33

Анонимен

преди 9 години

"Новите фонтани в Пловдив се заблатиха "Боко-тиквето "стрОи".Тези РАЗКОНТРИХА държавата и ОКРАДОХА де що намериха.А простият електоратец блее като агне пред заколение.

32

Анонимен

преди 9 години

инженерпреди 4 минутиЗащо да си губиш времето да ставаш инженер и да бачкаш в някоя фирма където с теб се държат като с бял роб, като може да отидеш в чужбина да си общ работник и да те уважават като човек.===============Ти не си никакъв инженер.Какво ти пречи да започнеш работа по специалността в Европа? Нали сме член на ЕС и може да работим съвсем свободно навсякъде.Като общ работтник никой няма да те уважава никъде, а парите, които ще получаваш за това ще бъдат мизерни НАВСЯКЪДЕ.

31

Бай Иван

преди 9 години

Мнооого сте се объркали.В държавата просто не остават хора за да учат. Погледнете си статистиките от преди няколко месеца и вижте колко хора от завършилите отиват да учат в чужбина (10 %), колко хора отиват в чужбина за да работят и като теглите чертата оле мале.

30

Анонимен

преди 9 години

И заглавието и подзаглавието са ми като някаква несвързана последователност от думи, не мога да схвана мисълта зад тях. Статията също е мътилка, оставам с впечатлението че т.нар. възрастни са някакви извънземни.

29

Анонимен

преди 9 години

Че това за новина ли го броите???Този ОПРОСТАЧЕН народец който от много години има максимата "Пари ми дай акъл не искам"вие очаквате да търси знания.......................ХА-ХА-ХАСамо погледнете какъв прИмиер си е назначил и .............ни мЪ барай,ей!

28

Анонимен

преди 9 години

Bivshiqt mi rabotodatel mi predloji da izkaram 2-ra magistratura, za da moga da vzimam 100lv. poveche za v badeshte...

27

инженер

преди 9 години

Защо да си губиш времето да ставаш инженер и да бачкаш в някоя фирма където с теб се държат като с бял роб, като може да отидеш в чужбина да си общ работник и да те уважават като човек. Работя в сферата на тежката промишленост и в повечето предприятия бачкат само хора които са пред пенсия. Средната заплата е 550лв., а работното време неопределено. За 5г. смених 3 фирми и положението е мнооого зле.

26

Анонимен

преди 9 години

Вие луди ли сте, или тепърва ще полудявате? Човекът станал на 64, доживял ги напук на "здравословното" хранене с цялата менделеева таблица и здравното обслужване, стиска душа между зъбите, станал нагледно пособие на учебника за вътрешни болести, а те му обясняват как трябвало да УЧИ...

25

Анонимен

преди 9 години

предлагам да спреми без това трият и насочват темата в определена посокацензурата бачкаяко

24

Рънте

преди 9 години

За учените - 20% не е 6 пъти. Та така!

23

Анонимен

преди 9 години

Какво да учи мит;ряла - рапоня една книга прочете и стана премиер.

22

бай Тошо

преди 9 години

Самообразование! Самообразование! И пак - самообразование!Ура, другари!

21

дан

преди 9 години

Какво да се учат Да пишат неграмотно като вас

20

goro

преди 9 години

капитализма се нуждае от послушни и изпълнителни хора. образованите хора са знаещи и влизат в противоре4ие с необразованиа собственик които държанието му е на мутра. Има и друго след диломирането нема реализациа.

19

Анонимен

преди 9 години

Българие дори и с образование нямат самочувствие, защото често са си взели изпитите на косъм, или с измама. Иначе, човек с професионално самочувствие не би работил за 5-600 лева.

18

a

преди 9 години

Какво образование му трябва, за да работи за 500-600 лв месечно?

17

Анонимен

преди 9 години

До 18 Ro:Стига приказва глупости. Ако ти се наложи да си направиш операциязащо не отидеш до селския касапин?

16

Анонимен

преди 9 години

До RoГрешни разсъжденеия. Да се образоваш е като да дишаш, да жевееш. И това не винаги е свързано с"вишу". Ето защо Българите не стават и си докарахме държавата до смъртен одър.

15

Ro

преди 9 години

Образованието далеч не е гаранция, че от тебе ще излезе читав човек. То е само стъпало, евентуално, за доизграждане на личността ти. По мое наблюдение може да минеш и без него... Доста от познатите ми нямат "вишу", но си работят на добри места. Една гола диплома не прави кой знае какво... иска се стаж и усърдие, които не ти ги дават аулите на университета. Простакът си е *** и с 15 дипломи, нали виждам колегите си - филологическа специалност, но неграмотни като ***.

14

Анонимен

преди 9 години

Боже, държавата с най-бързо изчезващото население в света имала Национална стратегия за учене през целия живот!!!!!!!!!!