112

Анонимен

преди 8 години

Германия и германците може да си го позволят и ще се справят отлично, както след двете световни войни.

111

Анонимен

преди 8 години

Ще се справи, но с цената на какво? Обедняваща средна класа, липса на качествено здравеопазване (мъже с по няколко жени и десетки деца имат нужда от евтино здравеопазване), държави разделени за територии за християни и мюсюлмански гета? Шириятска полиция и но-гоу зони като в Швеция? Радикализирано бъдещо поколение?

110

Анонимен

преди 8 години

И у нас законът важи за всички, ала двойните стандарти на немците спрямо нас и другите като нас в ЕС, също са всеизвестни. Възхищавам се на отделни екземпляри на немския дух, мога да изброя имена, ала от лицемерието на Германия като днешен водач на еврогейския съюз съм отвратен. Отвратен съм, разбира се, и от жестокостта на немците спрямо славяните през ВСВ.

109

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега, ние не сме жаби и не живеем в гьолове. Ние се знаем кои сме, със сигурност и не сме роби на четвъртия немски райх - всеки, който ни е мачкал, ще си получи заслуженото!

108

Анонимен

преди 8 години

Във Германия закона важи за всички ,без значение кой си и от къде си,еднакви права и задължения ,системата важи всякога и за всички. Във България всеки знае как сме.

107

Анонимен

преди 8 години

Кои сте вие и как си позволявате да критикувате германците и г-жа Меркел? Всяка жаба да си знае гьола .

106

Анонимен

преди 8 години

По какво Германия е на светлини години преди нас? - В бюрокрация и технологии, да не забравим - и в печатането на пари, генериращи дългове... т.е. в най-баналния пласт на познатото. Германия е стара и болна, липсва й виталност, а червеят на мултикултурализма и сексуалните извращения с нормалния пол ще я довършат рано или късно.

105

Анонимен

преди 8 години

Германия е на светлинни години преди вас,и винаги ще е така.Нещастни егоисти, за канцлер като фрау Меркел и стандарт на живот като във Германия само може да мечтаете .

104

Анонимен

преди 8 години

Германия емирство, Меркел с фередже!

103

Да, бе!

преди 8 години

Нима Меркел не вижда,че турци 4 или 5 поколение,живеещи в Германия не знаят немски език и никога няма да се интегрират в страната?А какво ще стане с тези нови нашественици, как ще ги възпитават и интегрират? И колко нови джамии ще има в Германия?

102

Анонимен

преди 8 години

швабия е следващата англия или франция..което си изберете.ще има гета навсякъде от тея дето сега ги приема.от няколко дни по немските радиа върви поздрав "добре дошли бежанци" .немски военни кораби ходят да "спасяват" бежанци до либийските брегове чак...и после директно си ги прибират.вие ми говорите за ограничаване на бежанския поток!!!а немеца само го интересува да дойде петък и събота и да се напие.късно ще е като се събудят.германия яко се е надупила на хамериката и даже се маже с вазелин

101

шотландец

преди 8 години

Меркел губи, ЕС се срива, доларът все по-очевидно е пътник. Пред лицето на потъващия западен Титаник политиците им нямат много опции. Решили са да заповядат на оркестъра да свири, въпреки пробойните и потъването. Знаят, че не са прави и съюзът им с дявола няма да им се прости. Затова го играят гордо и в ущърб на народите си.

100

Анонимен

преди 8 години

Цялата жалка и завислива аудитория на телевизия Алфа се мобилизирала да въри черни магий и анатемосва Германия и канцлера Меркел за нейната твърдост да помогне на сирийските бежанци. *** !

99

Моа

преди 8 години

Меркел е твърда и недалновидна! Тя била за справедливост? Майтап! предаде с Оланд Украйна, накара я да приеме руските искания и получи наградата - "Северен поток - 2". И има всички опции за разширяване на сътрудничеството с Путин и Русия. "Южен поток" не съответствал на евронормите, а нейния - да? Справедливост и лицемерие, двойния стандарт спрямо афроазиатската напаст, която се приема и отхвърлянето на нашите - това са напълно съвместими по Меркел неща! Бабата обаче не схваща, ДЖИХАД Е!

98

Кукувица

преди 8 години

Първата и основна задача на Германия в момента е да се справи с Меркел. От там нататък нещата може и да тръгнат.

97

Някой

преди 8 години

До ГУРБЕРЧИЯ е тъпГурбетчията и той е мюсюлманин, затова толкова напъва да отиват в Германия

96

акуд

преди 8 години

това вече не е канцлера на германия това е една изморена старица .германия и европа имат нужда от истински канцлер

95

аналнологичен слючаи

преди 8 години

Ми как нема да се справи!? 800 000 нови полу роби, който с дива радост че работат за 1еврочас(що па не и за по малко) и райхо че процъфтева,милионерит че се превръщат у милиардери! А бившите източногерманци, дето са толкова гяволи и искат да работят срещу нормално заплащане -ЧЕ им спреме и помощите, ферщензи геносен мерхел!?Прочети още на: dnes.bg/world/2015/09/05/merkel-tvyrda-germaniia-shte-se-spravi-s-pritoka-na-bejanci.275622,2

94

баи КОЛЮ КОЛЕВ,

преди 8 години

АХТУНГ,АХТУНГ-цялата *** директно в Германия и фрау Меркел да си държи на обещанието.нека ги приема,без да ги подарява на всички държави от ЕС.

93

Анонимен

преди 8 години

Както се казва - дами канят!