48

Анонимен

преди 8 години

Много ми е интересно от тия нелегални емигранти колко са на брой мюсюлманите аз се хващам на бас че са от 98% на горе :D Обяснете ми що за правителства предават собствените си религии и народ и умишлено играят на някой по свирката и строят джамии и вкарват мюсюлмани нарочно в страните си. Народа вече няма ли право на избор. Съмнявам се че някой би искал в страната му да бъка със последователи на Осама. Те в началото ще пазят поведение и после се започва с изискванията полумесец в знамето и тн.

47

Анонимен

преди 8 години

.....и Унгария има нужда от освежаване на етноса....ха,ха,хаааааааааааа

46

Анонимен

преди 8 години

Добре де как така ще пробиват бодлива тел и ще нахлуват в чужда държава за това не се ли стреля на месо. Или може би само държави като Израел и Турция имат право на такива действия ако хванат някой да се промъква в страната им

45

Анонимен

преди 8 години

Ето ви едно видео от днешния ужас youtube/watch?t=22&v=2hK6dTbWc_s

44

Анонимен

преди 8 години

България, Гърция и Македония са ратифицирали Женевската конвенция. Турция - също, но с "географска клауза", според която приема бежанци само от европейски държави. По тази причина Б-я, Г-я и М-я се явяват първа сигурна страна за бежанците от воюващи държави и са длъжни да ги приемат и/или пропускат. Статутът на бежанец се дава след молба и разследване. Получилите отказ се репатрират. Икономическите емигранти - също. Не е задължително всички да приемаме обратно, има разни начини за това.

43

Анонимен

преди 8 години

Сега ше видят сърбите ....що е то "партизанско движение " по пътищата...!

42

Бобо

преди 8 години

Абе не разбирам,да ги товарят на кораби и обратно в Африка.След две кръгчета те сами ще се откажат.И хоп айде към америка.При другите америко -африканци.

41

ДУМ

преди 8 години

На вниманието на "правозащитниците" и НЕлицемерните еврогейци - варварите идват!

40

Анонимен

преди 8 години

ДА НАСЕЛЯТ ЦЯЛА СЪРБИЯ , ТА ДА ИМ СЕ ВИДИ ТЕСЕН СВЕТА НА СЪРБИТЕ!

39

Анонимен

преди 8 години

До До Анонимен 46Това не са бежанци а нелегални емигранти за Европа!!!Бежанци са само за страни в съседство!

38

Анонимен

преди 8 години

ЦЕЛТА ИМ Е УНГАРИЯ КАТО ЗА НАЧАЛО ПОСЛЕ ЩЕ ИСКАТ И НЕЩО ПО-ДОБРО!!!!АКО СА УМНИ УНГАРЦИТЕ ЗА НЯКОЛКО ДНИ ДА МИНИРАТ ПРЕДИ ДА СА ДОШЛИ!!!!

37

До Анонимен 30

преди 8 години

Конвенцията за статута на бежанците определя правата на бежанците,особено правото им да не бъдат връщани насила в страните,в които са в опасност, и урежда различни аспекти на всекидневния им живот,вкл.правото на труд,образование,общ.помощ и соц.сигурност,право на документи за пътуване В конвенцията участват 142 д-ви Особена категория чужденци са тези,на които е предоставен статут на бежанец.Бежанци,напуснали страната си по време на война или въоръжени конфликти.И Б-я е подписала Женевската конв

36

Наблюдаващ

преди 8 години

Най интересното ще е на сръбско унгарската,нямат шанс там,моето мнение че ще има и трупове даже!!!!

35

до 37

преди 8 години

Хаха, нещо такова, с разликата, че на Шипка се е водила борба за освобождение, а тук - за завладяване. Смея се, ама вътрешно хич не ми е смешно. Ситуацията преминава в плашеща.Понеже ме подсети... Днес се навършват 138 г. от Шипченската епопея. Тази земя сме я извоювали с кръв, буквално, а днес не можем да я опазим. Срамна работа.

34

АлаІБала

преди 8 години

Хиляди благодарности на САЩ от Европа!

33

българин

преди 8 години

Веднага изчистване на хр.европа от мюсюлманската гмеж.Днес фесовете са молят да времат при нас,утре ще залагат бомби и ще ни убиват.А,нащите жени ще бъде тяхната плячка.Който не вижда,е пълен ***.Да си ходят в изродския ислямски свят.Или покръстване и приемане на християнството.Исляма е изродска религия,която превръща човек в зловещо животно.Исляма трябва да се унищожи като религия.Мюсюлманите врагуват с всички останали религиозни общности.Смърт на исляма,пълно покръстване.

32

Анонимен

преди 8 години

ВЪВ ЕВРОПА ИМА МНОГО СВЕСТНИ НАРОДИ МНОГО ЧОВЕЧНИ НАРОДИ ЗА КОИТО МИ Е МНОГО ЖАЛ!!! ТАЗИ НАПАСТ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК И АФРИКА ЩЕ ГИ УНИЩОЖИ БАВНО!АНГЛИЧАНИТЕ СА КОЛОНИЗАТОРИ И СА ИЗТРЕПАЛИ МНОГО НАРОД ЗА ПАРИ ЗАТОВА ТЯХ НЕ ГИ СЛАГАМ ПРИ СВЕСТНИТЕ НАРОДИ !

31

Анонимен

преди 8 години

Пуснали са ги!!!Те не искат да седят в Македония ползват я само за транзитна зона!

30

Анонимен

преди 8 години

След няколко месеца ще разберем,че това е краят на Европейският съюз и еврото.Шенген ще е анулиран и границите ще се пазят свирепо.А ние ще сме трагедия .Правозащитници разни ще преминат в нелегалност,но ще им е трудно да се укрият.

29

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха ,като на Шипка ли е било :))