20

Анонимен

преди 8 години

До Банкянския бизонтоя никнейм др.Кутев ли ти го измисли лично?

19

Аделаида кукуто

преди 8 години

Сидни да ни обясни и защо всяка втора дума в устата на мама Меркел е евроценост и европейска идея. Защо таз женица се е вкопчила така в тези понятия че е готова да жертва внуците си в тяхно име.

18

Анонимен

преди 8 години

Новият Хитлер е в Москва.

17

анонимен

преди 8 години

обама меркел и оланд на межд съд те унищожиха европа е християнството щомнародите ги търпят тези тримата ще търпят и ценностите които ще им наложат очаквам нов хитлер да се появи иначе няма спасение вижте българияи си правете сметката и мигрантите я заобикалят

16

Анонимен

преди 8 години

Когато България е била велика държава и империя , западно Европейците са се крили в пещерите и са се млатели с камъни ...та мерси за ценностите им

15

Емигрант

преди 8 години

ЕС не иска да спре ислямската напаст за да не обиди Обонго, целия сценарий е перфектно замислен за ислямизиране на Европа. Не може да предприемаш действия без да очакваш съответният резултат.

14

7777

преди 8 години

тези мигранти що за стока са да си зарезат родината предатели

13

Анонимен

преди 8 години

Дам, ценностите на Европа, а кои са те, в основата си са христиьнските ценности, които пък се пораждат от "Стария завет", който е в основата на юдеизма и мюселманството, т.е. всички имаме еднакви ценности, само дето го забравяме от време на време.

12

Bayazitz

преди 8 години

KOMENTAR1,TOVA E ISTINATA TO4KA

11

Рали

преди 8 години

Ем ми е жал, ем не. В България, Сърбия, Руминия (и други по бедни държави) война няма, но не те се пънат да ходят в Англия, Германия, Франция, където ще им дават пари да си седят на гъзовете. Връщайте ги

10

Анонимен

преди 8 години

Така значи, нас ни гонят като империалисти, а световната гмеж им е добре дошла, заедно с всички немски благинки. Не разбирам инертността на Европа към бежанския проблем. Привърженик съм на членството в ЕС и НАТО, но за бежанците съм разочарован, пиша огромна черна точка на европейските политици и я слагам до тези за гръцката криза, руската криза и неадекватното отношение към ИД. Ако продължават така ще ме превърнат в емроскептик, зорлем. А на Меркел бих казал да си ...... .......а .........а.

9

Анонимен

преди 8 години

Мисля че тея подлезурковци,американците са последните които трябва да ни казват че трябва да приемаме емигрантите,защо те не ги приемат след като те забъркаха да си я сърбат,имат толкова много място на техния си континент.

8

Анчо Шукри

преди 8 години

В ивропата са живей похубаво щото дават хубави помушти.

7

Анонимен

преди 8 години

Преминаването свободно през границите на ЕС , не е ли за държавите членки на ЕС ? Другите трябва да имат виза !Кой са ценностите ? " Арабската Пролет "на САЩ се пренася в Европа .Меркел няма ли да разпредели мигрантите и за САЩ ???

6

Анонимен

преди 8 години

Важното е, че Европа си има сега в Брюксел отдел чиновници за борба с руската пропаганда.

5

Анонимен

преди 8 години

ЕС се разпада.

4

Анонимен

преди 8 години

Пенсионираните сицилианци са искали да облажат с камерунска или дивоарска екзотична *** ефтинджос, ама нещо не са се разбрали със сводника.

3

Анонимен

преди 8 години

"Причините за тази катастрофа се коренят в кризи, с които ЕС не може да се справи сам, като войната в Сирия и Ирак, хаосът в Либия, бруталните режими в Африка - но провалилата се политика на ЕС за предоставяне на убежище също носи отговорност за страданието на хиляди бежанци..."Кой създаде хаоса в Сирия,Ирак,Афганистан,Либия,Африка?Този който създаде цветните революции и "демократичните военни окупации" в тези страни.Ню Йорк Таймс удобно спестява причината за бежанската вълна-САЩ.

2

Анонимен

преди 8 години

Заглавието на статията няма нищо общо с текста вътре. Европа се бори да защити не ценностите си, а живота, стандарта и имуществото си. Т.нар. "ценности" се защитават от малка група хора, които очевидно не изпитват подобни притеснения, а предпочитат да правят мили очи пред едни небезизвестни покровители от другата страна на Атлантика.

1

Анонимен

преди 8 години

Когато ходихте да бомбардирате Сирия, Ирак, Либия за да угодите на господарите си ,не се ли сетихте ,че така ще стане ?! Лично съм чел Кадафи, когато казваше ,че Либия възпира емиграцията от Африка към Европа. Същото правеха Садам Хюсеин и Башар Асад. Гадове, заради вас и ние сега ще изгориме.