56

до 62 от славянин

преди 8 години

Хубаво е да знаеш, анадолски, че твоят неформален лидер на световната ислямска *** може да стане на прах и пепел за нула време - в неислямските страни има предостатъчно залежаващи ядрени заряди, а има и неутронни, ако ги предпочиташ! Та тюркието за нула време може да се пресели при аллаха, само кажете че искате и сте при него!

55

Анонимен

преди 8 години

Едни Бог наказва с цунами от вода а други с цунами от хора дошли да потопят друговерците

54

:)

преди 8 години

Сирийците не са руси и със сини очи, но имат много добри и силни гени, добър човешки материал са :))))))Не са лоши :)))) Те са новото попълнение в отбора на европа :))))))

53

истината

преди 8 години

онзи ден един някогашен бежанец от Сирия, избягал преди има-няма 20 години по време на "мирния и богат живот" даде интервю по телевизията. той от какво е бягал - от първата си жена?

52

от искандер

преди 8 години

До :)а много от арабите генетично по майчина линия са европейци, но културните особености са леко различни

51

Край

преди 8 години

Ние /демек нато - американския посланик казва че и България е отговорна / разрушаваме "режимите" на легитимно избраните управления в Ирак Сирия и Либия /Косово също/ и остававяме там воюващи племена. Тия "режими" са много лоши за това ги заменяме с главорезите от най-различно естество. Ние Братя Българи сме виноввни за това че България е в НАТО и, че с незначителната си военна подкрепа легитимира тази политика пред света.

50

:)

преди 8 години

До Анонимен 63Много от испанците в Испания, генетично са си араби :)

49

Анонимен

преди 8 години

До :)никой не се интересува и от Испания, освен сатанистите на халифата, само преминават оттам на път за Германия, но това не попречи на испанците да си засилят граничната охрана, което пък ги насочи като през 14ти век насам

48

:)

преди 8 години

До Анонимен 61Зад Турция стоят над 1,6 милиарда мюсюлмани и над 40 държави :)))) Турция е техен неформален лидер :)))))Ако на някой му стиска, ако някой е решил да се самоунищижи и заличи от лицето на земята,да заповяда :))))Елате на куп, да свършва бързо, ние сме практични, нямаме време за губене :))))))Ха-ха-ха-ха-хааааааааааааС няколко хиляди ИД не можете да се справите :)))))

47

Анонимен

преди 8 години

ZELIAT PROBLEM ZA STRANITE OT BALKANITE IDVA OT ISLIAMSKA TURZIA,KOIATO PRPUSKA ,A I NASARCAVA BEGANZITE E:DA BADE IZPEPELENA TURZIA--OSNOVEN VRAG NA HRISTIANSKA EVROPA.

46

:)

преди 8 години

До Анонимен 58Никой не се интересува от България и Румъния :))))Турците си затварят очите за островите на Гърция, защото на практика така ги заселват със сирийци и реално ги превземат по мирен начин, в момента на някои острови сирийците са повече от гърците, и на практика са си като сирийски :))))))

45

от хуманност

преди 8 години

До към САЩтам чакали астероид да падне до месец-два, затова сигурно Бранджелина не ги взема. догодина може би.

44

Анонимен

преди 8 години

Ето за това днес я има България. Така са правили БГ Царете. Има само един неуспех с Турците, така, е си правете сметката какво ни чака ако не се вземат съответните мерки.

43

Анонимен

преди 8 години

Турция прави нови канали за превоз с лодки през Черно море и ще залеят бг курортите и хотелите с бежанци както стана с островите на Гърция. ГЕРБ и СДС предателски отказват да върнат Гранични войски и казармата за охрана на границата.

42

:)

преди 8 години

До Анонимен 53Сирия има прекрасен целогодишен климат, преди войната имаше много западняци иижасно много руснаци и евреи - милиони :))))Сирия е на много комуникативно географско място, особено с модерните технологии,спре ли войната, ще има повече западняци и руснаци там отколкото сирийци :)))Предпочитат Сирия пред целогодишна зима и пета глуха - Финландия например :))))

41

:(

преди 8 години

До :)аз какво питам, ти какво обясняваш

40

Анонимен

преди 8 години

Българските царе са посрещали "бежанците" с пратеници на границата. Групата по посрещането е била в състав от трима човека. Поп, Болярин от Търново и Местния войвода, със съответната охрана. На кандидат бежанците им се казва, че ще ги пуснат да преминат през БГ или да се заселят в БГ ако водачите им се покръстят веднага, а народа после след тях и всички се закълнат във вярност на Царя и България. Който се отметне смърт, който не иска да заобикаля. Ако много нахалстват войската ги изколва.

39

Анонимен

преди 8 години

щом войната спре всички обратно!

38

реалист

преди 8 години

Бай Иване ,ти си само за Е-Б- - Н-Е .

37

:)

преди 8 години

До бежански лагерКакво са няколко хиляди от 2 000 000 , то и милионо българи напуснаха България :)))И десетки хиляди западняци отидоха в Сирия да воюват :)))МОДЕРНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ, комуникации, самолети, скоростни валакове, бързи кораби, прекрасни магистрали, бързи автомобили, интернет мрежа :))))ЗЕМЯТА ВЕЧЕ Е КАТО ЕДНО МАЛКО СЕЛО, движението на хора, стоки и пари,Е НЕИЗБЕЖНО :)))))