139

НАЙДЕНОВ

преди 8 години

ИМА ДАННИ ЧЕ В ГЛАВАТА НА ТОЯ ХИПОПОТАМ ОСВЕН ЛАЙНАААА НЯМА НИЩО ДРУГО.

138

Анонимен

преди 8 години

До 169, абе другарю , каква хуманитарна помощ бълнуваш .Русия праща хуманитарна помощ на Сирия .....смях.

137

Ха ха

преди 8 години

Ненчев, а Митов от къде я има тази информация за въоръжение, от Козяк ли ? Ами ако вътре има празни *** ***, които искат да ги стоварят в Сирия, защото може би там си нямат, какво правим А ?

136

Анонимен

преди 8 години

Ненчев твоя самолет отдавна не можеш да го вдигнеш! Нищо чудно жена ти да пилотира други самолети.

135

Анонимен

преди 8 години

Сигурно са ти казали господарие "Конгачулейшънс". Медал ще получиш ли за това? Щото аз си мисля , че Руснаците ще намерят друг път до там. Но нашата излагация ще остане!

134

Ноком

преди 8 години

Не е виновен Ненчев, че изглежда така,но идиотските му изцепки показват, че това никак не е случайно?"...нашите изтребители трябва да бъдат вдигнати в рамките на 15 минути...трябва да предприемем други действия, за които не бих искал дори да споменавам... Та нали един такъв самолет ще бъде вече над Гърция докато Вие го вдигнете/изтребителя де/, а и това "трябва" ми показва, че и половин час ще е проблем .Относно т.нар.Ваши "действия"е ясно: сополиви и разплакани пред чичко Сам ще се обяснявате.

133

TPE3BEH

преди 8 години

Петата колона пикае толкова много газ в момента, че руските им господари няма да имат нужда да доставят скъпия си газ през Украйна.

132

БОЦ

преди 8 години

Този *** има наглостта да каже, че България е суверена държава!България е *** на САЩ!Борисов и ТИ НЕНЧО сте на власт, защото сте послушни слуги на краваря Кери!Вас въобще не ви е*б*е настоящето и бъдещето на България!Вие си имате готови визи за САЩ, същоо като предишния предател Петър Стоянов и цялата пасмина около него и Костов!!!

131

brat ne brat

преди 8 години

https://youtube/watch?v=Qu-EQTbKGP4&list=RDQu-EQTbKGP4#t=35

130

Аз Малдив

преди 8 години

Хората първа ръка гледат да контактуват с хора първа ръка, а хората втора ръка се обграждат с хора трета ръка... - за това и наш Бойко си назначава за помощници пълни тикви!

129

ivan

преди 8 години

Владимир Высоцкий Песня о друге Если друг оказался вдругИ не друг, и не враг, а так;Если сразу не разбершь,Плох он или хорош.Парня в горы тяни рискни!Не бросай одного его:Пусть он в связке в одной с тобой Там поймшь, кто такой. Если парень в горах не ах,Если сразу раскис и вниз,Шаг ступил на ледник и сник,Оступился и в крик,Значит, рядом с тобой чужой,Ты его не брани гони.Вверх таких не берут, и тутПро таких не поют.

128

gogo

преди 8 години

Този *** в казарма не е ходил май. Че те ако искат да прелетят над Бг ще ни изключат всички системи/радари и.т.н, може и телевизорите ако е необходимо, и пак ще доставят хуманитарната си помощ (нали помните как един СУ-25 беше прелетял над еврейски самолетоносач)

127

Tina

преди 8 години

"Трябвало да почвам да спирам да се ос.ирам,пък аз туй нещо абсолютно не го разбирам"...

126

Анонимен

преди 8 години

Имаме съмнения, че Ненчев и собствения си самолет не вдига, а пък щял да вдигне самолетите изтребители дето са за поправка и то за 15 минути!

125

ЯЯЯЯ

преди 8 години

Я ГЛЕЙ ТИ МИГРАНТИТЕ ПЪК ХИЧ НЕ ГО ПИТАТ ЗА КОРИДОР ТЕ ДИРЕКТНО ИСКАТ В СПАЛНЯТА.

124

Венелин

преди 8 години

до 140Руснаците си имат други маршрути и летят по тях и ще летят безпрепятствено дори с оръжия на борда. Просто елегантно качиха няколко селски тикви на въргележката. Нама нищо лошо - майтап да става, стига тези да не ни управляваха.

123

Иван

преди 8 години

Некадърни министри - некадърно правителство. Правителството ли управлява или американците?

122

мразичервенотиквеник

преди 8 години

От къде бе свинска главо от лъжливите американчета и британчета, кажи ве бидон!

121

Анонимен

преди 8 години

Ненчев - един от смешниците, в клоунадата на Плюнката.Служил в трудови войски, сложен то недоразумение министър на отбраната. Послушко.Пак плещи глупостите, които му дават неговите ментори в Президенството, а те са ги писали под мъдрото ръководство на Американското посолство...Как не ги е срам тези ***, да се явяват пред хората и да говорят заучените си глупости?Срам и позор за нас, че ги търпим на длъжностите, дето само лапкат и ни правят за смях пред света.

120

lol до 152

преди 8 години

слагай фолиото на главата, че от тия смущения ще ти заври мозъка...или пък като ти чета глупостите, може и да няма от какво да се притесняваш...ей, *** народ.