19

Анонимен

преди 9 години

"Кунева срещу Кънев! Разкол сред реформаторите." Ами сега? :))Кънев, Кунева, КУнев, КЪнева - все тая. От един дол дренки, предатели на България. Да се разколват, да се карат да се бият. Това е добре за здравомислещите.

18

До 16 и 17

преди 9 години

Тая жена е била комунистка, колкото баба ми - принцеса на Монако!!!! И тя и Кънев и цялата тая пребоядисана тълпа нито има представа какво е социалистическа идея, нито имат някакво морално право да бъдат нечии съдници и даже да управляват! Това котило от прости чиновници, счетоводители, търгаши, мутри и т.н и т.н изпоцапаха всякакви идеи, същото което правят,разбира се, и със "западните ценности"! От тях вече и тази дума "демокрация" стана *** дума!

17

Анонимен

преди 9 години

високоинтелигентните другари от днеса не могат да се мерят с "г.з, ти си нашто знаме, к.пеуе" за космичноинтелигентния му електорат

16

и все пак,

преди 9 години

отдавна се знаеше,че днес,31 август е председателския съвет.Та от какъв зор на 30 август трите партии бързат,ли бързат.Постъпиха доста нелепо/омекотено/.

15

българин

преди 9 години

До Овча Купел 7:Ако не сте комунист(ка), тогава - за РБ, защото единствено там не са 100% комунисти. Ако сте комунист(ка), имате голям избор - всички останали в парламента.

14

:(

преди 9 години

Кунева и Лукарски се уредиха с постове, власт и източници на "комисионни" и сега Радан не им трябва. РБ се оказаха обикновени ***. Срам ме е, че успяха да ме излъжат преди изборите.Буквално ме излъгаха - обещаха да не влизат в правителство оглавявано от Мутран Борисов, а 3 дни след изборите пееха друга песен. *** !

13

българин

преди 9 години

Високоинтелигентни червени другари от Dnes.bg, "разкол" м/у Кънев и Кунева НЯМА и НЕ МОЖЕ ДА ИМА, защото НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ОБЕДИНЕНИЕ. Кунева-Пръмова си е 100%-ова нагла и ненаситна комунистка, която Кънев търпи само заради нискоинтелигентните й избиратели, които я харесват, както други комуноидчета като вас харесват Калфин и подобни мазни мекерета. Това е. Досега, Кънев добре я финтира по тъча и я избутва в шеста глуха, където й е мястото, докато прокуратурата не се интересува от далаверите й.

12

65

преди 9 години

Таз жена и дай само интриги комунистически да прави.Що не гушне червени букет и да си иде по живо по здраво .След 10 години нейният син ще се излюпи юпи и ще командва и внуците ми .

11

политбайбрадър

преди 9 години

До Когаа кой ще плаща сметките?

10

Анонимен

преди 9 години

А можеш ли да получиш ерекция като я гледаш тази?

9

Кога

преди 9 години

Кога най-после ще изгоните Кунева от Реформаторския блок ???

8

Анонимен

преди 9 години

Абе ние българите сме най-големите пичове, ние сме най-свестния народ и сега требе да изгзониме ГЕРБ, БСП, реформатори и другите *** и да ни дойде едно яко пичофско правителство от яки пичове да ни ги дига заплатите и да ги направи по 5 хил евро като в Германия

7

Анонимен

преди 9 години

За вас не знам аз ще гласувам за ПФ. Картофената кралица и Архитекта Диков, заслужават мощен шамар.ОСвен това Мутрафона се опитва да реабилитира Ушев и Дянков.

6

Алекс

преди 9 години

лошото е, че ако ПФ и РБ намалят резултата си, Мутрата ще стане некотролируем. При ББЦ, което ще има под 4 процента, и АБВ и БСП със затихващи функции, първото което ще направи е очеваден съюз с ДПС.

5

Овча Купел

преди 9 години

За кого да гласуваме драги коментатори?

4

Анонимен

преди 9 години

сред всички десни хора има точно един човек на когото вярвам - на д-р Москов. другите са за ***.продажната лява снаха ПръмоваРаданчо, който не може да си удържи четатаагента Касим Дал и помака Корман Исмаиловмутрите Лукарски, Кабаиванов и Румен Христов.....единственият свестен е Москов....

3

sante_dog

преди 9 години

Тези не могат ли да се усетят че са 5 партии с 6% изборен резултат. Ако се разпаднат и за субсидия няма да съберат!

2

Анонимен

преди 9 години

ВСИЧКИ ОТ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК СА ***.КОЙ ЛИ ИМ ВЯРВА, ТА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ?

1

Муки

преди 9 години

Който я е срещал на живо знае за каква надута и фалшива гъба става въпрос.