9

историята казва:

преди 8 години

Шенген всъщност е премахване на границата симулирайки пазене .Това е все едно да изтеглиш римски легион и да кажеш ,че отсега нататък ще те пази племето на гепидите ,например .После ще последва племето на херулите ,после на готите и накрая ще дойдат хуните и ще закрият всичко .След това да си император не е много престижно и вероятно няма да има цивилизация.Толкоз за историята.Случвало се е е .Затова никой не вярва на политиците.

8

Bit

преди 8 години

П А Л Я К !!!

7

Анонимен

преди 8 години

Европа скоро ще купува фесове и шалвари. Какъв Шенген какви пет лева? Пазели границата! Като се разходиш из центъра ,се вижда как пазите границата.

6

Не!

преди 8 години

В наш интерес е да си запазим правото на граничен контрол. Точно затова и британците не са в Шенген.

5

Последният рицар

преди 8 години

Гн министър ,и вие май живеете в рая на глупците.По принуда вероятно ,но историята е показала как си отиват цивилизациите.С администриране и празно говорене .Какво пазене,та Франция в момента извършва чудовищна ислямизация и е на предпоследна фаза - след 10 г ще има масови емирати на територията на ЕС.И това го проповядват от Сорбоната.Всичко е обърнато с главата надолу ,защото САЩ се оттеглят от ангажиментите си .А Германия е вече подобна на Франция.А вие или не го знаете,или се адаптирате.

4

Анонимен

преди 8 години

***.

3

Анонимен

преди 8 години

*** ! Шенген е пред разпад , *** Както обикновено Българската позиция е особено ''адекватна'' на фона на събитията

2

Елемаг

преди 8 години

Какъв Шенген ***?То Европа няма да има,той Шенген бленува!!

1

Анонимен

преди 8 години

Какъв Шенген? Кръгъл ***.