94

Анонимен

преди 8 години

Руските асове ще ви покажат клас гледайте и се учете

93

Анонимен

преди 8 години

Тая ционистка паника се оказа истина, колкото е руски самолета от снимката!

92

Анонимен

преди 8 години

Айде сега и гадатели взехте да вкарвате в пропагандата другари ,а звездите какво ви говорят ,просто уникални глупости

91

Анонимен

преди 8 години

Проскубания орел ще бъде сдавен от арабски ловни соколи.Из предсказанията на Ебн Обонго.

90

Анонимен

преди 8 години

По всичко личи, че не разбираш какво точно си личи. А граматическите ти грешки в българския език са ти меко казано драматични :)))

89

Анонимен

преди 8 години

По.всичко личи че режима на другаря путин се е запътил на там на кадето се беше запътил и съветския режим ,то не че има каквато и да е разлика . Капанът щракна . Първо агресия и после разпад на влияние в източна европа после сирия може и ще стане втори авганистан ,да не забравяме изолацията и тоталния срив на пост съветската чисто мафиотска икономика и канец тавериш

88

Иван

преди 8 години

До *** ЙОВОКакто си избягал от България, така изчезни от нашите медии! Пиши си глупостите в сайтовете на "новата си рОДИНА"! Заради такива ..***, имиджа ни навън е такъв. Напусни всичко наше, ИЗЧЕЗНИ!

87

Анонимен

преди 8 години

А офчарската салата се прави от такива като "Задача", ама се добавя малко мозък за вкус, понее суровината нема ич.

86

Анонимен

преди 8 години

Руменчо, погледни картата на Крим в гугъл , виж колко летища има и какво се вижда на тях. Не са макети да знаеш!

85

до 104

преди 8 години

Явно нямате с "какво" да разсъждавате. Войните в Сирия ги започноха терористи обучавани и въоръжавани от САЩ и Турция. После САЩ създадоха ИД, след това направиха майдан в Украйна. Не е нужно да изброявам още, няма да проумеете, липсва ви сивото вещество.

84

Анонимен

преди 8 години

И на дечковците от 32 ро ОДЗ е ясно, че ФАЩ подкрепят ИД заради петрола, който тези *** изнасят контрабандно. Така пада цената и прецава разчитащата на по-високи цени Русия.

83

Анонимен

преди 8 години

Успех руски братя! Молим се вас!

82

До 101

преди 8 години

А бе, провокаторе, умник такъв!А кажи от кога са американските бомбардировачи B-52, щом си такъв голям специалист?Имаш ли идея за авариите в САЩ?Да си чувал за прехвалените F-22, които както си летят, падат и се забиват в земята, защото пилотът се задушава от липса на кислород? Станцията за производство на кислород на борда им се оказа пълен ***!А да си чувал за прелитането им от САЩ в Япония, което се прекрати, поради бъг в бордовата електроника?*** американски, с напомпано самочувствие.

81

Анонимен

преди 8 години

До Румен Бл.Не съм съгласен. Доста пари са наливани и се наливат в армията в Рф. Имат и Ауакс (Beriev A-50) и друго съвременно оръжие. Не съм чак толкова експерт да оценявам дали руските самолети са по-добри или по-лоши от американските, но и основния бомбордировач на USAF B-52 също е от 50-те на миналия век.

80

,

преди 8 години

ДРУГА ГОЛЯМА ИЗМАМА КОЯТО АНТИХРИСТА ЩЕ ДЕМОНСТРИРА!Ционизма ще бъде обявен за тоталитаризъм,ще остане световен ционизъм под друга интерпретация,кабалистична.За съжаление много хора ще бъдат заблудени защото той ще подкрепи палестинците,но всяка дума за мир значи обратното,живеем в сатанистки свят kъдето 2+2=5 и "войната е мир".а избиването на деца"самозащита".

79

хх

преди 8 години

Великата руска авиация е мит създаден от путинската пропаганда и непрестанните раздувки на троловете. Реално, огромната част от руските бомбардировачи са още от съветско време, с отдавна изтекъл ресурс.Не случайно това лято бяхме свидетели на непрекъснати аварии и катастрофи, малко след като путин се опита да раздрънква оръжие и авиацията почна да лети.Новите самолети на русия са около 200 бр.,почти всичките изтребители.В Сирия трябва да пращата старите бараки, дето капят като круши

78

!

преди 8 години

Интересна статия...Брейкин израели нюз"Изкуплението на последните дни:Падането на Сирия и Месията".Там където няма дитектен контрол от окултизма се слагат ноахайдисти,които да служат на ционизма,това трябва да стане по цял свят според някои коментатори.Ноахайдист е този,който ще подпише декларация и ще се отрече от Името на ГосподИсус.

77

онз

преди 8 години

До Анонимен98бие, като националния ни по футбол - център, четири пет пъти. като натоварят с извънредни полети "отпускарите" пилоти и половината отидат на "иглотерапевт" , на фона на груз 200 ще си намерят причина за сухопътна офанзива, а там е ясно. както е казал Жуков: кво ми е зор за пехотата, фустите ще народят нова.

76

Анонимен

преди 8 години

До Румен Бл.не си подготвен! В случая със Сирия си имат су 34, който е фронтови бомбандировач от ново поколение! Нет аналог в мире! Бие всичко съществуващо и не съществуващо!

75

onz

преди 8 години

До !като ти гледам кавичките почти като на колежката с "опел" кадет... най много да създадете "вафли" мура не "велика" българия.