100

Tina

преди 8 години

А вие какво очаквахте? Европейските мъже отдавна не са мъже, а еврог.ейци. Предочитат да хвърлят семето си в мъжки за.дници, вместо в утробите на жените си. В природата празно няма. Ей тези от снимката ще го запълнят. Погледнете ги. Млади здрави мъже научени да е***ат и колят. И Европа ще им плаща за това.И в България вече е като в гЕйропа...

99

Анонимен

преди 8 години

До защо Сирийският президент в едно интервю каза"Ако Сирия падне да се готвят западните лидери",явно играта му е ясна.С идването на мигрантите без документи и ОХОТНО пускани може само да се очаква,че слугите на сатаната биха опитали фалшиви флагове за да подплашат хората и с лъжа,че само ако паднеАсад всичко ще се оправи(кой помни Либия)да се бомбардира с ИЗМАМА СИРИЯ.Според сатанистката кабала,казват някои ,падането на Асад значи излизане на фалшивия месия,антихриста.breakingisraelnews/43245/end-of-days-redemption-fall-syria-messiah-jewish-world/#ViEkTp3pk0GIHGxJ.97

98

ах

преди 8 години

Искам да живея в християнска държава с християнски ценности. Расист съм. За мен ислям и християнство нямат допирни точки. Хората от тези религии също. Трябва да са отделно и да си спазват своя социален ред. Аз си искам моето и не съм толерантен. ЕС, набийте ме сега и ме цензурирайте.

97

gtf

преди 8 години

отговора на ЕС - вие трябва да приемате бежанци, да ги храните и да им намирате работа... - поредната олигофрения

96

Анонимен

преди 8 години

До !Египет също е в Плана на Одед Йинон,както и Турция,естествно това значи края на БГ ако Турция отвори границата си за милионите бежанци там,за които Асад каза в интрвю,че лагерите са били построени преди конфликта в Сирия

95

Анонимен

преди 8 години

"Ако бъдат заловени другаде, ... и ще ги връща, там, където са разпределени, поясни говорителят." Следваща стъпка - увеличаване броя и полномощия на полицаи в ЕС и опит за тоталния контрол. А после прости хора на ЕС ще кажат тяхното слово!

94

!

преди 8 години

Колкото до Египет както посочва колегата...там Сиси изби НЯКОЛКОСТОТИН СЕДЯЩИ ДЕМОНСТРАНТИ.Но защо нямаше реакцията като срещу Сирия?Ами защото разрушението на Сирия е на преден план,чрез нея се цели премахване на руските бази,защото Русия е белязана също за разруха.Не,че армията на Египет е по-силна,но ръката на сатаната контролира събитията зад завесите,Сирийската армия се бие с терористи от 80 държави на заплати ,а запада вдигна оръжейното ембарго на терористите биещи се за ционоуахабизма.

93

защо

преди 8 години

Защо ИД не напада / закача Израел? Дори някава пиратка да гръмнат там ей така за шоу?Защо Израел не приема бежанци? Нали и тях / еврите са ги гонили уж и измъчвали - трябва да са много състрадателни.Замислете се не какво става, а какво НЕ става:)И не какво се казва, а какво НЕ се казва и коментира.

92

Анонимен

преди 8 години

Ей, радетелите за "демокрация" - `що ревете бе, нещастници! Искахте да не сме сателит на Русия - на ви сега, или както казва народа: " яжте му ..." - нали се сятате какво?! Хак са ви и Плевньо, и Боко, и Цвъко, и Делянчо, и Сергейчо и цялата тъпанарска пасмина!

91

морски

преди 8 години

Волен Сидеров пак ще излезе прав.Атаката продължава.

90

морски

преди 8 години

България вън от НАТО и ЕС.Слава на Русия!

89

Някой

преди 8 години

Е това е то! Хората от Сирия - добре. Бягат за да си спасят живота! Но например пакистанците ЗАЩО??? Откъде накъде аз ще ги храня? Нени стигат "нашите" ами и вносни ще си имаме? Ало... Паси! Надеждо! Симеоне??? Къде сте да напишете някоя дума? Да направите някое изказване?

88

,

преди 8 години

Но разбира се зад по-голяма част от мигрантите стои отдавна взетия план за унищожение християнските основи на Европа и особената омраза към бялата раса-не,че между нея няма много слуги на антихриста .С ПЛАНИРАНО СЪЗДАВАНИТЕ АНТИМЮСУЛМАНСКИ настроения поради естествено нежеланата инвазия ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ще се фокусира върху тях и гнева,а трористичната инвазия за разруха на Сирия от т.нар.запад ще е кондицирана.Ако имаше война срещу ИД,помагачите щяха първо да се координират със Сирийското правителство.

87

Щелисме даизчезнем а

преди 8 години

Край с демографската на България! Пак ще станем девет милиона за нула време, само че с *** и араби

86

Анонимен

преди 8 години

Разчиства с терена за Велик"Израел",мигрантите трябва да са по-наясно и от опит с Ционисткия план на Одед Йинон за Средния изток за пъклените планове за раздробяване на мюсулманския свят за да няма"Израел"силни съседи защото ционизма е "добър"само в избиването на обградени невинни деца,мъже и жени като в концлагер Газа.Хората бягат защото знаят,че се потготвя удара на слугите на антихриста срщу суверенна Сирия и предсказанията около това.

85

мераклийчо

преди 8 години

ха ха чай да видим ко ше кажи РОСКАТА

84

Анонимен

преди 8 години

До ИдиотиДа ги пращат в Босна, Албания и Косово.

83

мисля

преди 8 години

белким от тез бежанци скалъпим национален отбор по футбол е тъй де

82

Анонимен

преди 8 години

Това го казвам от няколко седмици. Винаги са ни работили тия от Запада, нищо добро от тях. И тия помощи ще са ден до пладне, после ще ни кажат оправяйте се.

81

Идиоти

преди 8 години

Тези са идиотиНека тогава да разпределят бежанците между Саудитска Арабия, Кувейт и САЩ