16

Анонимен

преди 8 години

Това е преселение на континентите

15

Анонимен

преди 8 години

!!! 5 ! Щях почти да те повторя, но прочетох....! Виждате ли, който споделя евроатлантизма не го наказват така. Виждате ли който е бомбардиран как е послушен. А Германия? Вярвате ли, че ако Германия не бе победена във ВСВ щеше така безропотно да поема каквото и подадат? Преселението на народите води до рухване на цивилизации, империи и промяна на историята. Идва юнака с три жени и 10 деца, и нашите служители от хуманитарна полиция, половината от които без брак полагат топли грижи за него.

14

Анонимен

преди 8 години

който ходи на парад с джудже сега ще плаща

13

Анонимен

преди 8 години

Там им е мястото по стока за съседи от шумадийците

12

Анонимен

преди 8 години

Виновни са тези които ги приемат.Политиците и властите на конкретната държава.Тези хора идват защото знаят,че ще ги хранят,поят и дават пари до безкрай.Бедни били.Ми на тоя свят има 5 милиарда бедни.На 18-20 години с по 5 деца.На 35 баби и дедовци на 60 прародители.Като им е културна и етническа особеност би трябвало да свикват че поради тая причина цял живот ще бъдат бедни.

11

timi77

преди 8 години

положението никак не розово а европа се държи като ущипана госпожица няма европейка комисия няма никой всичко се покрило лошото че никой не помага на македония и сърбия само оон с техните представители и международния червен кръст това са а от миролюбива европа няма и дори реакция усетиха се че направиха голяма грешка като се набутаха със америка и нато да управят другите народи

10

Закари

преди 8 години

Европа се напълни с араби и балканци и вече не е същата.

9

Анонимен

преди 8 години

Светските баасистки режими бяха най-доброто за страните от Северна Африка и Близкия Изток. Само те можеха да спрат религиозните фанатици и го правеха десетки години. На който *** му хрумна да ги маха, да прави демокрация и да ги потопи в кръв и религиозен екстремизъм - той да си носи пълната отговорност! Европата като мълча, докато Щатите беснееха - ей я ся - като гола булка се свени и си пази най-скъпото!

8

Спартак

преди 8 години

Великото преселение на народите. Честито на сърбите и на северните и западните им съседи. Халал да са ви, дами и господа "управляващи" ЕС.

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5По-скоро те друса параноята!Както и да го погледнеш, оттам пътят до заветната Западна Европа е малко по-къс откъм километри и граници.

6

Анонимен

преди 8 години

Бежанските лагери в съседните на Сирия страни са препълнени. Милиони живеят в бедствени условия. Много ясно, че тези които имат малко повече средства ще се опитат да се махнат колкото се може по-бързо оттам. Само най-бедните ще останат да мизерстват в лагерите. От два милиона сирийски бежанци в Турция е очаквано няколко десетки хиляди да прелеят за Европа. Къде е ООН, къде е Червеният кръст? Къде е Саудитска Арабия да спонсорира бежанските лагери?

5

Анонимен

преди 8 години

Дали случайно бежанския поток се насочва през Македония и Сърбия или това е наказание за про-руските настроения в тези страни?

4

mda

преди 8 години

Защо САЩ не си ги прибере, нали те сеят Демокрация в Ирак, Сирия и Афганистан!

3

123

преди 8 години

Горките сърби.Това е напаст.

2

Анонимен

преди 8 години

izvanredna situaziaa, a vse bremenni s deza. njamam milost kam tija deto ne stojat v Turzia ili drugite mjusjumanski strani, a idvat da serat na metenoto.

1

Професор

преди 8 години

Това са незначителни подробности. Важното е, че в Ирак, Сирия, Афганистан и Либия цари демокрация и всички са щастливи благодарение на нашите западни партньори и САЩ.