14

Анонимен

преди 8 години

Някой ги лъже, че тук ще живеят богато и безпроблемно без много труд. Скоро илюзиите ще се разсеят и ще стане голямо мазало. Те няма да се върнат доброволно и ще искат, ще искат, ще искат...Западна Европа не е сърбала супата на исляма, а ние имаме петвековен опит, но кой ти слуша....От мюсюлманин с промит мозък от раждането му нищо не става!!! Той е по качествен човек от всички останали на планетата, защото еПРАВОВЕРЕН, а ние сме рая, стадо, животни, неверници, не хора....

13

Анонимен

преди 8 години

Да ги товарят на влакове и да ги карат директно на Меркел и Оланд.Нали много са демократични и двамата.

12

Анонимен

преди 8 години

Супер а Бьлгария кога ? Аре пак сте последни бе !

11

ХХХ

преди 8 години

Евро*ейския съюз е голяма работа ! Добре че го има ...инак нямаше да видя Алжирец , Пакистанец , Малиец и т.н. на живо ! Ако кай българина нямал пари да отиде на екскурзия в някоя екзотична страна ....моля моля ...ЕС ще докара всичките екзотични племена директно в домовете ви ! Ем ще си седите на *** , ем ще гледате джунглата пред вас !

10

Съчувствие ли?

преди 8 години

Тези хора носят чужда за нас култура и абсолютно несъвместими на нас ценности. Размножават се с ужасяваща скорост. Заселят ли се, остават ЗАВИНАГИ! Почват да вдигат погански джамии, да увиват жените с черни мушами и да искат, искат, искат! Никой няма да може и гък да им каже утре, ще настояват да живеят по тяхному. Ще стане страшно да излизаме от домовете си, ще трепят и изнасилват наред! Съшите сладки и мили дечица утре стават главорези и чудовища! Хора СЪБУДТЕ СЕ! ИМАМЕ ГОЛЯМ ПОЖАР!

9

тази Юдит,

преди 8 години

да си живее в нейния,бабешки свят,тя като европейка не знае ,че децата на тия ,са въпрос на няколко поклащания върху жената и че нямат чувства като белите хора.Пример бащата остави дъщетя му да се одави пред собствените му очи само мъжки ръце да не я спасят,ай серктир

8

иванес

преди 8 години

Ами ти къде си желан бе,стрелец? Огради ще ми вдигаш..Хората бягат от ЗЛОТО,не са дошли специално на ТЕБ да ти развалят Кефа или пък на съчинената измишльотина с лого ЕС.Айде пак да се поуслушаме за кого бие Камбаната..

7

Анонимен

преди 8 години

ЦРУ финансира и подпомага с логистика бежанците.. Това не са Бежанци.. Това е биологично оръжие..

6

Анонимен

преди 8 години

е сега е момента да се съборят всички незаконни катуни у нас.с малко външна "помощ" обитателите им могат да си хванат пътя кум обетованите земи на запада.Тъй като ги гледам от сирийците и афганистанците нашите нямат никаква разлика.Въобще няма да ги усетят в суматохата някакви стотина хиляди парчета.Желание му е майката.

5

анонимен

преди 8 години

Унгарците избягали от терора през 1956 година кой ги прие. Тези хора от добро не бягат, както и турците през 1989год и източноевропейците. Генезиса на тези миграции на хора следствие на политиката на управляващите и намесата на мултинационалните компании със грабеж. Човечествота трябва да се противопоставя на политиката на агресия на страните си срещу ,,недомократични управления".

4

ООО

преди 8 години

ТИЯ НЯМАТ РАБОТА В ЕВРОПА ЩЕ НИ НАДЕНАТ *** ЕЙ ТЪЙ ЩОТ СМЕ СЪСТРАДАТЕЛНИ ..ДА СПРАТ ДА ИМ ПЛАЩАТ И ДА НЕ ИМ ПРЕВЗЕМАТ ТЕРИТОРИЯТА ПЕТРОЛА И ОЩЕ И ОЩЕ.ОТКЪДЕ ИМАТ ПАРИ ДА ПРЕСЕКАТ ГРАНИЦИ СЛЕД КАТО ТАМ Е ВОЙНА И КАКВО СА РАБОТИЛИ ТАМ, ЧЕ ДА ИМ ДАВАТ ЗАПЛАТА.ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ.

3

иванес

преди 8 години

Ехо,оня с крачолите-колкото и да го местиш,само два са..Не питайте за кого бие Камбаната,братя коментатори,щото си бие за нас...

2

Анонимен

преди 8 години

Тия хора не са желани в ЕС сигурен съм ,че дори и баба Меркел не ги желае затова огромни огради по границите и ако трябва стрелба на месо без никаква мирост иначе няма да се откажат, а ние трябва да се борим да издигаме все по огромни огради с ток ,повече полиция и армия иначе ще се изтрие Европа.

1

Анонимен

преди 8 години

Е НАЛИ ОНЯ ОРБАН УЖ БЕШЕ ИЗГРАДИЛ ОГРАДА ПО ГРАНИЦАТА СЪС СЪРБИЯ!?!? КАКВИ СА ТИЯ ИМИГРАНТИ В УНГАРИЯ????