86

Анонимен

преди 8 години

До Дедо СоросСтранно, уж си дедо а още го караш на влажни пубертетски сънища!

85

Дедо Сорос

преди 8 години

Прочетох много мечти, много очаквания, много фантазии за съдбата на Украйна. До една неверни. Само ще ви споделя, че през 2020 г. ще бъде тържествено открит първият граничен пункт на украино-китайската граница.

84

Аз

преди 8 години

Цялата украинска земя ще отиде в Русия.Украинците не я заслужават. Нито Америка,нито Европа могат да им помогнат. Плевнелиевне може да им помогне. Нито Дянков. Ха-ха-ха.Това е свобода на словото.

83

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

Скучна работа под всяка статия за конфликта се изявяват като личности няколко платени борци срещу кървавият режим на пингвините в Антарктида. Чакаме санкции и демократични бомбандировки срещу правителственото ято и рибни консерви с помощ за опозицията. Ааааа то там нямало ни нефт ни газ, кой ще плаща разходите на демократизаторите?

82

Анонимен

преди 8 години

126, до края на годината очаквам числото на дефолтерите да се увеличи многократно.

81

Ха- ха- ха

преди 8 години

До Джеферсън ДейвисГовори се също така, че Разпутин имал извъредно голям "инструмент". Съдейки по нервните ти реакции сам си се уверил в това.

80

прекрасна статия

преди 8 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от лъжите на Пороченко. Висотата на полета на неговата лъжовна мисъл е направо ненадмината. Дори шефът му, Обамата, обяви, че повече няма да лъже, защото Пороченко го е бил в тази дисциплина. От оня свят се обади и Йозеф Гьобелс и заяви, че сваля шапка на Педро. Вече има предложение, Педро да получи почетното звание Педро Партенката.

79

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

До Григорий РаспутинГригорий Распутин е историческа личност с медицински доказан шизофренизъм. Някой негови поклонници все още се доказват като такива но са на прав път, ще ги освидетелстват!

78

Анонимен

преди 8 години

*** то има ли още държава Украйна?

77

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

Антонио Лопес де Санта Ана предложил нова конституция, с която трябвало да се отмени робството, от което зависела прехраната на много американски заселници, робовладелци, идващи от САЩ и считащи се за американци и непризнаващи мексиканските закони.Абе тия да не са се объркали с Крим? Референдум едно друго имало ли е ?

76

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

До Боби - Мексико, Тексас и САЩ.Накратко, американските заселници в мексиканския щат Коауила и Тексас вдигат бунт срещу Мексико и се отделят в самостоятелна държава, която след това се присъединява към САЩ. Конфликтът се нарича Тексаската война за независимост. Тексас до 1836 г. е част от мексиканския щат Коауила и Тексас. Причината за революцията е, че през 1835 г. мексиканският президент ген. Антонио Лопес де Санта Ана предложил нова конституция, с която трябвало да се отмени робството, от което зависела прехраната на много американски заселници, робовладелци, идващи от САЩ и считащи се за а

75

До Раз Путин

преди 8 години

Ами аз не искма дълго разтягане на локуми.Ето примерно така.България е създадена 681 г от хан Аспарух .Ти напиши за Украйна.И най-вече искам да ни кажеш коя година Украйна пада под руски "робство"

74

anonimen

преди 8 години

Не знам защо плюете по порошенко той е прав с яйценюк си делят една голяма част от заемите които Украйна взима и един ден ще мигрират с парите които са откраднали нямат избор трябва да се дупят и да слушат САЩ.Тях повечето украинци ги мразят и искат да ги махнат докато имат охрана ще оцелеят не са ли на власт нямакой да ги пази дори и десен сектор не ги искат вече,това е истината.

73

Анонимен

преди 8 години

Колкото до употребеното по-долу понятие "независима" Украйна аз бих обобщил така - властите на незалежната доказаха, че са напълно независими от здравия разум.

72

До Раз Путин

преди 8 години

Добре.Украинска нация има.Я ни кажи сега кога е създадена държавата Украйна ,от кого и къде се е простирала.

71

хахах

преди 8 години

Хора четете малко история, турската и руската империи са изкуствено създадени. Няма такова животно руснак и никога не е имало, това са Българи, Украинци и така на татък, колкото и да ви е неприятно това е истината. Измислен народ прикрит зад православието.

70

До 109

преди 8 години

О, мислят си, мислят! Е, не го изразяват силно, но истинската им мисъл, че това са три отделни клона на един народ - русите.А именно руснаци,украинци ибеларуси. Макар че в старо време са били Малоросия,Белорусия и Новоросия.Укропите даже и не се споменават.Това наименование е тръгнало от Първата световна,когато австрийците са направили първите концлагери за русините и започват да ги трансформират в някакви украинци, които са живели покрая на Руската империя.Така се е и наричала- Окраина.

69

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

До Григорий РаспутинВ освобождението на България участват фини, руси, украинци и още няколко народности но всички от името на една държава Русия! Държава украйна няма има територия Окрайна !

68

До 105

преди 8 години

А ти какъв *** си? А колкото до "независима" укруина, то тя е независима само от пари, суровини, справедливост, правова защита, спокойствие и свобода на словото! От тях по-големи СЛУГИ на задокеанското "божество" няма да можеш и със свещ да намериш! Фуууу, толкова са противни, че чак смърдят от лакейство, подлизукване и подлизване, кланяне на метани че чак падане на колене. Отврат, отврат, отврат.....По-низшо мислене има само при амебите!

67

БС

преди 8 години

пороСенко е изтрещял съвсем... така щял да превземе донбас и.. тръгвали към Москва... !! тръгват като пленници !! то като рече да тръгне... трябва да се правят нови карти на света без Украина . Всъщност самото име украина значи.. земя на края ..на чий край ? на края на Русия .. !! То си е изцяло Русия ама запада мъти главите на пороСенко- ***