16

Анонимен

преди 8 години

До Рентиерех и ние търсим подобни хазаи, че нашите съседи все се оплакват от хазаина и ми омръзна все аз да му поемам разходите за ремонт на покрива, за ремонт на входа...

15

Цените на имот Скача

преди 8 години

Поскъпването на имотите даде отражение и а наемите!

14

Рентиер

преди 8 години

Аз пък търся коректни и възпитани наематели- да си плащат наема и сметките редовно, да не чупят мебелите, да не крадат, да не тормозят съседите... обаче такива са малко на пазара. Ако не е нормален и цивилизован човек, няма сделка.

13

Анонимен

преди 8 години

Същата скърпена статия от сорта:"Очаква се силен туристически сезон за 2015,ще дойдат китайци и американци,съобщи министрката на туризмата" това беше юни месец.Реалността-хотелите са празни.Същото е с пазара на имоти.

12

bulgaria non fair

преди 8 години

Пак тази телевизия пуска партенки......Днес.бг, внимавайте с кой си партнирате!Лъжа след лъжа, копи-пейст от СНН буквално.Някакви недоказани експерти, политически труповеи тн. са ежедневно в тази *** телевизия....

11

Ани

преди 8 години

Архитектите в БГ са по-катастрофални от земетресение.

10

Чекист

преди 8 години

От миналата година е така. Масово и руснаци купуваха в София. :))) Май е време да слезем всички на земята а? :)) imoti.net този рекламен трик е стар. Вдигна ли се посещението на сайта ви след тази новина? :))

9

Ханс

преди 8 години

Да ама качествено, ново строителство, с добра локация- просто няма такова животно !!!

8

Анонимен

преди 8 години

АКО БЕШЕ ИСТИНА НЯМАШЕ ДА ИМА ГРЕШКА!!!НЕМИТЕ ВЪРВЯТ НАГОРЕ ТОВА Е ВЯРНО!!! :DНО НАЕМИТЕ СА БЕЗ ПРОМЯНА И НАДОЛУ ЩОТО ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БУДАЛИСОВ И СЪСИПВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА НЯМА КАК ДА ИМА РАСТЕЖ НА ЦЕНИТЕ НА ЖИЛИЩАТА ЗА ЖИВЕЕНЕ!!!!!!САМО ЗЕМЕДЕЛСКАТА ЗЕМЯ СЕ КАЧВА, ЗАЩОТО ПАРИТЕ ИДВАТ ОТ ЕС ЗА СУБСИДИЯ И СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Съвсем между другото - от 5 години спорадично(веднъж на месец) се пуска статия, как виждате ли, цените на имотите се покачвали, цените на наемите се покачвали. Глупости. Цените се сринаха и си стоят сринати. А статиите(и интервютата) са платени реклами - с надежда някой да се върже и да си купи/наеме нещо(защото, о - "ужас, цените вървят нагоре и след 3 месеца ще са двойни"; или пък "Хубавите имоти свършват, бързайте да си вземете, че не останаха"). Жалък опит за рекламна кампания.

6

а

преди 8 години

Най се търсят имоти с наем 500 лв, че като вземеш заплата да платиш наема.

5

Анонимен

преди 8 години

То бива, бива ама това вече и пълна излагация. Май не сте само неми, но и слепи.

4

Анонимен

преди 8 години

"Немите вървят нагоре, търсят се добри жилища"Чудесно. А глухите? Глохонемите са някаква производна на предишните или отделна класа?

3

БайБрадър

преди 8 години

Немите ли ви казаха?

2

Анонимен

преди 8 години

"Немите вървят нагоре...."А глухите на къде вървят :)

1

Анонимен

преди 8 години

"Немите" ??