23

Одисей 1

преди 8 години

41 Мирът е гарантиран от НАТО

22

до последно

преди 8 години

Американският патриот, Ненчев, ни готви за война с Русия. До последния българин!

21

Одисей 1

преди 8 години

40 Учението е на НАТО , където освен американците има още 27 СТРАНИ при това най-демократичните на планетата Земя , когато Путин създаде такъв съюз ела се обади Между другото срещу ISIS американците са създали коалиция от 60 страни

20

искаме мир

преди 8 години

Искаме мир, а не Нато!

19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 38ОПо-спокойно бе евразийска *вро. Тия опорни точки и на внучето си да ги разоравяш, ще те заплюе и ще ти каже:"Да те ... в дъртия ***!"

18

Одисей 1

преди 8 години

Правете разлика между Свободната Сирийска Армия и Фронтът Ал Нусра / клон на Ал Кайда / и ISIS или ИД днес , последните нямаше да ги има ако , Асад беше подал оставка пре 2 0 1 1 , но той не подаде оставака защото Путин заради военноморската база в сирия и заради традиционно добрите отношения между Съветската и днес Руската власт и кланът Асад засатана зад него и го подкрепяше през цялото време , другите които го подкрепяха бяха Иран на аятолсите и Ливан на Хизбула

17

Одисей 1

преди 8 години

Фронт за подкрепа на сирийския народ), или фронт Нусра, е ислямистка групировка и клон на Ал-Кайда в Сирия. Групировката обявява сформирането си на 23 януари 2012 година по време на гражданската война в Сирия и е най-агресивното и успешно крило на сирийските бунтовници според наблюдатели на конфликта.Това е една година след Ар.пролетПрез декември 12 година САЩ обявяват фронта Нусра за терористична групировка. През април 2013 година групировката официално се обявява за клон на Ал-Кайда.

16

Одисей 1

преди 8 години

Гражданската война в Сирия е военен конфликт в Сирийската арабска република, започнал през март 2011 година. Под влияние на т.нар. Арабска пролет из страната започват протести, които в началото на 2011 година ескалират до въоръжени сблъсъци между протестиращи и силите за сигурност. Протестиращите настояват за край на управлението на партия Баас и президента Башар Асад, чието семейство управлява Сирия от 1971 година насам.

15

Одисей 1

преди 8 години

24 Колкото до Сирия , там народът поиска смяна на властта с мирни средства и срещу него диктаторът Асад защото той е точно такъв диктатор получил властта по наследство от баща си диктатор и стремящ се към пожизнена диктатура . Дрещу демонстрантатите доктаторът изпрати армията и поради пдкрепата на Москва конфликта се задълбочи и амргинализира

14

Одисей 1

преди 8 години

A бе ти щом си толковa принципен и честен,що не протестирa когaто янките бимбихa Ирaк,Либия,Сърбия,когaто зaпaлихa грaждaнскaтa войнa в Сирия която до моментa е отнелa 200 хил. човешки животa ? Къде беше тогaвa ,бе биклук лъжлив ?----------------------Бомбиха Ирак защото Садам беше заплаха за мира в Близкия изток и по ред други причични които янма да разбереш така или иначеЛибия не са бомбилиСърбия я бомби НАТО за да спаси мирът на Балканите и да предотврати нова Балканска война

13

историк

преди 8 години

Всяка държава има ръководство и то прави външната политика , а не народа като имагинерно понятие. Така , че наистина другарю Русия ни е освободила от Турско робство , ама царска Русия затова казваме и имаме паметник на ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ . Нищо общо няма болшевишкия СССР и сегашния баш болшевик Путин . Никой не желае територията на Русия , а искат тази държава да спазва международните закони , а не като е по силна държава да мачка съседните си държави .

12

Ванга

преди 8 години

Само *** не разбират че елита на САЩ желае територията на Русия, за да се премести там. Защото Йелоустоун цъка. It's a final countdown.

11

Ala_bala

преди 8 години

САЩ разрушиха Обединена Европа. Нужно е световно обединение срещу световния терорист - САЩ, защото историята с нацистка германия ще се повтори.

10

Анонимен

преди 8 години

Тия по-долу дето лаят срещу "рашистка Русия" и "кремълското джудже" скоро самите те няма да могат да си намерят място от имигранти талибани и бежанци муджахидини в собствената страна, но седнали да се подиграват на Путин. Жалки сте. Безмозъчни, ако НАТО наистина искаше да ви охранява щеше за дни да реши проблема с прииждащите ислямистки тълпи, а не да си играе на войници. Ама то трябва да се помисли малко, ама не, по-лесно е да виете като вълци на месечина. Със същата файда, разбира се.

9

до 6

преди 8 години

Агресията в Украйна я предизвикаха украйнските фашисти на чело със свойте диригенти от САЩ

8

Анонимен

преди 8 години

Тук пишат доста прекалили с приимане на "халюциогенни евро-атлантически ценности".

7

Анонимен

преди 8 години

Швеция и Финландия разбраха какво е атлантическа солидарност. Защото американските самолети навлизат в тяхното въздушно пространство, без да ги уведомяват. Защото се чувстват като у дома си. Защо трябва да ги заобикалят, когато летят от Великобритания до Литва и Естония.Затова вече няма протести от руските самолети, които летят в международното въздушно пространство.

6

до 7

преди 8 години

Вас май са ви "хакнали " тази нощ. ха. ха. ха

5

Ха- ха- ха

преди 8 години

Най-ми хареса, че социалните мрежи също ще бъдат част от ученията. Крайно време е компютрите на ***, водещи хибридна война стрещу държавите си да бъдат хакнати или направо да бъдат изпържени.

4

Анонимен

преди 8 години

С агресията в Украйна, Путин реанимира един съюз, който беше на път да се саморазпусне. Сега бавно, ни сигурно НАТО възстановява предишната си кондиция. Дори държави, които не са негови членки като Финландия сътрудничат с него заради заплахата от рашистка Русия.