54

Анонимен

преди 8 години

Проблемът, е там,че все повече Китайци разбират,че оризът е само за гарнитура.Иначе казано средната класа излиза от пашкула,!

53

Анонимен

преди 8 години

На село, бегом, къщичка, градинка,дръвца, 2 чувала брашънце (минимум), царевица, ориз, чувал захар, сол, много зимнина, КЛА-ДЕ-НЕЦ!!! Генератор и поне 2 т. гориво (на първо време). Зайци, кокошчици, 1-2 кози. И картечница в задния двор. Баста!

52

Анонимен

преди 8 години

Не разбрах световна финансова криза, апокалипсис или този човек гледа много тв предавания за маниаци, които си правят бомоубежища. Това е недопустимо изказване, има лабилни хора....

51

НФБ

преди 8 години

До до ПаметливСащ бутат Европа към война. ..Сащ унищожават Европа. И еврото. Сащ правят Африка Азия и латинска Америка още по бедни сливайки спекулативно цени на природни ресурси. .Абсолютна лъжа е че има свръх производство. .и свръх предлагане. .

50

НФБ

преди 8 години

До АнонименГлупаво е да купуваш акции и ценни книжа на сащ световния жандарм и спекулатор. ..Дори Саудитска Арабия не иска да инвестира в сащ. .Търговия е имало и без долари . За нов финансов ред без долара

49

НФБ

преди 8 години

До АнонименСащ спекулативно смъква цени на природни ресурси и валути. Срещу прясно напечатана зелена тоалетна хартия изкупуват ресурси те на целия свят. .Днес спекулативно мачкат страните дръзнал и да се опълчват на долара. .

48

Анонимен

преди 8 години

Опаааа,аз съм сотаджия,задава се ного работа да охранявам мазетата на хората и бурканите им. Проблема е в бежанците,които трябва да се изхранват.Сега се чудят от ЕС как да се справят с "правото а хората свободно да се движат".

47

Цък

преди 8 години

Значи, вероятноста прогнозите на Браунчо да се сбъднат са 50 на 50!Ако, последваме съвета му, а прогнозите му не се сбъднат - не губим нищо, напротив ще си изкараме зимата спокойно и без излишък!Ако, пък не последваме съвета му, а се окаже че човека бил прав... е те тогава ***...цата ни шъ съ разкатае и без това сме на ръба!!!!псАбе, нашите баби и дядовци не са били прости, подготвяйки си зимнинката всяка есен - вкючително и винцето, и ракийката! ))))))

46

Плякапут

преди 8 години

Консерви, вода, жени - яко се запасявайте

45

Анонимен

преди 8 години

Мощен китайски пестник в суратя на Цион.Това май е отговора на взривовете от миналата седмица.

44

Анонимен

преди 8 години

Г Л У П О С Т И ! ! !

43

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен: ) Смисъл ще заточим рашъние и жмичките в Сибир и ще си чертаем бъдещето без тях ли? Спрете пиенето мужици!

42

Анонимен

преди 8 години

Ционисткият балон ще гръмне като големия взрив.Новият световен ред,написан в краварника,отива в ***.Ще има ново справедливо бъдеще на нашата планета.И то ще бъде начертано от Русия и Китай.

41

Истинска

преди 8 години

Прогнозирам банкови банкрути. Това няма да е лошо за повечето, защото най-голямата част от хората дължат кредити на банките. Само милионерите трябва да се притесняват за депозитите си. Ще настъпи замърсяване на вода и неразбирателство за горива. До края на 2016 година ще избихне война, но не религиозна, а икономическа-тази за суровини. Най-ниската и средната класа ще се изравнят. Технологиите ще станат излишни, защото хората няма да могат да задоволяват елементарни нужди.

40

жоро

преди 8 години

най-добре се скрийте под масата (волен знае , той е умен)

39

Стамат

преди 8 години

Монетарната система се разбива с гръм и трясък :-)

38

Анонимен

преди 8 години

Да ходи в САЩ и да си купи един бункер и да скрие в него за следващите 40 години. Хем един *** по-малко ще остане да слушаме. Ако имаше начин да се наказват хората, които плещят такива безобразия, щеше да е много добре!

37

Tigre

преди 8 години

Не забравяйте и тоалетна хартия. А да попитам: като мине 1 месец кво?

36

Иван

преди 8 години

До 57 Соросоиде пак си тук. Подлого американска, русофоб нещастен. Русия и Китай са повече от САЩ, няма да му се размине.

35

Паметлив

преди 8 години

И по-лоши работи ще стават,ама не веднага!От догодина нататък.Все пак малко подготовка не е излишна и то физическа и психическа.Трупането на запаси за по-голям срок не гарантира нищо-кой може да каже какво ще се случи на даденото място?Ако придойде някаква ***,ще те измъкне от мазето заедно със запасите!Важно е и да е подсигурена мобилността-бързото бягство спасява живот!На ти дето имат възможност препоръчвам Австралия и Н.Зеландия-бели държави,където ще има ред,а и радиацията ще е най-малка