79

Анонимен

преди 8 години

До това водят руслямските ценности. 75 години се насажда руслямизъм в България, чрез терор! Тотално изгниване на обществото. Спрете руслямизма!!!

78

Анонимен

преди 8 години

лошото е, че тези нарушители и простаци не намаляват в България ами се увеличават. И 200 000 лева да е глобата, тъпанаря ще си остане ***.А от полиция ако чакаме защита си е от умрял писмо.

77

Анонимен

преди 8 години

До ivanИване, има много заможни хора от провинцията, които са си купили скъпи имоти и скъпи коли и са останали да живеят тук. С тези пари които ги имат спокойно могат да живеят и по-родните места, но ДРУГО СИ Е В СОФИЯ! А, че ти не можеш да додрапаш до нея, защото си некадърен, си е лично твой проблем!

76

Аз

преди 8 години

Задари такива, наглед малки неща, българите изпадат в депресия. Защото нищо не се прави в България, нищо. Поне да може да ходиш нормално по улиците... Но дали на някой му пука, как пешеходците ще се движат, как колоездачите ще заобикалят. Дали има поне един скосен тротоар, за да може майките с колички да се придвижват нормално? Няма! На кой му пука, нека набират мускули. Защо полицията не работи, защо общината не работи, защото няма кой да им потърси отговорност.

75

Анонимен

преди 8 години

До 64-АМоля, моля! Не прехвърляй топката на софиянци! Къде слагаш Желев, Виденов, Стоянов, Станишев? Няма нито един президент софиянец, а че парламента и мин. съвет, които са пълни със селяни са в София, то е само защото е Столица.А преди 10-и, когато ни управляваше работническо-селската власт, бяхме направо върха, без конкуренция от братските тогава нам страни от 3-ия свят.

74

Анонимен

преди 8 години

Миналата седмица един джип се движеше по ул.Ккакра в забранена посока /към Дондуков/, за щастие преди да ислезе на Дондуков на светофара стояха двама милиционери. Викам си:Сега му е.ха майката! И кво стана?Единият се обърна на другата страна, уж ,че си пали цигара, а другият ИЗОБЩО не реагира!Явно познаваха шофьора!Докато полицаите ни са с манталитет на милиционери, все така ще е!

73

Анонимен

преди 8 години

До 58ти пак не отговаряш на въпроса. казваш ми за кого НЕ трябва да гласуваме - Бойко, комунистите, Доган. аз разликата я разбирам прекрасно, но май ти не схващаш че КАКВО в крайна сметка се изразява чрез КОГО.

72

Анонимен

преди 8 години

Всичко е чалга в Бг включително и онлайн медиите като днИес.бЪгИе

71

555

преди 8 години

Само дебела тояга за бай ***!

70

До 81 <до мунчо&g

преди 8 години

По-вероятно да е от Монтана, а не от Кутловица, Фердинанд или Махайловград. Останалото, което си написал си важи - млад и ***.

69

Одисей 1

преди 8 години

85 Това може само баят селянин с интелект на маймуноподобно да изтресе .Нямам нищо против селяните , но имам много против баятите маймуноподобни

68

ППП

преди 8 години

Все по-често ще се стига до саморазправа. Ама тоя си е за рязане на гумите поне.

67

Одисей 1

преди 8 години

84 Преди години на НДК на един такъв му бяха срязали и четирите гуми , трябваше му репатрак , това между другото е сладко отмъщение към нагледците , няма нужда от снимки , те минават и заминават , но ако олекне с 200 кинта примерно ще се замисли следващия път .

66

Анонимен

преди 8 години

Ако възмутеният очевидец беше с интелекта на паркиралият, вероятно би проверил издръжливостта на срязване на някоя гума?

65

До 80

преди 8 години

Хайде стига с тези катаджийски манипулации!Не можело на всеки ъгъл да има полицай. Никой не го и иска, но хората трябва да са сигурни, че полицията веднага ще се появи, ако не спазват закона. В това е проблемът с МВР и КАТ.

64

до мунчо

преди 8 години

не може да е от "Фердинанд", явно е от Михайловград-много е ***, пик е е млад!

63

ivan

преди 8 години

Не е по своя воля, тъпчо. Хората не могат да си намерят работа по родните места и затова са в столицата. Нито града, нито пък хората в него са много хубави, за да дойде някой по своя воля.

62

Проста от прованса

преди 8 години

София е наша веее яко чалга парти ЙЕЕЕЕ!

61

Ачмонек

преди 8 години

Като не ви харесва в София, отидете да живеете другаде. По своя воля сте дошли тук и никой не ви задържа насила.

60

Мурджо

преди 8 години

До ***:Евалата за инфото. Мисля, че е в реда на нещата някой техен комшия поне да им остави две-три срязани гуми н опелчето довечера.