97

непукист

преди 8 години

Какъвто е министъра такъв е и туризма с мутри бизнесмени и калинки за министри има още много да се чудят защо алъш-вериша не върви.

96

Анонимен

преди 8 години

Ушанките чарджат скъпо за сянка и за слънце. Само 3 месеца в годината е келепира, след това на хълбок до другото лято...

95

Кукувица

преди 8 години

Няма какво да измисляте на ново колелото. Просто направете като в Гърция. Там плажната ивица е държавна и никой не може на никого да откаже достъп до плажа. Можеш да си използваш плажа на всеки хотел. Просто влизаш, паркираш и си отиваш на плаж. Няма частни плажове. Направете така и не давайте ивицата на концесионери за много пари под наем. То е ясно, че те ще направят всичко възможно за да си върнат парите с печалба.Нека чадъри и шезлонги да се дават под наем на пунктове на плажа. Който иска.

94

до 115

преди 8 години

Ами Иван Костов го каза бе,човек,ти случайно от фризера ли излизаш?

93

Анонимен

преди 8 години

И като направят чадърите безплатни, хотелите ще си заградят плажовете. И 90 % от хората които ходят на море по квартири няма да има къде да идат на плаж

92

Анонимен

преди 8 години

Комунизма и депесарите съсипаха българското...

91

дедо Ташунко

преди 8 години

В диалектиката има филосовските категории - причина и следствие. Причината - мутрешко грабодерство, презастрояване, не достатъчно свестна храна и замърсено море, да не казвам с какво. Следствие : Отлив на туристи, нязависимо какви са те - наши или чуждестранни. НАШЕНСКА РАБОТА! Всякакви други обяснения са бла. бла, бла...

90

Анонимен

преди 8 години

Ами създайте отново БалканТурист и Всичко да си Дойде на Мястото Държавни Хотели Държавни Плажове нека те да бъдат Конкуренцията на Частният Монопол Единственно така Държавата може да влияе на Монополиста Хайдут дето гледа само да скубеКой казва че държавата не може да бъде ПО ДОБЪР СОБСТВЕНИК ОТ ЧАСНИКАКОЙ КАЗВА ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЕ МОЖЕ ДА ВЛИЯЕ ВЪРХУ СТАНДАРТА НА БЪЛГАРИНЪТ И МИНИМАЛНОТО ВЪЗНАГРАЖДЕНЕ В СТРАНАТАПРОСТО ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ПО КОНКУРЕНТНО СПОСОБНА ОТ ЧАСТНИЯТ СЕКТОРДА

89

УСТА

преди 8 години

НАЙ ДОБРАТА РЕКЛАМА Е "ОТ УСТА НА УСТА"- как ли пък ДА.Точно това е работа на министъра , да рекламира българските курорти и природа , много не са и чули за България, няма как "от уста", по скоро от брошури, от реклами, от културни събития и изложби,а на бизнеса да си определя цените, като никой не им плаща да си наврат чадъра където трябва, а не да реват че им спада оборота, сякаш в другите сектори не е така.

88

до 106

преди 8 години

Пич, нито живея в България, нито съм нито съм решил в близко бъдеще да почивам на българското черноморие или на гръцкото или на турското. Не ми е по вкуса такъв туризъм. Гърция, България и Турция са в еднакъв ценови сегмет, качеството и таргет гупата са също еднакви. Вместо да псуваш като каруцар си купи някоя книга или изгледай някой научно-популярен филм за да се обогатиш.

87

Анонимен

преди 8 години

Мутрите по морето се чудят как да изгонят туристите с техния....мутренски "бизнес". От презастрояването, през нежеланието да се отделят пари за поддържане на елементарните нужди на туристите, та до рекетирането за чадър и шезлонг разрушават дори и малкото добро впечатление, което красотата на нашето черноморие може да създаде.Тъжна работа, но нека не забравяме все пак какъв човек е Примиер и с кои кръгове е свързан.

86

Анонимен

преди 8 години

Свинарина Гергов, Шофьорчето ветко Арабаджиев, двамата братя собственици на "Марина", ...всичко е *** и депесари.

85

зико

преди 8 години

От догодина се планирало да не се плаща за чадър и шезлонг, но плажа ще стане 50 лв така че все в г.....

84

Анонимен

преди 8 години

Не избиеш ли комунистите - няма напредък.Всички добри за живеене държави НЕ са минали през комунизма.

83

до 106

преди 8 години

Добре де, а защо услужливо пропускаш мутрите от ГЕРБ ?

82

Традиция

преди 8 години

Българската традиция е да крадеш и мамиш .Никога няма да се подобри и очаквайте големи фалити на хотелите по крайбрежието.

81

Анонимен

преди 8 години

КАЛИНКИТЕ НА ГЕРБНекомпетентноста на тази кобила не трябва да учудва никой. Тя си е продукт на олигархията с цел да е във властта, без значение в коя област. Това си проличава от биографията и. Още преди да завърши университет е на работа в парламентарна комисия. По нататък е бутана нагоре в държавната администрация за да стигне и до министър. Няма нищо случайно.

80

Анонимен

преди 8 години

Турция, Гърция и България са в една категория - масов, евтин и нискокачествен туризъм.

79

Анонимен

преди 8 години

Кое му е абсурдното ?!С туризъм се занимават мутри и комунисти, а те са пълни ***.Нека да умира туризма, щом на тъпия български народ това положение му харесва и си трае - няма проблем ;)Почивайте в съседните държави и всичко ще е супер.

78

мразещ бай ганьорци

преди 8 години

При бай Ганьорците това е норамло ,важно е да се скуби ! Хайде на почивка в Анталия ,но не отивайте индивидуално понеже ще излезе доста скъпичко ,а отивайте с туроператор ,цените са поносими ,за 250 или 300 евро почиваш 7 или 10 дена пълен пансион ,щезлон-мезлог ,басейн и пр. са включени в цената ,самолетните билети също са включени в цената ! Бай *** да чака руските братушки и да скуби тях !