34

anonimen

преди 8 години

auu toq na snimkata e otvratitelen i pari da mi dava nqma da mu posegna

33

Анонимен

преди 8 години

До ЕдинТой не ща да го бият,той иска да го евът!

32

Мартин Димов

преди 8 години

Всички сме такива бе колеги,всички без изключение! Кво ми се правите на пръднали в асансьор!?

31

deputat

преди 8 години

....абе то като народното сабрание бе....

30

дихотомен ?

преди 8 години

За тази цел ви трябва атентатор, който се предава в полицията разплакан,разкайващ се и им предава бомбата... :)

29

F

преди 8 години

Хайде стига всеки ден сте писали за това "предаване"!

28

Анонимен

преди 8 години

У"частниците ще направят една гледаема продукция, независимо дали ще се вихрят низки страсти. Но нали целта е да става шоу....." -написал автора на статията ...че ща направо не почнете да пускате и порно в праймтайма щом ще е само да ниски страсти и шоу -и ви уверявам ,че до някъде порното ще е по интересно ,гледаемо и образователно -от този бълвоч реализиран от Тупарев и компания!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 8 години

"Независимо от леещият се хейт продуцентите са уцелили десетката и показват, че са наясно как се печели рейтинг." Александърчоооо, трябва да си доста нагъл и гьо-сурат та да напишеш такова нещо -все едно казват продуцентите на хората на хората -вие можете да не ни харесвате и открито да ни плюете ,но ние пък напук ще ви облъчваме с простотия и ще печелим парички от наивни *** !!!!!!!!!

26

Анонимен

преди 8 години

Драскача на въпросната статия взел мизерните си левчета да напише или по скоро да снесе едно *** и димящо -му предлагам да иде и да се напие с тези пари -така поне малко от малко ще удави гузната си съвест ,ако изобщо я има !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

Мила от БГ засега

преди 8 години

много добре си е биг брадъра, отразява чудесно ***`тряла на нацията... разни гоуеми бизнесмени, с колица с десно воланче, че по евтинка...разни девици подплатили цици и устици, съгласно мачо БГ стайл вкуса...разни гейчета, с претенции за нещо велико, а по същество прости и жалки...разни мачовци, де ще седнат настрани от гейчето, че са мачовци, па после ще му лижат г*а за 1 цигара...Няма какво да се лъжем, нормалните хора са дефицит... бегат и се не връщат... Честита ви държава ЧАЛГАРИЯ

24

Анонимен

преди 8 години

Обективна и добре написана статия.

23

хех

преди 8 години

Към Джурналиста:Колко е жалко да пишеш хвалебствена статия за долнопробна смрад. Пич толкова ли си некадърен, че не можеш да си намериш свястна работа.

22

Анонимен

преди 8 години

Като чета статията оставам с впечатлението, че според автора такъв телевизионен формат трябва да се толерира и поощрява. Въпросното "шоу" е пошло и евтино и въпреки, че действително показва част от българските типажи иска да ни натрапи, че те са преобладаващи. А това далеч не е така. Повечето от българите са бедни, изстрадали и да виждали силикон само по телевизията.

21

Анонимен

преди 8 години

Саше, еми аз няма да го гледам пък! Гледкай си го ти и си прави представителни извадки.

20

Сатана

преди 8 години

Нека БОГ ги накаже,и тези брадъри и тази телевизия! !!

19

Анонимен

преди 8 години

От предавания като брадъра нищо не може да научи човек. Не се заблуждавайте. В такива шоута основен лайтмотив е скандала, селската караница, проявата на най-грозни и отблъскващи черти в следствие употреба на алкохол. Това, че можело човек да наблюдава различни характери и модели на поведение е абсолютна глупост. Целта е балъците да гледат предаването, да водят безмислени спорове и на практика да направят едни хитри сценаристи милионери.

18

До 16

преди 8 години

Тоя е.Били спали заедно каза тоя,ама дали само са спали не знам.

17

Един

преди 8 години

До АнонименНикой не го е пускал той си ходи като отвързан. Само го слушайте кви ги плещи сега и посе като му подрежат крилата. и май ще е първия дето или ще яде бой или ще излезе сам

16

Анонимен

преди 8 години

Mongolei prosti eftini u4asnizi a i sar4adjieva prostete. Eftino predava e no sa prostazite v bG e ok

15

Батман

преди 8 години

Напълно съм съгласен, че много такива хора ни заобикалят просто не ги дават по телевизията. Да се види хубаво днешните 25 годишни какви са отворени как се държат все едно са хванали шлиферна на някой....И няма лошо на много от тук които коментира децата им се държат и изглеждат по същия начин. Поздрави :)))))))