7

Анонимен

преди 8 години

Обществено-полезен труд минимум 200 часа

6

Анонимен

преди 8 години

Арест,марест,ала бала :)) Свиквайте те са мнозинство ! Пък и кво че са ги арестували,ще ги нахранят и утре отново ще си живеят живота,щото няма как да ги санкционират,защото официално нямат доходи :))))))

5

anonimen

преди 8 години

Браво на ромите! Ама трябваше да спретнат една сватба пред общината и всичките си празненства по три дни да направят там. Тогава да видят господата общинари на какво са подложени ежедневно хората, които живеят в съседство с тях.

4

Анонимен

преди 8 години

поне по 3 години на всеки

3

Анонимен

преди 8 години

Арестували са роми, които най-културно си празнували. Ау! Къде са сега правозащитниците от БХК? Защо се бавят, а не са сигнализирали до ЕК? Каква е това грубо потъпкване на правата на ромите? Те римланите засължения нямат, само права, а полицията така им ги е потъпкала!

2

Анонимен

преди 8 години

Оставете ги бе те тъй се интегрират. А ако изгледате 12 минутния клип в тубата, ще разберете и що за полиция имаме. Пет коли ченгета се изсипали и не смеят да им кажат нещо.

1

Анонимен

преди 8 години

България -това е твоето бъдеще !!!! п.п. с една малко добавка че в близкото бъдеще вече няма да има и полицаи които да ги арестуват ,така ,че ще се налага да им търпите кючеците по нощите !!!!!!!!!!!!