31

Анонимен

преди 8 години

Корана ще се изучава в училищата и многоженството ще стане законно

30

Анонимен

преди 8 години

Редица бежанци от Либия, Ирак, Афганистан...и от какво бягат? доставена от краварите "демокрация" вони та се не трае ли? преди това що не бягаха а?

29

Анонимен

преди 8 години

Скоро в ЕС ще се приемат законите на шириатна

28

Щирлиц

преди 8 години

Сега Меркел като последен етап от падението си трябва да разреши многомъжствието и всички имигранти от мъжки пол да се оженят за нея. О да почнат да консумират брака, тоест да си изпълняват съпружеските задължения. Пък колкото изкара дъртуханката....поне ще умре начесана и щастлива.

27

ikar

преди 8 години

Разликата между емигрант и имигрант е следната: Емигрантът излиза от страната си и когато влезе в чуждата държава, става Имигрант. Общото понятие за хора, които напускат страната си или влизат в друга държава е МИГРАНТИ.

26

Луд с Мотика

преди 8 години

Аз се чудя що всички вдигат ръце и казват че не могат да се справят. Решението е много лесно - стреля се на месо и това е. Навремето като бях граничар, имахме табели по границата "Стрелям без предупреждение". Пиле не прехвъркваше а сега ми катерят загражденията... на месо като ги видиш и това е. Много бързо ще се разчуе "Ама там стрелят и убиват" и никой няма да иска да минава.

25

До 30 воИн атакист

преди 8 години

Не Волен ми Кунева Кунева ......само Кунева ще спре имигрантите .....тя и Бойо ....гласувайте за тях ..ще оправят държавата !6789

24

акуд

преди 8 години

кой каза , че са добре дошли в европа тези хора, кой, меркел, обама

23

Анонимен

преди 8 години

Тук чета,че някой се чуди защо не отивало това стадо в Русия. Те могат да останат и в Турция, да отидат в Саудитска Арабия, в Либия, Тунис, Алжир, Мароко и т.н. Но те НЕ искат - защото във всяка от посочените държави, дори и в Русия, ще трябва да работят. Това е мързелива и нагла ***, плащат на трафиканти, претендират и искат пари и да живеят на наш гръб. Не искат да се регистрират и да ги записват. ТРЯБВА ДА ГИ ЕКСТРАДИРАТ НЕЗАБАВНО. Това не са бежанци. Бежанците НЕ плащат на трафиканти.

22

Съвременник

преди 8 години

До ЖороПоредния комунистически манипулатор. Виетнамците точно при Бай Тошо правеха изцепките, най-вече с незаконната продажба на алкохол и цигари, възползвайки се от дефицита им по социалистическите ни магазини. Само че тогава комунистите не смееха да изгонят ДРУГАРИТЕ ОТ БРАТСКИЯ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ВИЕТНАМ! Бяха изгонени в началото на 90-те, т.е. когато Бай Тошо не беше вече на власт!

21

Анонимен

преди 8 години

мощна вълна от хора, готова да помете уютната, чистичка Европа......................отвратителни, мръсни руснаци ... ми направете уютна и чиста и русия ... ама не може, пияни *** !

20

ВОИН АТАКИСТ

преди 8 години

Само Волен Сидеров със своите истерични крясъци и неадекватното си, агресивно поведение, може да спре пълчищата емигранти.

19

Анонимен

преди 8 години

Германците си мислят , че това новите гастербайтери .. сметките на господаря им САЩ са други , това са надзирателите , а робите ще бъдат германците.

18

Жоро

преди 8 години

Навремето по Татово време пак имаше сирийци, виетнамци и други. Но те учиха или бачкаха по строежите. Нали си спомняте какво направихме с виетнамците - на няколко самолета и чао! И то след няколко изцепки. Един от най-добрите зъболекари, които познавам е сириец. Но това са образовани хора. А тези? Че и мотика не знаят какво е. Нашите роми не се ли сещат, че тия ще изядат техните помощи? И тогава вече ще я втасаме окончателно. Що за политици имаме? Дупедавци. Са собствения си народ не ми мислят!

17

До 6

преди 8 години

Римската империя нямаше да ги спре, просто щеше да ги направи човешки работен *** (роби) и да печели от техния труд - НЕСПОСОБНИТЕ ДА ОТСТОЯТ ПРАВОТО СИ НА СВОБОДА СА НЕДОСТОЙНИ ДА ИМАТ СВОБОДА И ВЪОБЩЕ ПРАВА - древен принцип, прилаган неизменно в Римската империя.

16

info.

преди 8 години

ВНИМАНИЕ Българи!На така наречените бежанци им се дават бг лични карти,с които карти ще могат да гласуват.Предстои Европа да ни върне 16000 от така наречените вече българи.

15

Анонимен

преди 8 години

Може ли някой езиковед, ако има такъв във форума, да обясни защо се замени думата "емигрант" с "мигрант" и това не е ли поредната журналистическа простотия? Аз доколкото знам, разликата м/у емиграция и миграция е, че при емиграцията се отива някъде за постоянно, а при миграцията за временно, след което се връщаш там откъдето си дошъл, както антилопите гну и зебрите в Африка го правят заради пасищата. Тук бежанците го правят за да останат в Европа, независимо в кои държави ще се местят.

14

Анонимен

преди 8 години

Заглавието цепи мрака)) Казано точно и на място-еваллата на руските медии!Кога ли ше го проумеят брюкселските тикви?!))

13

Анонимен

преди 8 години

"Здравият разум, и състраданието, уви, невинаги са съвместими".

12

ha ha

преди 8 години

Престанете да ни заливате с подвеждаща информация, (нямало как да разберерат кой от къде идва) Много е просто, взимате няколко местни сирийци и след кратък разговор ще Ви кажат дали лъжат или не. Все едно на мен да ми докарат някои от някъде си и да не го разбера дали лъже, пълни глупости,Ще има и такива който ще ме заблудят, но ще са единици, а не цели пълчища.