29

ii

преди 9 години

Много си ***, Саше, много си ***!!!!!Ми има и по-*** начин да се смаже ИД - просто твоите ТЕЛОХРАНИТЕЛИ /защото ти хранят тялото / да спрат да ги снабдяват с оръжие, за два месеца ще свършат джапането и ще клекнат...Така ли е, Саше? Ама пного си ***... тези работи трудно го схващаш, а може би си програмиран да не ги схващаш.

28

Анонимен

преди 9 години

Бат Сашо.Къде се покри другарката Пеловска от Добрич?От продавачка на пици за нула време стана крупна бизнесменка,фалира две предприятия и духна при господарите си от СДС и БСП в. София?

27

важно!

преди 9 години

Хората от Изтока(Арабия,Африка,Азия) ,харесват само привилегиите на Демокрацията, задълженията,не са за тях.Това да бъде МОТОТО на срещата на ЕС по въпроса с миграцията!

26

Анонимен

преди 9 години

Пак тази сви*я с очила грухти дълбокомислено по въпроси, от които нищо не разбира.Тоя е филолог, а постоянно ни "учи" на политика, икономика и какво ли не още.

25

Анонимен

преди 9 години

Ми то в Близкия Изток, понеже са все братя според религията си, всеки мрази всеки. Турците се включиха срещу ИД само за да прецакат работата на кюрдите за държава. И всеки гледа да се изтарикати - т.е. на другия да е зле и резултата е налице. Бежанците защо не ходят в Кувейт, Саудитска Арабия, Бахрейн? Защото никой няма да им даде това което могат да докопат в Европа.

24

Анонимен

преди 9 години

Някои хора , неразбрана ,че хората от Изтока ,харесват само привилегиите на Демокрацията, задълженията,не са за тях

23

Анонимен

преди 9 години

Спрете да ексхумирате седерастки трупове от зората на 90-те!

22

Одисей 1

преди 9 години

Значи така когато се месят американците тпгава ревете защо се месят а когато не се месят ревете защо не се месят

21

дедо Ташунко

преди 9 години

Много долно и просто момче си Сашко. И кол за ограда не става от теб. Много точно те е охарактеризирал моят политически приятел Гошо...***. Гоше, бъди здрав! А пък ДИСАГИТЕ му забива на сашко ножа до дръжката.

20

САШКО ПЕШКИРА

преди 9 години

както го знаеха от далаверите с пешкири когато търгуваше в Македония вместо да си гледа посланническата работа, да си мълчи, че е до шията в Л....А

19

ТОЯ ПЛОНДЕР

преди 9 години

кой го търси за мнение. Трябваше отдавна да *** камъни в БЕЛЕНЕ

18

Анонимен

преди 9 години

Гаден византиец.И *** не заслужавш

17

Анонимен

преди 9 години

САЩ , ЕС и Турция имат далавера от Ислямска държава - купуват нефт по 25 долара барела.

16

Кон

преди 9 години

Глупост е казал мъдрия, но с умен вид. В политиката, както казват мъдри хора, простотата е по-лоша от кражбата.Та неговата уж логична и мъдра мисъл си е наивна простота. Мощен военен удар и инвестиции няма кой да направи. Няма такъв субект на международната политика. Причините за ИД са доста скрити и сложни, не са капризи на лоши хора. За бежанците да не говорим.Много се учудвам на хвалещите го, помислете само:Йорданов ли ще прави военния удар, той ли ще инвестира?Простотии е казал.

15

МРАВКА

преди 9 години

УМНОИ СМИСЛЕНО ГО Е КАЗАЛ ЙОРДАНОВ И ЩЕ БЪДЕ РАЗБРАН ОТ ВСИЧКИ УМНИ БЪЛГАРИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПО ПОНЯТНИ ПРИЧИНИ.

14

WTF ?????

преди 9 години

Този е политически труп и господин Никой, които обаче анализира и дава акъли :) Някой от улицата да бяхте хванали, щеше да е по-адекватен !

13

АК-47

преди 9 години

До НедялковДа, точно така. Този, откъде отново изпълзя, май пак ще се вкючва в нечии мръсни проекти. И какво, мисли си че откри топлата вода? Ей, алооо, ако ония престъпници отвъд Океана искаха да унищожат ИД, досега да са го направили. Нима се забрави войната в Персийския залив през 1991г. Тогава за 10 дни многонационалните сили сринаха армията на Саддам и го принудиха да се изтегли от Кувейт. А този на снимката не разбра ли, тази вълна от бежанци в дъното си се дължи на "демократичните" д-ви

12

Анонимен

преди 9 години

Чомбе vor PRESIDENT!

11

анонимен

преди 9 години

межд съд за сащ франция и германия те умишлено провокираха това преселение нанародите с цел да унищожат християнството всички бежанци на ам кораби в черно мореи обратно от където са дошли да ги приемат съседните на тях държава каква работаще търсят в германия и швеция господинът да ги научи как да скачат и да рипат поплощадите и как се прави демокрация по бълг тертип

10

Анонимен

преди 9 години

То халифата си е на салифатите и един Сали идиално пасва,тъй че си е измислен като ходи с браковани да се расходи.