14

Жена

преди 8 години

до 14 Сексперте, добре си подредил нещата с мъжката си логика, но жените затова са неразгадаеми същества за вас, големите сексперти. Ако един мъж е по-добър пушач от мен, която не пуши и не понася смърдялници, дали ще лудна по него? Същото е за лъжци, подлеци, безотговорници и откровено по-добри в простащината и грубостта си от мен. до 15За повърхностните мъже е най-важно външния вид и колко си мила.Умните мъже могат от 20 мин разговор да схванат дали пускаш на други и защо би спала с тях.

13

свинаря

преди 8 години

При прасетата също е така,при хората също...разликата е,че при хората по силния е не този,който има най-големи мускули,а този,който има най-много ум и следователно пари

12

Лъв

преди 8 години

Хайде погледайте малко National Geographic и гледайте как най-силният самец обладава най-много женски. Как мислите, дали най-якият лъв се притеснява за сексуалнате си умения?

11

До другата женка

преди 8 години

За мъж е най-важно външен вид и колко си мила. Ако си мила и хубава на повечето мъже няма да им пука, че си неграмотна примерно.Не искам да те изнервям целенасочено, ама факт.Ако пускаш прекалено лесно, по-умните мъже ще се сетят че и на всички останали пускаш лесно.

10

Сексперт до женка

преди 8 години

В каквото ти е най-важно на теб. Както ти си дефинираш ''добър''.Ако обичаш пари и лукс - да изкарва повече от тебе.Ако обичаш секс - да е по добър и опитен от тебе.Най често всичко накуп. Ако е по-добър във всичко от теб колкото и да се дърпаш ще луднешпо него.

9

Жена

преди 8 години

Драги сексперте, а кога ще те желае един мъж и ще завали дъжда? Когато прецени, че жената му е лесна мишена и ще му даде секс без много разкатавания?

8

свинаря

преди 8 години

Българина най много разбира от политика,футбол и жени. Като гледам футбола и политиката,разбирам защо няма раждаемост

7

Жена

преди 8 години

"Жена ще те желае само ако си мисли че си по-добър от нея."В кое да си помисля, че е по-добър от мен? В секса със жени ли? Или в секса с мъже?

6

Сексперт

преди 8 години

Едно единствено правило ви давам - от него би трябвало да ви се изясни всичко.Ако още не разбираш, или си неопитен или безнадежден:Жена ще те желае само ако си мисли че си по-добър от нея.В момента в който реши че сте наравно/е по добра от теб - долу става на Сахара.Брутално, ама факт. Вървете и се плодете.

5

До 8

преди 8 години

Минко ли използва корега? :)Вярвам ти.Ще му се размине близането на сладоледа, а дюлата не е за субекти с неизяснена самоличност.

4

Иван 55 г. месар

преди 8 години

Следващата свинчуга,моля.

3

Разгадах проблема!

преди 8 години

Нянките на МИНКОлина се виждат чак оттук!В гимназията е била много срамежлива и е отказвала да направи бибипка на бленувания момък. Затова той се е преориентирал към друга девойка, която после е споделила какво е било преживяването.Това силно е разстроило МИНКОлина и тя до днес не може да се освести. Помни само възрастта си.Вживява се в ролята на супер лаввър, когото влюбени хубавици даряват с онзи тип ласки, които тя е отказала на онзи момък ... Горката!И не я хулете, може пък да я излекуват

2

дончу 75 офчар

преди 8 години

ази всяка вечир сам с разлчна рунтава момъ от моиту стаду, плюще ги здраво, и на другия ден всички мъ следат по питити. А некъ бай ти минку се похвали с толкуз мну почитателки кът мени.

1

анонимен

преди 8 години

Аман от този секс, то на човек да му се отще