47

Сп???нс

преди 8 години

преди няколко години откриха един кораб пълен с незнам колко тона злато , пътувал от америките за испания и испанците след съд и ала бала доказаха ,че златото е тяхно (въпреки че в действителност е крадено от инките) и сега в половината испански музеи има по една кола жълтици .... та нищо чудно да излезе някой наци и да докаже ,че златото е тяхно -нищо че е крадено

46

ник

преди 8 години

Доган ще ги консултира.

45

Анонимен

преди 8 години

Рибата е още в морето, а панитата вече са сложили тигана на китлона. Нищо чудно да се окаже поредния блъф за развиване на туризма. Що се касае за кехлибаррната стая, нещо не ми се вярва да е оцеляла под земята толкова дълго. Трябва да повикат проф. Божидар Димитров, да им обясни, как се прави а няма да е зле да поканят и Евгени Бакърджиев виден български сапьор от близкото минало.

44

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 77И би му била предадена веднага, както се случи не толкова отдавна по отношение на други откраднати от немците произведения на изкуството. Както обикновено в един бой, най-малкия скача най-много, а оставя после големите да се оправят.

43

Анонимен

преди 8 години

Сега като го извадят влака и го претоварят, за да замине във Варшава, изведнъж камионите ще се объркат и ще спрат в Германия и златото става немско, защото поляците нямат как да изкарат документ за собственост. Това е по тяхната логика

42

Ники

преди 8 години

Влака може да им принадлежи но товара му не. Или юристите леко са се заблудили.Да си взимат нераждавейката и да си я претопяват ако искат.

41

Анонимен

преди 8 години

Момиче, учи български, чети, ограмотявай се! Виж под каква глупост си се подписала "..:да е бил миниран. Затова изваждането му от земята трябва да бъде извършено от специалисти, включително от пиротехници.". Кога ще станете журналисти? Колкото до влака, намерилите го несъмнено имат право на 10 %. Стига да е вярно...

40

до 76

преди 8 години

Всеки путинофил знае, че Русия е най-великата страна и всичко е нейно.Освен демокрацията.-Всеки Обонгофил значе, че САЩ е най-великата страна и целият свят е неин.Освен демокрацията.

39

факт

преди 8 години

"Нацисткият влак" ни принадлежи - изрепчиха се поляците!Скоро след това пристигна телеграма от Путин и баба Меркел - Полша също ни принадлежи!

38

така мисля

преди 8 години

Какво са намерили и тези които го описват какво ще кажат че са намерили са две различни работи.Вярвам че около половината поне ще го опишат и покажат и от нея половина половината ще върнат на собствениците а другата ще изложат в някой музей евентуално.

37

Анонимен

преди 8 години

Ето как се поощрява иманярството! За открилите влака - студена вода. Я си представете, че вътре е кехлибарената стая? Какво правим?

36

Аз

преди 8 години

Не пипайте влака - това е моето злато!

35

Анонимен

преди 8 години

Те още не са го намерили със сигурност и вече се скараха. Ще им се на говеждините да гепят кинтите.

34

Анонимен

преди 8 години

SKAPOZENNOSTITE PRINADLEGAT NA DARGAVATA IZRAEL--PREDI VOINATA SAMO EVREITE SA BILI BOGATI.

33

Анонимен

преди 8 години

По цял свят откраднатото се връща на собственика.Само че сега поляците пренаписаха закона с което узакониха кражбите.Длъжни са да оповестят какво са намерили и което го има в документи да бъде върнато иначе стават съучастници в кражбите,още по-лошо стават военнопрестъпници.

32

Анонимен

преди 8 години

Ако има нещо руско, по-добре да си го върнат а не да са толкова смели.Че току си направили референдум и са влезли в руската федерация :)

31

Анонимен

преди 8 години

Хитлеристите , че са крали от Русия се знае и каквото са могли са изнесли за Африка ! А сега Полша ли ще окраде влака ?

30

Анонимен

преди 8 години

Ако има произведения на изкуството , има международни споразумения и те си принадлежат на съответните държави , не са на Полша ! Не става въпрос само за злато !

29

Анонимен

преди 8 години

Луди ли сте или какво ?! Ако, имаше нещо подобно отдавна щеше да е открито и извадено! Това е някав кьорфишек за отвличане на вниманието. Хората щом чуят думата " злато " , ушите и о4ите им не приемат друго. Това е като фокусниците - карат те да гледаш другаде, докато ти свалят часовника! Не бъдете наивни!

28

до 1

преди 8 години

така е,абсолютно си прав,затова никой в бг не е щастлив,защото ядат краден чужд хляб,а той не е сладък и не са щастливи,въпреки,че не си знаят имотите и парите,има една хубава народна приказка"краденото не насища",та така и с българите,затова винаги ще хленчат,ще са недоволни и нещастни,докато не започнат с труд да си изкарват хляба,а не да чакат някой наготово да им прати