни поръчки. Много сладка работа.

69

Румен

преди 8 години

До пипи 94 Така ли и ти най отпред ли ще бъдеш на тези размирици, кво защитаваш ли тези търтеи а, щото по вечето ги мразим.

68

Ред арми

преди 8 години

А привилегиите на корумпираните управници няма ли да премахнат

67

Анонимен

преди 8 години

Мачкай Горанка. Катаджиите и те трябва да бачкат поне до 60

66

пипи

преди 8 години

Тази *** мижитурка ще се наака, ако станат размирици. И НСО няма да може да ги опази.Ще папкат хурката в най-скоро време.

65

Доп Военен

преди 8 години

Е това е България ве. Тея дето като се наспат и ходят да пият бедни хора по улицата, ще им се плаща :) Пък тея се трепят денонощно няма да им се плаща. Имам няколко познати в тея министерства и ги знам :) Военните ходят да оиздънят по някой наряд и после ги няма на работа по няколко дни, какъв им е риска, от препиване ли ? Тея от пожарната отиват адат спат и после минимум три дена почиват :) Ченгетата и те позспиват колкото си щат. И това ако основание за плащане за риск.... Муахахаха :)

64

Военен

преди 8 години

Хахахахахаха :) Демек ще се ударят единствените коитоправят нещо в тези министерства :) Хайде да видим какъв ще е ефекта накрая :)

63

Пеньо

преди 8 години

Ех, Бойко, ех Борисов, от къде ги намери тия некадърници за министри?

62

само така

преди 8 години

Тези привилегии не трябваше да се допускат въобще. Какво значи да стоиш на пост пред някое учреждение, цял ден да си клатиш краката и накрая хот първа категория, бонуси, 20 заплати, безплатни карти, огромни отпуски. Та този труд равен ли е на тези, които преследват убийци, наркотрафиканти, луди и т.н.? Рестарт на цялата система.

61

Анонимен

преди 8 години

ПРЕМАХВАНЕ НА ПРИВИЛЕГИИТЕ НА ВСИЧКИ *** И СЪКРАЩАВАНЕ ДО 10 000!НАРОДА НЕ МОЖЕ ДА ИЗХРАНВА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ НА ДЪРЖАВНА ЯСЛА..МИЛИОНИ ИНДИЙЦИ И НАТРАПЕНИТЕ НИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ АФРОАЗИАТЦИ!

60

Така е

преди 8 години

За това действие само адмирации и едно голямо БРАВО!

59

SS

преди 8 години

така трябва да се направи и за чиновниците в МО. Откъде-накъде те ще ползват привилегиите на униформените военни?