120

Димитър Благоев

преди 8 години

Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите

119

вещер

преди 8 години

Николай Малинов е председател на НД " Русофили", не Александър Малинов. Така е като БТА наемат послушни некадърници и преписвачи за кореспонденти по места. Справка - новоназнаначената в Казанлък Бобева, която като се оказва две имена не може да оправи.Жалко за информационната агенция, ще трябва да се доверяваме на БГНЕС за новини от Казанлък оттук нататък.

118

Тихомир Томов

преди 8 години

До приятел на Русия Браво за цитата на рублофила Волен , когато още бе на страната на " добрите момчета " съсипали не една страна по време на добруването си . СТАРОЗАГОРЕЦА е Светослав Пройков , сертифициран *** , който освен , че е бил участник в палежа на партийния дом един ден се събужда с любов към другаря Коба . Когато го хванаха с детска порнография сертифицираното Старозагорско ръководство на Атака го изгони както и друг техен член , който още е в затвора за педофилия

117

приятел на Русия

преди 8 години

ДА ОСВОБОДИМ АЛЬОША ОТ НАРЯДСъветската армия е страж на мира-тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на легендарната Червена армия Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила.Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали.

116

onz

преди 8 години

До БАЧКАТОРвинаги като списвате с отворен панел за контрол ;) излизат по два поста.

115

Анонимен

преди 8 години

До 200 Евала бате, аз мога да им платя после гей парада.

114

русофил

преди 8 години

целия ми род чакаме зелена карта от руското посолство да заминем щастливи за сибир..

113

онз

преди 8 години

До Един от Северозападаайде не приписвай ролята на н.в. Борис Трети за изграждането на железопътната мрежа у нас на команясите. *** до бързия да видиш кой какво и кога е строил, кой затри производството на автомобили и самолети в българия? ако ти можеш да дадеш на децата си космонавт за вечеря, то това е твой племенен проблем. а относно учените, само като видя как си съкратил "изследов. уреди" ми е ясно че си наследник или на некоя партийна шефка на културата или на пенсиониран фриц от дс.

112

Анонимен

преди 8 години

Идеална статия за онанизъм на родните Бай ***, пишман демократи и заблудени евро овчици.

111

наблюдателен

преди 8 години

До Анонимен 198.Ако си забравил,видях,че си ги пъхаш в гащите-горно,долно чене и едно резерва.Не помниш ли,,склери?

110

беше

преди 8 години

Тук не е България.Тук е колония,а нашите ръководители дори нямат статут на колониална администрация а са обикновени надзиратели в подопечна територия.

109

Анонимен

преди 8 години

50 коментара изтрити, естествено тия които не чипкат синия байрак и не харесват брюкселските чичковци с розовите бузки.

108

Анонимен

преди 8 години

Русофилите да си ходят в Русия. Тук е България.

107

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 191Спокойно можем да спретнем съборче с наследниците на пилотите,затрили София с бомбандировки през всв.Само паметниче не е достатъчно!

106

Анонимен

преди 8 години

Събора приятели на Русия = пенсионер калабалък. Хахаха

105

Анонимен

преди 8 години

Е, нали си имаме тука движение "Америка за България".Осигурява затриване на българите до десетина години.Гаранция.

104

Анонимен

преди 8 години

Кажете ми едно хубаво нещо направено в периода на демократизацията" Все по вече хора сами си говорят и обикалят кофите за смет за да търсят прехрана?Отчеяние,разруха на всичко.Млади интелигентни деца обикалят лъжливата бюрократична европа да бършат миризливите *** на пенсионерите...

103

предатели

преди 8 години

Тези които избиха елита на нацията бяха (след 1944г)"приятели на Русия"Тези които взривиха църквата с 1925г с елита на България-"приятели на Русия".Тези които взривиха влага с деца на гара Буново (турци агенти на КГБ)-"приятели на Русия"

102

1997

преди 8 години

При средната възраст на участващите в русофилиското сборище след 3-4 години ,ако то още е разрешено,ще са около 3000-3500 макс

101

Анонимен

преди 8 години

А в Русия има ли Национално Движение "Българофили" или са го забранили по закона за защита на националната сигурност?