41

Морски

преди 8 години

Самп фашистите САЩ се месят незаконно във вътрешните работи на суверенни държави и ги нападат избивайки хиляди цивилни.Цивилизованите държави като Русия не избиват цивилните граждани.Слава на Русия!

40

Анонимен

преди 8 години

не съм от атака...........ми време е да станеш значи ... ще ти дават безплатна пица, може и по някоя рубла да ти подхвърлят, а то така само от комунистическа глупост ... не си струва.

39

v

преди 8 години

Ако Русия е на пътя на антихриста,то изглежда виждаме следното-Русия да бъде изправена срещу тези,които служат на антихристите ,много напомня на писмото на Алберт Пайк до Мацини...но и без него е очевидно,само така се"неутрализират"големите сили,от първата световна-общество на народите,от втората-оон и бъдещото царство на антихриста,от третата-световно сатнистко правителство под антихриста в Йерусалим,до идването на ГосподБог Исус.

38

аз

преди 8 години

Нали се сещате, че ако Русия така демонстративно изпрати войски в подкрепа на Асад, това автоматочно ще развърже ръцете на САЩ за директна намеса срещу същия. Надали Путин иска точно това.

37

Анонимен

преди 8 години

ЗА РУСКИТЕ НЕ ЗНАМ, НО 1 ЕДИН АНГЛИЙСКИ САМОЛЕТ....................а ... точно пък за руските да не знаеш ... не ви ли дават сводки от съветското посолство на вас от атака

36

Горски

преди 8 години

Слава на Америка!Долу фашистите и ционистите от Москва!

35

Морски

преди 8 години

Слава на Русия!Долу фашистите и ционистите от Вашингтон!

34

,

преди 8 години

Как може да се победи ИДИЛ ако няма координиране с правителството на страната засегната-Сирия?Кои бяха тези подкрепящи"демокрация"в Сирия"?израел-терористичния режим седящ на няколкостотин скрити ядрени бомби с геноцидното бомбардиране на семитите в концлагер Газа и окупатор на чужди земи и заселването им с окупационно население =военопрестъпления или С.Арабия,където жена не може да излезе на улицата без придружител.Сирия извърши конституционни промени:,къде са конституциите на израел и с.арабия

33

..

преди 8 години

Русия може да слага разбира се допълнително войници защото има военна база в Сирия, единствената и бази даваща и достъп до Средиземно море и важна за отбраната на руската нация,която е "врага"номер едно защото е зад Сирия и иранците.Войната не е между държави...тя ще бъде между верните на антихриста и тези отхвърлящи световно правителство под него.

32

коко

преди 8 години

Русия ще атакува ИД само ако се почувства застрашена.Изпращането на самолети,персонал,въздушни танкери изисква ресурс .Ударите ще изискват съгласуване и с другите участници.В момента Русия не е готова да поеме този риск.

31

Анонимен

преди 8 години

Типично номер - да насъскат ИД с/у Русия. Ама Москва не вярва на сълзи, отдавна е известно.

30

петър

преди 8 години

Фронтовият бомбардировач Су-34 трябва да състави основата на ударната мощ на руската фронтова авиация.Към 29 май 2015 г. на въоръжение има вече 49 такива машини.От 2015 г. се планира годишно производство на 18-20 от тези самолети.През 2015 г. в Русия са аварирали и са се разбили 5 такива самолета, а 2 са изгорели на земята.

29

.

преди 8 години

Без съмнение Русия помага достатъчно срещу тероризма,едно включване с войски би разпиляло силите и когато се очакав рано или късно иназия в Крим и кой знае къде още,това което четем НЕ Е НОВИНА,НО ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕТО НА ХОРАТА ЗА ДА НЕ МИСЛЯТ,РУСИЯ ОТНАЧАЛОТО ОТРЕЧЕ ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ВОЙСКИ.Та кой бил лъжеца?Тези дето лъгаха,че Сирия използвала хим.оръжие и после,че Асад бил крил хим.оръжие.Би било РИТОРИЧНО да се пита кой е лъжеца...

28

Анонимен

преди 8 години

До бранникЧий го дьрвиш тук пак, изяде ли полската сланина?

27

E-166

преди 8 години

До Румен Бл.Много здраве от арменският поп .След като си *** то е за цял живот !!!

26

Анонимен

преди 8 години

До 30Да бе, ти си летял и си им изпитал възможностите.Или пък си бил авиотехник?

25

Брaнник

преди 8 години

рускaтa aвиaция е мирaж Пуйло добе знaе товa

24

Брaнник

преди 8 години

Евреите се е..вaт с москaлите нa порaзия, *** тaкa е когaто бг- ru джорнaлятa се ровят из фейкови еврейски " сaйтове" и съчинявaт " новини"! Aко допуснем хипотезaтa че москaл ще " бомби" ИД, то ще приемем и реaлносттa че нито един москaлски гробник- миГ нямa дa се върне в ru- то!

23

Анонимен

преди 8 години

"Бойна авиация"...Е по-малоумно словосъчетание не бях чувал.Това само журналист може да го измисли.

22

петър

преди 8 години

Великата руска авиация е мит създаден от путинската пропаганда и непрестанните раздувки на троловете. Реално, огромната част от руските бомбардировачи са още от съветско време, с отдавна изтекъл ресурс.Не случайно това лято бяхме свидетели на непрекъснати аварии и катастрофи, малко след като путин се опита да раздрънква оръжие и авиацията почна да лети.Новите самолети на русия са около 200 бр.,почти всичките изтребители.В Сирия трябва да пращат старите бараки, дето капят като круши.