22

Анонимен

преди 8 години

"Maйката" ще рекетира Джоли за пари, то е ясно. Как така пък след 10 години се присети, че има дъщеря? Не й е толкова да детето, колкото за парите, които ще гушне. А Анджелина няма да го върне в мизерията при биологичната му майка и ще плати колкото й бъде поискано. Така негърката всяка година може да предявява претенции за пари и издръжка към актрисата. А що се отнася до осиновяването - ако не е направено по правилата Анджелина сама си е виновна и сега ще си сърба попарата.

21

Българин

преди 8 години

Ееех, защо и мен не ме осиновиха някои богати родители като Анджи и Брат, да си изживея и аз живота щастливо, да си доставям удоволствия, да се наслаждавам на яките неща в живота.

20

Анонимен

преди 8 години

Изнудвачи.Искат пари, то е ясно.

19

Анонимен

преди 8 години

Крадла на бебета!

18

Анонимен

преди 8 години

Тръгнала нашта бебета да си пазарува, ама о ***, тва да не ти е кисело мляко да си го пазаруваш на кофички, СЪД за тая откачалка

17

Анонимен

преди 8 години

От години живеят заедно за разлика от почти всички останали холивудски шафрантии. Пъкленните медии не можаха да ги разделят и сега човъркат децата им. С голяма вероятност някой весник и е платил нищожни пари за да имат тираж. Това е цялата политика на американските ционисти "ДОХОДИТЕ ОПРАВДАВАТ СРЕДСТВАТА"

16

Анонимен

преди 8 години

Да дойде Жулито да ви отвлече бебетата от обиталниците в Люлин, че нямате хумана да го храните, а тя ще му даде американски паспорт, друга песен ще запеете, ***

15

Анонимен

преди 8 години

Каква майка зарязала си детето и се сетила след 10 години е ба нне . ЗА Пари ще рекетират известната актриса те няма как да гледат това дете там.Плюс това вече е АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИН АЛОООООООООООО.САМО ЗА ПАРИИИИИИИИИИИИИ и РЕКЕТТТТТ

14

Анонимен

преди 8 години

Ангелинка е време да разбере, че квото си роди измежду бедрата й е нейно, но да спре да бърка в кошчетата на другите родилки

13

Анонимен

преди 8 години

Ангелинка Жули: вижте ме, аз осиновявам деца от Африка и се правя на голямата работа, ама всъщност крада деца от истинските им родители

12

Анонимен

преди 8 години

Ангелина кога ще спре да отвлича децата на истинските им родители? Трябва да я съдят

11

Vasilev

преди 8 години

na gadni majmuni viara da niamash . NE SA HORA TOVA BE SAMO PRILICHAT NA HORA

10

sante_dog

преди 8 години

За пари ще съсипе детето си! Чака 10 години за да го поиска. Сега ще има преговори и след добра сума ще се откаже от иска си, или ще си получи детето а Анджелина няма да го остави да живее зле и ще уреди и майка му - която макар и да я е зараязала за 10 години толкова много я "обича".

9

vivian

преди 8 години

нищо чудно да иска да се върне при биологичната си майка. кръвта си е кръв, особено когато детето е с различен цвят на кожата. С порастването си малката все повече ще чувства, че не принадлежи на семейството на белите Брад и Анджи. В БГ също е пълно с подобни истории - осиновени търсят биологичните си родители, родители търсят изоставени деца и така.

8

АААА

преди 8 години

ДА ЗАМИНАВА ПРИ МАЙКА СИ БЕ ДЖОЛИ..КАКВО СИ СЕ ДАТЪЖИЛА .ИСКАЙ ДА ТИ ПЛАТЯТ РАЗХОДИТЕ ПО ОБГРИЖВАНЕТО МУ.ЧЕ ДА НЕ ВЗЕМАТ ПОСЛЕ ПАК ДА ТИ ГО ПРОДАДАТ.

7

Анонимен

преди 8 години

Бе що не се съберат Анджелина и Том Круз- идеалната двойка ще са. Оня някакъв откачен сектант, тази пък събира на поразия лапетии от цял свят и си мисли, че им е майка.

6

Прост

преди 8 години

Абе хора вие съвсем изтрещяхте!! Искате смърт на едно дете! Айде малко разсъждавайте преди да пишете. Аман от чалгари и *** в тази държава ейй.

5

Анонимен

преди 8 години

Горкия Брат Пит откъде е можел да знае , че тази откачената ще му натресе негърчета , жълтурчета на главата. Господ сила да му дава на духа.

4

кръвна връзка нема

преди 8 години

какво нейно дете?да не й е падноло от....

3

Анонимен

преди 8 години

На снимка две просто си личе,че са майка и дъжеря.То и на слепите е ясно :)))