22

Анонимен

преди 8 години

Най-умното което Бареков може да направи е да се оттегли навреме, защото без помощта на Цветан Василев и дебелото мамино прасе далеч няма да стигне ...Може да си е въобразил, че има реална подкрепа ... ама то всичко може да се очаква от алкохолик като него ...безработните квартални ***, които гласуваха за него срещу бутилка бира сега няма да гласуват, защото няма пари за бира.

21

Анонимен

преди 8 години

Вече не си интересен, ***!!!!

20

Аз

преди 8 години

Пак замириса на фекалии

19

Анонимен

преди 8 години

Хвани единия, удари другия! Един с отклонения (ментални) се заяжда с друг като него. Вторият се сърди на първия публично.Е, това ли са най-наболелите проблеми на нацията ни? Защо занимавате хората с тези смешници?Те дори едва предизвикват снизходителна усмивка.

18

Анонимен

преди 8 години

Кой е този джихадист на снимката?

17

шибадар

преди 8 години

И Барека е осветен със свещена вода от Плиска...но по-гъста..ха..ха като Бойко.

16

Анонимен

преди 8 години

Пак ли?Този човек е необходимо да се лекува!

15

бай Вълчо от Хисаря

преди 8 години

До Любо пост-21Любо, да си шофьор упражняващ-таксита се иска 28 тапии/документа/.Да си депутат се иска само един-решение на ЦИК.Преди 3г. един селянин боядиса козата си /в червено/ ,че иска да стане депутат.Глобиха го 40лв. и обществено порицание. Лошото е ,не как се избира ,а какви ,,стойностни,, хора стават народни избраници.Има ли здравомислещ човек който да си остави бизнеса и да клечи 5 часа в зала?Или пък, лекар,инженер или човек на свободна практика/художник,артист/ и т.н.

14

аз към бареков.....

преди 8 години

...просто изчезни....завинаги....

13

тролгеносен

преди 8 години

Абе я не си хабете клавиатурата с този ***. Пускайте сифона и да заминава.......

12

Ь

преди 8 години

С тази рядка брада и маймунски вежди ... Човекът партия :)

11

Анонимен

преди 8 години

До ужасТУ нас всичко е възможно, драги! Земеделец - министър на отбраната, социолог - вътрешен министър, юрист - министър на икономиката, пияница скулптор - министър на културата...що не и кавал с ролекс - евродепутат и агроном - съветник на МП за борба с корупцията...

10

AM

преди 8 години

До Вържете Яне Ти сьщо си *** !

9

bb

преди 8 години

Бареков, това ти ли си ..та ти си заприличал на вкисната мушмула и миризлива скунска мутра !!!...заслужаваш го !!

8

15 00 евро

преди 8 години

на месец е заплатата на тоз без допълнителните 10 000 , ако е член на комисия....а глупаците го пратиха там срещу 40 лева на ръкамухаааа :))

7

ужасТ

преди 8 години

Що за прости пръчки могат да гласуват за тоз ?!?!? Ама щом Баце е премиер, а хамстеро шеф на ПЕС значи всичко е възможно у нас....

6

Баба Меца

преди 8 години

Мдааа, една политическа карикатура се зачекна с друга такава! Хвани единия и удари другия! Не мога да определя кой е по-смешен, Бареков или Янев, ама и двамата са си за, хм..., кошчето с отпадъци, с тая разлика, че единия все още мирише на фекалии, а другия все още не са го замеряли, ама никога не е късно някой да го направи...

5

Анонимен

преди 8 години

Яне говори много истини но е безсилен пред мафията

4

Анонимен

преди 8 години

Бареков, ликвидират ги истинските лидери с качества, или поне правят атентати срещу тях. Например Кенеди. Трябва сериозно да мътиш водата в правилната посока за народа и тогава да ти вдигнат мерника. Ти нямаш нито човешки, нито политически качества, че да бъдеш обект на ликвидация. Най-много ако подпалиш някой твой шеф с пари, ама и на това не си способен щото си страхлив.

3

Вържете Яне

преди 8 години

Някой изтърва пудела! Не стига, че си го е вкарал в кочинката да го "съветва", ами и му позволява да говори. Яне е *** бе! добре че Бареков го каза, щото вие сте овце и ***!